loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Pusi Cafe paling Populara

Pamakéan korsi kafe beuki populér. Éta pisan nyaman, lightweight jeung aesthetically pleasing.

Pusi Cafe paling Populara 1

Ieu mangrupikeun cara anu pribadi sareng kreatif pikeun ngadukung bumi atanapi kantor anjeun. Éta tiasa janten aksen anu elegan dina méja anjeun atanapi panginten janten pusat pikeun kantor anjeun.

Ieu mangrupikeun alat anu kapaké pikeun désainer sareng arsiték anu ngawangun sareng ngarénovasi bumi atanapi kantor. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna gampang nyieun tabel high-end tanpa kudu ngagunakeun kai mahal.

Upami anjeun ngawangun kantor bumi, anjeun moal tiasa tanpa korsi kafe. Tapi kumaha anjeun tiasa mastikeun yén korsi téh nyaman?

Kecerdasan jieunan sok aya di sabudeureun. Dinten ayeuna, éta dianggo dina seueur aplikasi anu béda pisan sareng anu sayogi sababaraha taun ka pengker.

Sistem visi komputer sapertos deteksi obyék sareng pangenal gambar tiasa dianggo pikeun nganalisis objék sareng ngawangun modél digitalna, nyayogikeun inpormasi anu mangpaat ngeunaan bentuk, ukuran sareng posisi/gerakanana.

Dina hal ieu, asisten digital bakal nyadiakeun model maya obyék atawa korsi pikeun pamaké ningali kumaha gawéna dina spasi imah atawa kantor na. Éta ogé tiasa dianggo pikeun tujuan hiasan anu tiasa ngagampangkeun milarian tempat anu sampurna di ruang tamu atanapi ruang kantor dimana anjeun badé nempatkeun korsi pikeun laptop atanapi komputer desktop anjeun.

Lamun Anjeun keur pilari korsi cafe kualitas alus, anjeun bisa kalayan gampang manggihan aranjeunna dina internét. Sanajan kitu, lolobana aranjeunna kasampak mirah tur unprofessional.

Tulisan ieu tujuanana pikeun nyorot sababaraha tip anu kedah diturutan ku unggal toko eCommerce nalika milarian desainer pikeun nyayogikeun aranjeunna korsi kafe kualitas pangsaéna. Tulisan ieu ditulis atas nama pangecér online leutik sareng para palangganna anu sering milarian perabotan kualitas luhur online. Analisis ieu ogé bakal mangpaat pikeun toko eCommerce anu hoyong terang naon jinis perabotan anu aranjeunna kedah mésér ti désainer anu tiasa nyiptakeun desain perabot anu saé sareng kualitas luhur.

Tabel di handap ieu nunjukkeun sabaraha biaya masing-masing dina USD // (dina Amazon). Harga anu didaptarkeun di dieu dicandak tina situs wéb anu béda-béda dimana anjeun ogé tiasa mendakan produk anu sami anu hargana langkung seueur atanapi kirang tina

Pusi Cafe paling Populara 2

Efisiensi kafe gumantung kana jumlah korsi, ukuran méja, sareng posisi linggih.

Posisi seating optimal bisa ditangtukeun ku manggihan jumlah optimal korsi di wewengkon nu tangtu. Faktor anu sanésna kalebet: jinis jati anu sayogi, jangkungna méja relatif ka jangkungna korsi, sareng naha tabel tetep atanapi tiasa disaluyukeun. Panulis AI tiasa ngabantosan nyiptakeun kontén anu dioptimalkeun pikeun sababaraha jinis posisi linggih ogé pikeun daérah khusus dina réstoran.

Mangpaat ngagunakeun korsi cafe di réstoran atra, tapi ogé drawbacks. Aya dua masalah utama anu disanghareupan ku pamilik réstoran nalika nganggo korsi kafe:

Masalah anu kahiji nyaéta para nasabah kadang henteu resep kana jati anu seated sabab nganggap éta henteu pikaresepeun. Dina basa sejen, konsumén nyangka yén korsi kudu nangtung nepi na diuk turun unggal waktu maranéhna rék boga snack atawa inuman.

Masalah kadua "kursi kafe" mahal. Éta hargana langkung seueur tibatan jati kamar makan biasa, sanés ngan ukur kedah dilakukeun dina jinis kai khusus, tapi ogé kusabab daérah tempat duduk sering alit sareng korsi kedah ditempatkeun caket pisan.

Masalah ieu hartosna yén korsi kafe ngagaduhan sababaraha kalemahan:

bagian ieu ngawengku sakabeh tipe seating sadia dina desain béda.

Korsi cafe tiasa dianggo pikeun bumi atanapi kantor. Aranjeunna nyayogikeun atmosfir anu nyaman sareng santai pikeun jalma anu linggih di dinya. Ogé, aranjeunna geus katempo salaku barang jati high-end, nu mahal, sarta ku kituna teu dibeuli ku saha wae. Éta dirarancang kalayan tujuan dina pikiran sareng ku kituna nyayogikeun tujuan anu khusus - nyayogikeun kanyamanan nalika linggih di bumi atanapi damel di kantor.

Salaku urang jadi beuki loba nyaman, kitu ogé korsi. Janten, salaku cara anu saé pikeun nyangking kanyamanan modéren ieu ka para palanggan sareng tamu anjeun, kami parantos nyiptakeun korsi Kafé Modéren urang sorangan anu gaya sareng nyaman.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Yumeya Ningali Nepi ka anjeun dina 134th Canton Fair Frasa 2
Datangna sareng nganjang ka Yumeya Furniture’s nangtung pikeun kempelan korsi ekslusif kami Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di stan 11.3I25. Ningali anjeun di dinya!
Korsi Cafe Aluminium: Bisa ditumpuk, Portabel sareng Nikmat!
Tulisan ieu bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan korsi kafe aluminium, kalebet fitur-fiturna sareng cara milih anu pangsaéna.
Korsi Cafe pangsaéna pikeun Usaha anjeun
Nalika damel ti bumi, anjeun tiasa calik dina korsi plastik pikeun damel. Produk ieu conto konsep indestructible.Dunya bade digital. Sareg
5 Tips pikeun Meuli Korsi Kafe anu Katuhu
Milih korsi kafe anu leres Seuseueurna jalma bakal milarian korsi warung kopi anu pangsaéna dina lingkungan anu santai. Kalolobaan jalma hayang meuli warung kopi katuhu ch
Korsi Kafé Pangalusna Anu Anjeun Tiasa Mésér Online
Naon tumpukan korsi? Patarosan ieu téh alus. Anjeun meureun geus uninga ngeunaan Stacking korsi, atawa Stacking korsi. Ieu korsi nu anjeun simpen babarengan jeung diuk di
10 Tip Pikeun Ngabantosan Anjeun Milih Korsi Kafé Anu Katuhu pikeun Kafé Anjeun
Kisaran korsi anu tiasa ditumpuk Henteu masalah naon gaya korsi anu anjeun pikahoyong, ieu sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun milih korsi anu pas pikeun kafe anjeun. Mimiti, milih korsi h
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect