loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Korsi Banquet - Pangaweruh ngeunaan Perabot Kursi Makan Hotel

Samet banquet anu diperlukeun jati di réstoran banquet. Editor di handap ieu bakal ngawanohkeun sababaraha pangaweruh relevan ngeunaan jati Banquet Kursi. Contona, gumantung kana naha bahan tina korsi banquet lumrah. Bahan-bahan anu dianggo pikeun korsi banquet dina suite banquet hotél anu béda-béda béda, sapertos kayu rupa-rupa anu keras pikeun sababaraha méja sareng korsi. Sajaba ti éta, kandungan Uap kai jati Banquet Kursi teu bisa ngaleuwihan 12%. Lamun ngaleuwihan 12%, dewan kai gampang deform. Konsumén umum tiasa nyabak tempat tanpa ngalukis ku panangan. Mun aranjeunna ngarasa beueus, kandungan Uap na relatif luhur, jadi ulah milih.

Korsi Banquet - Pangaweruh ngeunaan Perabot Kursi Makan Hotel 1

, parabot banquet hotél, korsi banquet hotél, korsi banquet, parabot banquet1. Henteu aya gesekan logam anu teu normal sareng sora tabrakan nalika mencét permukaan korsi sareng tonggong nganggo tangan kosong.2. Pigura kudu struktur super stabil sarta hardwood garing tanpa Tonjolan, tapi ujung bakal digulung pikeun nyorot bentuk korsi banquet.

3. Henteu aya benang ngambang anu jelas dina sofa, benang anu dipasang kedah lancar sareng lempeng, henteu aya outcrop benang luar, sudut buleud kedah simetris, paku anu dilapisan kedah disusun rapih, jarakna kedah sami. , jeung moal aya looseness jeung ragrag off. Lawon anu dilapis tina rupa-rupa bahan kedah datar, pinuh, elastis sareng seragam, tanpa cacad tilep. Tilep téknis sareng garis rusak kedah simetris sareng seragam, sareng lapisanna kedah jelas.4. Sambungan utama kedah disayogikeun sareng alat-alat tulangan, anu dihubungkeun sareng pigura ngaliwatan lem sareng sekrup. Naha éta plug-in, beungkeutan, sambungan baud atanapi sambungan pin, unggal sambungan kedah teguh pikeun mastikeun umur jasa. Musim semi mandiri kedah diikat ku benang rami, sareng tingkat prosésna kedah ngahontal kelas 8. Cinyusu kudu dikuatkeun ku bar baja dina spring beban-bearing. Lawon pikeun ngalereskeun cinyusu kedah henteu korosif sareng hambar. Lawon nutupan cinyusu mibanda ciri anu sarua jeung di luhur.5. Bagian logam anu kakeunaan kedah bébas tina motong sareng burr, sareng teu kedah aya motong sareng burr dina sela antara permukaan korsi sareng sandaran tangan atanapi tonggong. Salila pamakéan normal tina sofa, teu kudu aya objék logam seukeut ngaliwatan beungeut korsi jeung deui.

6. Beungeut bagian kai éksternal kedah exquisite tur mulus tanpa sirah, scratch, tunggul transverse, sisikian sabalikna, alur jeung karuksakan mékanis. Eta kudu bébas tina burr lamun keuna ku leungeun, jeung luar kudu chamfered. Fillet, radian sareng garis kedah simetris sareng seragam. Lempeng tur mulus tanpa tanda péso jeung tanda keusik.7. Lapisan serat poliéster fireproof kudu diatur dina korsi, inti cushion kudu polyurethane kualitas luhur, sarta cinyusu kudu ditutupan ku lawon polipropilén tukangeun korsi nona. Pikeun kaamanan jeung kanyamanan, backrest ogé kudu boga sarat sarua salaku korsi.8. Bagian cet éksternal kedah bébas tina cet nempel sareng peeling, sareng permukaanna kedah terang tanpa bintik-bintik leutik sapertos lebu. Lapisan plating bagian electroplated kudu bébas tina retakan, peeling jeung karat mulang.

9. Naha struktur korsi banquet teguh jeung naha opat suku jati anu stabil. Contona, sababaraha parabot leutik bisa murag dina taneuh. Sora anu garing nunjukkeun yén kualitasna saé. Sajaba ti éta, ngocok jati jeung leungeun anjeun pikeun nempo naha éta stabil.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Pituduh Meuli Korsi Banquet
Naha anjeun badé ngatur acara atanapi nyéwa korsi banquet pikeun ngumpul anjeun? Tulisan ieu bakal ngabahas sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi banquet sareng hal-hal anu anjeun kedah pertimbangkeun pikeun gampang mésér.
Kumaha Ngalereskeun Ruksakna Perabot Banquet?
Kumaha carana ngalereskeun ruksakna jati banquet?Karuksakan leutik jati banquet bisa repaired kalawan bahan jeung sababaraha rinci. Waktu leutik némbongana
Korsi Banquet Hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran
Korsi banquet hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér jati hotél sareng réstoran Nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran, urang henteu ngan ukur kedah
Hotél Banquet Kursi -details pamakéan pangropéa tina korsi banquet
Korsi banquet hotél -detail ngeunaan pamakéan pangropéa korsi banquet Salila pamakéan korsi banquet, mastering pamakéan bener tur pangropéa pangaweruh teu
Hotél Banquet Kursi -lima-béntang Konstruksi Jati Hotel Dimimitian Ti Pilihan Bahan
Korsi banquet hotél -Konstruksi jati hotél bintang lima dimimitian tina seleksi bahanHotel jati mangrupikeun jinis desain proyék rékayasa. Engineeri
Pancegahan pikeun Hiasan Hotel Banquet Furniture Rumah Makan
Pancegahan pikeun hiasan tina réstoran jati banquet Pancegahan pikeun hiasan tina Guangdong Hotel Furniture Rumah Makan Réstoran nempatan hiji pamakéan tangtu r
Perabot Banquet Hotél Ningkatkeun Métode "Nilai Tinggi".
Perabot banquet hotél ningkatkeun metode "nilai luhur" Upami hotél ngahontal gaya anu endah sareng unik dina gaya hiasan, maka éta bakal nampi paparan anu saé pisan.
Perabot Banquet Hotél mangaruhan Faktor Éksternal Meja sareng Korsi Makan Kayu Padet
jati banquet hotél mangaruhan faktor éksternal tina méja makan kai solid sarta samet jati kai padet nyaeta jati kai solid murni. Éta henteu didamel tina artboa
Kumaha Produsén Perabot Hotel Banquet Nyanghareupan Pasar Permintaan Pribadi?
Kumaha produsén jati banquet hotél nyanghareupan pasar paménta pribadi? Dina raraga narik konsumén, unggal hotél strives jadi unik tur pribadi. Dina diang
Hotél Banquet Furniture -salah sahiji Téhnologi, Banquet Furniture -perusahaan Dinamika -hotél Banquet Furni
jati banquet hotél -salah sahiji téhnologi, jati banquetThe hotél banquet jati nyangka yén positioning sorangan béda, sarta jati dipilih g
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect