loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Naha Anjeun Hayang Pabrikan Perabot Kafé

Kami ogé hoyong hatur Kota Belfast, Komisi Belfast Parks, Menig Trust, Yayasan Kulawarga McKidge sareng Babaturan Belfast Parks pikeun ngawujudkeun visi ieu.

Naha Anjeun Hayang Pabrikan Perabot Kafé 1

Simkuring boga koleksi hébat jati ramah-eco nu tiasa nempatkeun dina bar Anjeun. Kumpulan bangku sareng korsi kami sampurna pikeun bar, aula atanapi kamar makan formal. Anjeun oge bisa pinuh ngalengkepan bar olahraga kalawan parabot olahraga urang.

Naha anjeun gaduh kafe, réstoran, atanapi bar, perabotan anjeun sami pentingna sareng tuangeun anu anjeun sajikeun nalika anjeun nyobian nyiptakeun pangalaman anu positif. Ti eateries retro ka kafe tinggi-tungtung, lounges na bar ka réstoran modern, urang boga parabotan keur unggal ngadegna. Salaku supplier réstoran jeung pabrik jati, urang bisa jas atawa cet jati kami dina rupa-rupa cara, sarta nyieun parobahan leutik lianna, ti bék korsi ka jangkungna méja.

Naha anjeun milarian mésér méja sareng korsi réstoran atanapi sofa réstoran, sadaya perabotan aya dina sababaraha desain. Kami husus dina seating, tapi salaku produsén jati réstoran komérsial, urang ogé rancang rupa-rupa tabel, korsi jeung basa méja. Salaku wholesaler dipercaya tina jati bar di India, kami nawarkeun rupa-rupa produk kaasup bangku, korsi, méja tur leuwih.

Salaku produsén anu disertipikasi ISO, kami nyayogikeun sareng ngadamel jati khusus pikeun kafe leutik ogé kafe desainer ageung. Salaku supplier dipercaya tina bar jati, kami nawiskeun kualitas komérsial tabel bar jeung korsi nu ngagabungkeun sophistication na elegance kalawan kanyamanan cozy. Koléksi kami tina jati bar komérsial mangrupikeun kombinasi sampurna kaéndahan, kanyamanan sareng nilai artos.

Naha Anjeun Hayang Pabrikan Perabot Kafé 2

Upami anjeun hoyong ngahias kafe, bar atanapi réstoran anjeun, mésér barang perabot kami kalayan harga anu murah. Gumantung kana spasi bar anjeun, anjeun bisa milih parabot katuhu ti kami. Sanaos anjeun henteu gaduh kafe, anjeun tiasa ngagaleuh perabot sapertos kieu sareng ngahias rohangan anjeun. Seueur pabrik jati Asia nyayogikeun jati luar sareng wicker anu saé pikeun rohangan luar.

Kami, sapertos produsén jati Asia anu sanés, ngadamel jati ieu tina bahan kualitas pangluhurna, kalebet anyaman eceng gondok, kai sareng lawon lemes. Warna coklat tradisional kayu dina jati ngagambarkeun ogé kaanggunan caf. Digabungkeun sareng lawon bantal tahan cai sareng tahan UV, jati bar tiasa gampang tahan cuaca.

Set jati bar ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pamilik bar anu hoyong nyangking rasa anyar sareng unik kana bar na. Parios Proyék Perabot Bar ATC nalika anjeun ngahias sareng ngahias ranté kopi Highlands sareng parabot kopi anu unik pikeun seueur ide. Ngaliwatan ieu, ATC Furniture ngaharepkeun yén anjeun bakal nampi inspirasi pikeun ngahias sareng ngahias bar dina gaya anjeun.

Sakali parabot kopi katuhu geus dibeuli, éta perlu diposisikan ambéh maranéhanana kasampak fungsional jeung aesthetically pleasing. Upami gaya bar atanapi réstoran anjeun langkung formal, kedah aya pangsaeutikna tabel di rohangan. Hindarkeun nempatkeun sadaya perabot anjeun dina hiji sisi kamar sedengkeun anu sanésna katingali kosong. Atanapi, upami kafé aya dina laju anu tenang di distrik balanja atanapi kafé jalanan dimana jalma-jalma datang bersantai, pilih parabotan lemes anu nyaman dimana palanggan anjeun tiasa calik kalayan nyaman kanggo waktos anu panjang.

Ahli seni kami tiasa ngabantosan anjeun mendakan hiasan anu sampurna pikeun réstoran anjeun. Desain kami henteu ngan ukur klasik tapi ogé serbaguna, anu hartosna kami tiasa nyayogikeun perabot réstoran anu unik, fungsional sareng anu paling penting pikaresepeun pikeun sémah anu bakal datang. Salaku salah sahiji produsén perabot réstoran butik utama di Amérika Kalér, kami nawiskeun perabot réstoran anu nyayogikeun kualitas sareng rasa buatan tangan, tapi gaduh kamampuan manufaktur pikeun skala pikeun nyumponan sagala jinis kabutuhan. Pendekatan kami salawasna nyayogikeun kustomisasi sajajalan tina sajumlah pilihan jati kualitas luhur pikeun tempat makan komérsial.

Nengetan detil leutik jati kami anu ngabedakeun gaya bar stools kami. Perabot tiasa penting pikeun merek anjeun, ogé ngabantosan pembeli ngartos naon anu bakal diarepkeun nalika ningali nami anjeun dina gedong. Bahan korsi anjeun dijieun tina bisa ngabejaan konsumén Anjeun loba ngeunaan jenis réstoran anjeun.

Panginten ieu naha pamilik Hard Rock Cafe mutuskeun pikeun ngahias kafena nganggo set jati luar hideung sareng bodas tina produsén jati luar ATC Vietnam. Perabot bar disayogikeun ku produsén perabotan bar terkemuka Vietnam sareng salah sahiji pabrik perabot Asia anu paling dipercaya, ATC Furniture Vietnam. Produsén perabotan warung kopi ATC ngahormatan janten supplier jati bar tina Gaodi Coffee (rantai kopi anu kasohor di Vietnam) langkung ti 5 taun.

Idéal pikeun warung kopi, réstoran husus sarta cafs outdoor, korsi ieu dijieun tina bahan finest sarta dirancang pikeun kanyamanan maksimum. Salaku produsén jati réstoran komérsial, Richardson Seating nawarkeun korsi, bar stools na tabel dina rupa-rupa gaya jeung kelir. Richardson Seating bangga janten salah sahiji suppliers utama réstoran jeung bar jati, nawarkeun rupa-rupa seating na tabel pikeun nyocogkeun rupa-rupa tempat. Naha anjeun milari mésér perabot réstoran pikeun ngagentos stan, méja sareng korsi anu tos aya, atanapi nyiapkeun kanggo pembukaan anu ageung, Seating Affordable gaduh sababaraha gaya anu cocog sareng dcor naon waé.

Dina harga pabrik, anjeun tiasa kéngingkeun perabot réstoran anu pangsaéna, ngamungkinkeun anjeun ngalengkepan réstoran anjeun tanpa biaya tambahan. Sawaktos Anjeun meuli langsung ti méja réstoran Amérika sarta produsén korsi Richardson Seating, anjeun bakal meunang rentang lega tina pilihan kustomisasi jeung nyaho yén anjeun lalaki produk dijieun di Amérika Serikat. Upami Anjeun keur milarian jati réstoran borongan anu ngeunah sareng fungsional, punten ulah miceunan waktos di pangecér atanapi pabrik sanés sareng pilih sohoConcept.

Kami bakal ngabantosan anjeun milih desain anu pangsaéna, dimensi, bahan, bérés pikeun perabot bar anjeun sareng ngalengkepan bungkusan, logistik sareng dukungan saatos penjualan. Salaku supplier online utama tabel réstoran sareng korsi, kami terang persis naon anu dipilarian ku para palanggan sareng kami gaduh pangalaman pikeun terang unggal jéntré ngeunaan kumaha carana ngagaleuh anjeun sabisa-gancang.

Sadaya pangalaman ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun jati awét pikeun réstoran atanapi bar anjeun. Urang ajak konsumén urang jeung konsumén poténsial nganjang pabrik manufaktur urang jeung toko mebel tatangga urang.

Salaku distributor otorisasi Shelby Williams, Colorado, hayu Equip, Inc. nyadiakeun parabot komérsial kualitas luhur pikeun réstoran Anjeun, bar atawa cafe. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun réstoran anjeun langkung cocog pikeun palanggan anjeun, mangga buka Acme Industries.

Upami anjeun pemula milarian perabot bar pikeun warung kopi énggal, atanapi pamilik anu ayeuna milari inspirasi, tulisan ieu kanggo anjeun. FurnitureRoots mangrupakeun produsén jati ngarah, wholesaler jeung supplier, nyadiakeun jati pikeun Perancis sarta Italia bar, kafe, bar, kafe outdoor, kafe outdoor sarta bistros sakuliah dunya.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect