loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Naha Korsi Kafé Anu Langkung Saé

Sanaos kami henteu sacara khusus ngalebetkeun aranjeunna dina ulasan ieu, kami nyerat dua tulisan anu béda ngeunaan pasang korsi méja makan supados anjeun tiasa terang kumaha ngahijikeun hal-hal (sapertos ieu sareng ieu). Pilihan kami kalebet méja kopi pikeun dua dugi ka opat jalma, méja lipat pikeun apartemen sareng modél kamar makan pikeun 10 jalma. korsi réstoran kai jeung logam kami cocog pikeun anggaran naon, sarta kami ogé bisa nyadiakeun Anjeun sareng stackable, korsi tilepan, lounges na loungers. Urang nawiskeun ogé cocog bar stools na tabel réstoran pikeun loba samet kami ku kituna anjeun bisa kalayan gampang cocog katingal tina ngadegna anjeun.

Naha Korsi Kafé Anu Langkung Saé 1

Samet dijieunna tina rotan sturdy atawa aluminium, lightweight jeung awét; Idéal pikeun cafe usum panas. korsi nu sadia dina susunan opat jeung salapan kelir béda. Korsi samping henteu ngan ukur nambihan sentuhan rustic / industri kana rohangan, aranjeunna ogé ngabantosan kamar caang. Dina conto di luhur, sapasang samet upholstered ngalereskeun tungtung méja, complemented ku genep Louis-gaya samet dina saban gigir.

Bangku backless nétral sareng understated, sedengkeun korsi selop sareng korsi rotan rotan gaduh siluet kuadrat anu bersih. kamar makan Ieu saeutik leuwih tradisional, kalawan armchairs plush dipasangkeun kalayan korsi samping nu boga ngarasakeun rustic. Rohangan ieu ngandung dua korsi nu malah teu bisa anjeun pikirkeun (hiji pisan modern, vintage séjén). Méja séjén ngagaduhan sofa panjang sareng korsi kulit coklat anu dilebur.

Samet kopi sun-dikumbah masih samet bistro sarua jeung stools, tapi dina nuansa lemes reminiscent tina sagara. Ieu kalebet korsi bistro samping, bangku bistro, sareng korsi backless anu langkung mirah. Jajaran jati budak na nawiskeun korsi bistro murangkalih dina sababaraha gaya anu béda sareng méja bistro maén leutik. Buka majalah, buka Pinterest, atawa stroll ka sagala toko mebel badag - French bistro chairs and woven stools are all the rage.

Tulisan ieu bakal masihan anjeun ide ngeunaan rupa-rupa bahan lapisan anu tiasa dianggo. Dina sababaraha kasus, korsi ngagunakeun sababaraha bahan; contona, suku jeung pigura bisa dijieun tina logam, sedengkeun korsi jeung backrest bisa dijieun tina plastik. Korsi bisa boga surfaces teuas tina kai, logam, plastik, atawa bahan séjén, atawa sababaraha atawa sakabéh surfaces teuas ieu bisa ditutupan ku upholstery atawa padding. Korsi tiasa didamel tina kai, logam atanapi bahan awét sanésna, sapertos batu atanapi akrilik.

Naha Korsi Kafé Anu Langkung Saé 2

korsi boga armrests napel korsi; [3] Korsi ngagolér téh empuk jeung boga mékanisme handapeun korsi anu ngamungkinkeun sandaran korsi bisa diturunkeun jeung sandal lipat diangkat ka posisi nu dipikahoyong; [4] Korsi goyang boga suku maneuh jeung dua selat melengkung panjang; jeung korsi roda boga roda napel hiji as handapeun korsi. Korsi makan mangrupikeun jinis desain khusus anu dianggo dina méja makan. Dining samet tanpa armrests nyokot up kirang spasi ti armchairs, naha éta téh mindeng dipaké dina sisi meja makan. Armrests merlukeun spasi tambahan antara samet, sarta bari ieu bisa sigana kawas jumlah leutik, aranjeunna bisa nambahan nepi nyata salaku samet ditambahkeun.

Lamun samet kamar makan anjeun boga armrests, Anjeun meureun hoyong ninggalkeun sababaraha inci tambahan ngan bisi, sakumaha leungeun anjeun bisa nyandak up leuwih spasi sabudeureun méja. Salawasna parios ukuran méja makan anjeun sateuacanna pikeun terang sabaraha korsi anu anjeun tiasa pas di dinya. Anjeun kedah ngukur méja makan anjeun pikeun ningali sabaraha korsi anu pas di sabudeureun éta - pastikeun anjeun ngantunkeun sababaraha inci rohangan antara unggal korsi, sareng pastikeun aya rohangan di sabudeureun méja pikeun korsi anu tiasa ditarik kaluar.

Ilaharna, kudu aya 12 inci antara korsi korsi makan na luhureun méja, sakumaha ieu bakal nyadiakeun cukup rohangan pikeun diuk tanpa nganiaya tuur Anjeun. Paling korsi cross teu boga korsi pinuh upholstered, tapi boga padding rotan lemes nu ngajadikeun eta leuwih nyaman ti korsi makan kai biasa.

Anjeun panginten tiasa ningali korsi salib langkung sapertos set makan, tapi kuring ogé ngagunakeun éta salaku korsi makeup sabab teu nyaman sareng henteu nyéépkeun rohangan. Kanyataanna, korsi makan rupa-rupa jangkung korsi, jadi pastikeun korsi cross-deui anjeun tempo cocog pikeun méja anjeun.

Anjeun tiasa nganggo pilihan korsi anu langkung mirah di luhur pikeun sisi panjang méja makan anjeun. Pilihan gaya tradisional anu sanés nyaéta Kursi Makan Paige upholstered, anu aya dina dua set. Korsi ieu ngagaduhan korsi makan tan alam anu nyayogikeun dukungan anu nyaman nalika tuang di méja makan atanapi damel di méja. Sadia dina 5 finish béda pikeun milih tina, korsi ieu méré Anjeun rupa-rupa pilihan pikeun mantuan Anjeun cocog gaya imah anjeun sarta bérés méja makan.

Warna sareng desain sandaran korsi kedah cocog sareng dcor interior sareng jinis tuangeun anu dilayanan. Contona, réstoran porsi asakan étnis condong milih korsi warni jeung hiasan nu cocog gaya dahareun régional. Sababaraha gaya réstoran tiasa gaduh ruang makan anu ageung, sedengkeun anu sanésna peryogi tempat makan tambahan pikeun pihak swasta. jati outdoor kedah lightweight, sakumaha tabel sarta korsi kamungkinan bakal dipindahkeun rutin; réstoran kamungkinan merlukeun parabot pikeun dibawa ka imah unggal poé sanggeus bisnis nutup.

Perabot bar biasana cukup kompak pikeun nampung sababaraha seating sareng konfigurasi rohangan pikeun usaha leutik, sareng méja sareng korsi biasana didamel tina bahan awét anu tiasa dibersihkeun sacara teratur. Korsi ieu biasana aya di tengah réstoran, jauh tina témbok atanapi struktur sanés. Loba tempat geus ditambahkeun tabel pikeun dua sabab idéal pikeun dinners dua sarta moal ninggalkeun dua korsi kosong dina méja atawa stan opat jalma.

Marengan meja kopi titincakan modern, riungan korsi clamshell nyalira sigana overwhelming, tapi lamun dipasangkeun jeung korsi kai melengkung, éta sampurna. Kapala Kelas Pikeun ngaleungitkeun penampilan anu teu pantes, mertimbangkeun ngan ukur ngaganti dua korsi di tungtung méja makan anjeun. X-deui korsi nu sadia dina rupa-rupa pilihan warna pikeun nyocogkeun tabel anjeun sarta gaya, kaasup antik abu, gading, hideung, alam jeung walnut.

Korsi jeung backrest nu empuk jeung kombinasi busa jeung serat poliéster pikeun kanyamanan maksimum, jeung backrest nu rada melengkung jadi bener ngarojong anjeun tanpa armrests korsi nu bisa nyokot teuing spasi méja. Jasper Morrison pikeun Emeco 1 inci Refurbished Kursi $ 195 $ 195 Mun anjeun teu mibanda kamar atawa butuh leuwih ti hiji atawa dua korsi pikeun nyokot korsi, Fenton cinta pilihan ieu sabab stackable. Tom Kelly pikeun Ton Salt Kursi $ 149 $ 149 Ieu beech korsi idéal pikeun spasi leutik, nurutkeun Fenton, sabab "nyokot spasi rélatif saeutik pikeun korsi makan hardwood, tapi karasaeun pisan kuat," nyebutkeun anjeunna. ...

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Yumeya Ningali Nepi ka anjeun dina 134th Canton Fair Frasa 2
Datangna sareng nganjang ka Yumeya Furniture’s nangtung pikeun kempelan korsi ekslusif kami Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di stan 11.3I25. Ningali anjeun di dinya!
Korsi Cafe Aluminium: Bisa ditumpuk, Portabel sareng Nikmat!
Tulisan ieu bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan korsi kafe aluminium, kalebet fitur-fiturna sareng cara milih anu pangsaéna.
Pusi Cafe paling Populara
Pamakéan korsi kafe beuki populér. Éta pisan nyaman, lightweight sarta aesthetically pleasing.This cara pisan pribadi tur kreatif
Korsi Cafe pangsaéna pikeun Usaha anjeun
Nalika damel ti bumi, anjeun tiasa calik dina korsi plastik pikeun damel. Produk ieu conto konsep indestructible.Dunya bade digital. Sareg
5 Tips pikeun Meuli Korsi Kafe anu Katuhu
Milih korsi kafe anu leres Seuseueurna jalma bakal milarian korsi warung kopi anu pangsaéna dina lingkungan anu santai. Kalolobaan jalma hayang meuli warung kopi katuhu ch
Korsi Kafé Pangalusna Anu Anjeun Tiasa Mésér Online
Naon tumpukan korsi? Patarosan ieu téh alus. Anjeun meureun geus uninga ngeunaan Stacking korsi, atawa Stacking korsi. Ieu korsi nu anjeun simpen babarengan jeung diuk di
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect