loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Réstoran Kursi Makan Kualitas Grosir Dipangaruhan ku Faktor Naon

Dina pausahaan ieu, rata bil, nyaeta, total jualan dibagi jumlah tamu dilayanan, cukup luhur (biasana digambarkeun ku tilu atawa opat tanda dollar atawa tanda nilai). Tangtu, ieu ngajadikeun rasa, sabab hiji QSR has earns rélatif saeutik per customer, tapi metot ratusan konsumén, bari réstoran gourmet ngecas harga tinggi na ngan ngalayanan sababaraha sémah unggal poé. Dibikeun kualitas sadia tur rentang pilihan, korsi makan boga rentang harga pakait.

Réstoran Kursi Makan Kualitas Grosir Dipangaruhan ku Faktor Naon 1

Réstoran elit nawiskeun korsi anu nyaman sareng canggih; di réstoran biasa, samet elegan jeung sturdy sadia. korsi makan dina bahan béda jeung fungsi anu cocog pikeun gaya catering béda. Contona, korsi logam leuwih cocog pikeun gaya urban jeung industri modern, sedengkeun korsi réstoran dicampur logam jeung kai bakal leuwih variatif sarta meriah, nu bisa kasampak modern jeung trendi. Bahan sapertos alumunium sareng polipropilén ngajantenkeun méja makan sareng korsi di jero ruangan sareng luar.

Lamun meuli korsi jeung méja pikeun réstoran, hal anu penting pikeun mastikeun yén anjeun meuli jati kualitas komérsial. Sateuacan milih jati pikeun réstoran, aya sababaraha faktor anu kedah dipertimbangkeun. Ieu mangrupikeun pilihan penting sareng kami bangga nawiskeun pilihan perabot anu luar biasa dina seueur gaya kalebet korsi, bangku bar, stan sareng méja. Salah sahiji hal anu paling penting pikeun dipertimbangkeun nalika balanja méja sareng korsi réstoran nyaéta setting atanapi téma.

Upami Anjeun keur perencanaan pikeun muka réstoran gaya Speakeasy, Anjeun bisa jadi kudu buludru quilted atawa stan vinyl jeung korsi kai. Nalika mutuskeun dina decor sarta perenah réstoran anyar Anjeun, pastikeun maca tungtunan seating. Ruang anu aya dina tempat duduk réstoran anjeun nangtukeun kanyamanan sémah anjeun.

Sababaraha gaya réstoran tiasa gaduh ruang makan anu ageung, sedengkeun anu sanésna peryogi tempat makan tambahan pikeun pihak swasta. Sateuacan anjeun ngamimitian ngarancang réstoran réstoran, mutuskeun naha anjeun hoyong rohangan kabuka atanapi kamar anu langkung alit. Sateuacan mertimbangkeun konsép desain réstoran réstoran poténsial, Anjeun kudu nangtukeun naha anjeun bakal ngagunakeun hiji atawa leuwih kamar, lajeng allocate sakabeh spasi sadia. Anjeun tiasa naroskeun ka desainer pikeun ngadamel rencana lantai pikeun anjeun, ngatur posisi méja sareng korsi di kamar anjeun, sareng ningali sabaraha méja sareng korsi anu tiasa ditempatkeun, tapi sapertos biasa, daérah tempat duduk kedah 60% tina jumlah anjeun. rohangan tuang. ...

Réstoran Kursi Makan Kualitas Grosir Dipangaruhan ku Faktor Naon 2

Paling réstoran tabel sarta korsi bakal datangna dina ukuran baku sarta jangkung ditémbongkeun di luhur. Dina hal ieu, anjeun bakal kudu korsi réstoran komérsial anu bakal nyaman salila kira sajam, tapi teu cukup nyaman keur sémah Anjeun camp di méja anjeun. Éta ogé penting pikeun milih hiji méja makan réstoran jeung legroom ample. Jangkungna sakabéh korsi gumantung sagemblengna kana téma réstoran jeung preferensi pribadi.

Lamun ngajalankeun réstoran rupa jeung nyangka sémah méakkeun sababaraha jam dina méja, korsi padded bisa jadi pilihan pangalusna pikeun kanyamanan diner maksimum. Nalika milih sakumpulan méja sareng korsi pikeun réstoran, jasa sareng perawatan kedah janten salah sahiji pertimbangan utama. Pikeun kabersihan anu hadé, mésér méja, korsi sareng stan anu gampang dibersihkeun sareng dibersihkeun.

Béda bérés dina jati réstoran anjeun peryogi metode beberesih khusus, janten perhatosan khusus kana saran produsén nalika ngabersihkeun korsi sareng tonggong korsi. Upami jati réstoran anjeun tos lami, retak, atanapi henteu cocog sareng sesa jati, anjeun tiasa kaleungitan palanggan sateuacan aranjeunna lebet ka kamar makan anjeun. Ku ngartos masalah ieu sateuacan dibuka, anjeun tiasa langkung ngartos desain kamar makan réstoran anjeun sareng ngaleutikan sugema pelanggan. Ku mastikeun korsi di réstoran anjeun nyaman keur sémah anjeun, kitu ogé nambahkeun ambiance kana ngadegna anjeun, anjeun bakal di jalur katuhu pikeun ngawangun kasatiaan customer sarta earning ulasan rave.

Diuk deui tur admire rupa-rupa korsi réstoran high-end kami, ti kai menawan ka logam elegan. Didatangan koleksi lengkep kami pikeun manggihan pilihan seating réstoran pikaresepeun pikeun unggal anggaran, kaasup loba korsi geulis keur sahandapeun $50. Ahli tempat duduk réstoran kami anu ramah tiasa ngabantosan anjeun milarian korsi, méja, stan anu sampurna, sareng bangku bar pikeun ngahémat artos anjeun. Mésér langsung ti produsén. Naha rék ngahias réstoran kulawarga senang-kaeusi ku korsi swivel logam nyaman, nambahkeun samet pinuh upholstered ka réstoran gourmet, atanapi nganggo loungers panonpoé pikeun nyieun atmosfir klub nyaman, anjeun bakal ngarasakeun kualitas, genah tur layanan palanggan unggulan. Hal ieu ngajadikeun urang tempat pangalusna mésér korsi makan online.

Di Seating Punjul, kami supplier ngarah tina borongan bar stools, korsi réstoran komérsial sarta méja komérsial. Urang ogé boga kualitas punjul jati outdoor komérsial. Kalawan Pilihan badag tina réstoran seating gaya, ukuran sarta kelir, urang boga hal pikeun réstoran wae. Pilihan ageung jati réstoran kami dirarancang pikeun panggunaan komersil sareng aya dina rupa-rupa gaya pikeun nyocogkeun rohangan anjeun sareng cocog sareng hiasan naon waé anu narik imajinasi anjeun. Kayu Korsi kai kualitas luhur kami - tina tuangeun luhur dugi ka tuangeun santai - mangrupikeun sentuhan pamungkas pikeun pangalaman tuangeun tamu anjeun anu sampurna. Sareng ngadamel aranjeunna nyalira ku milih tina sababaraha bahan korsi pilihan pikeun nyiptakeun desain anu unik pikeun bisnis anjeun.

Mésér salah sahiji produk kami anu pang populerna. Korsi réstoran komérsial kami nawiskeun tingkat beurat sareng kakuatan pangluhurna di pasar, kalebet 300 pon, 500 pon sareng 800 pon. HUSKY Seating korsi réstoran dirancang pikeun tahan beban lalulintas poé sanggeus poé. Perabot anjeun kedah dianggo pikeun anjeun - réstoran anjeun moal ngahasilkeun artos upami jalma-jalma henteu aya di tempat éta! Korsi korsi réstoran HUSKY sanggup ngadukung kerja keras sadinten-dinten-dinten. Komersial réstoran korsi, méja, korsi, jati outdoor, bar stools, payung, stan jeung pamanas patio infra red ti Contract Furniture Company. Malah ku harga low kami, decor mangrupakeun expense badag dina sagala réstoran. korsi makan logam komérsial geus pikaresep salaku jati utama nu geus didikte hiasan dina taun panganyarna.

Korsi anu anjeun tiasa dianggo di tempat umum sapertos bar sareng kafe, atanapi di réstoran, steak house, réstoran gancang sareng tempat silaturahmi didamel saluyu sareng kabutuhan anjeun. Sireum nunjukkeun rupa-rupa méja réstoran sareng bangku bar dina sababaraha gaya. Dina paménta konsumén, korsi kaasup dina program produksi bisa digabungkeun jeung meja makan dina kategori méja. Di jero anjeun tiasa mendakan - Halaman 90 ... asesoris réstoran kayaning mangkok gula atawa carts réstoran Hi-Hat, kitu ogé parabotan sorangan (counters, armchairs, méja).

Éta pisan sababna naha urang ngan ngajual pangalusna réstoran korsi, bar stools, stan na tabel dijieun di AS ti beech Éropa diimpor ku pengrajin ahli urang. Ieu salah sahiji faktor pangpentingna mangaruhan rarancang sakabéh spasi, kitu ogé nyieun spasi nyaman keur klien salila période seating nambahan.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect