loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya 1
Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya 2
Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya 3
Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya 1
Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya 2
Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya 3

Elegantly Dirancang Mewah Aluminium Kursi Makan Bespoke YL1228 Yumeya

Tambahan sejen tina Yumeya pikeun elevate spasi indoor jeung outdoor Anjeun. Ngawanohkeun Yumeya YL1228 Aluminium Kursi Jeung Balik-Pola. Hiji korsi pikaresepeun sleek kalawan kualitas rongkah jeung durability ngajadikeun eta korsi samping cafe kelas komérsial. Dirancang sacara saksama cukup pikaresepeun pikeun ngartikeun deui seni tempat duduk
Kamenan:
H930 * SH470 * W470 * D580mm
COM:
0.90 Yard
Stak:
Tumpukan 5 pcs
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
hotél, Aula banquet, réstoran, cafe, Steak House
Kewasan Panyas:
100.000 PCS per bulan
MOQ:
100 Pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    korsi makan ieu exquisitely dirancang, fungsional, nyaman jeung fashionable, sahingga pelengkap sampurna pikeun sagala tempat makan, réstoran, atawa kafé. T anjeunna salajengna-tingkat elegance tina Yumeya YL1228 Aluminium Kursi ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun spasi dibédakeun. Desain tonggong anu elegan henteu ngan ukur katingali pikaresepeun tapi ogé nawiskeun sentuhan kanyamanan anu teu aya tandinganana. Kantun elevate setélan komérsial anjeun kalawan Yumeya YL1228 Aluminium Kursi.Dirékayasa ku pigura aluminium 2.0 mm premium, nu Yumeya YL1228 gaduh daya tahan sareng umur panjang anu luar biasa. Di gigireun, YL 1228 dipaké karasa leuwih ti 15 derajat aluminium sarta ketebalan bagian stressed nyaeta leuwih ti 4.0mm.This muterkeun hiji peran penting dina nyieun YL1228 korsi samping réstoran komérsial-grade.

    1 (72)

    Elegantly Dirancang Hotél Banquet Kursi Makan


    Milarian alternatif anu murah tapi elegan pikeun korsi kayu alami? Teu katingal deui Yumeya korsi sisikian kai logam. Kalawan logam rupa kayu sisikian Polandia dina beungeut luhur, éta Yumeya YL1228 Aluminium Kursi nawarkeun tékstur kai nyata tanpa pikasieuneun kantong anjeun. Salajengna, Yumeya  cooperated jeung jas bubuk macan, ngajadikeun lalawanan maké na tilu kali leuwih ti produk sarupa dina pasaran, nu ngajadikeun warna beungeut pigura YL1228 leuwih awét sarta ngagurilap.

    3 (42)

    Feur Cit


    -- 10-taun abdi kaasup f rame jeung m oled f oam W w jaminan

    --  Pinuh W w elding jeung b geulis Tigr TM p owder c oating

    -- Ngarojong beurat nepi ka 500 pon

    -- Luhur r tahan banting jeung s hapé r etaining Busa

    -- Teguh a luminum pigura, pernah loosen sanggeus taun pamakéan

    Koméh


    Panungtungan tapi teu saeutik nyaeta kanyamanan unparalleled tina korsi. Desain anu ramping sareng minimalis, digabungkeun sareng kanyamanan pamungkas, ngarobih setélan naon waé janten karya visual - suasana klasik atanapi lingkungan anu canggih. Desain ergonomis mastikeun yén unggal momen anu dihabiskeun linggih mangrupikeun anu pikaresepeun. Anjeun teu kedah kompromi sareng galur tonggong sareng nyeri. Saterusna, bantal lemes premium nawarkeun kanyamanan seating malah salila sesi lila ka sémah Anjeun.

    2 (51)
    4 (31)

    Tintukan Nusa


    Ucapkeun wilujeung ka boring tur monoton korsi jeung Yumeya YL1228 Aluminium Kursi. Desain tukang korsi ngalengkepan rupa-rupa estetika interior. Éta gaduh kakuatan pikeun ngarobih rohangan biasa janten ruang anu paling klasik. Sikian kai logam ngajadikeun korsi katingali sapertos korsi kayu alami tanpa ngaganggu kantong anjeun.

    Kaamanana


    YL1228 ngagunakeun 6061 kelas aluminium anu jauh ngaleuwihan standar industri 6063 kelas. YL1228 bisa kalayan gampang mawa leuwih ti 500 pon, ku kituna bisa minuhan kaperluan jalma kalawan beurat béda. Salian ti merhatikeun kakuatan korsi, Yumeya ogé nengetan kasalametan rinci, YL1228 perlu ngaliwatan 3 sprays na 9 inspeksi pikeun mastikeun yén beungeut pigura téh lemes jeung euweuh burrs logam leungeun scratch.

    5 (24)
    6 (20)

    Standarn


    Anu Yumeya YL1228 korsi alloy aluminium mana saluareun fungsionalitas basajan. Éta mangrupikeun kanvas pikeun gawé babarengan, panggung pikeun inovasi, sareng manifestasi katepatan artistik. Yumeya YL1228 ngadopsi manufaktur mékanis Jepang canggih pikeun ngaleungitkeun kamungkinan kasalahan manusa.

    Kumaha Sigana di Hotel Banquet?


    Dirancang unik, éta Yumeya YL1228 Aluminium Kursi tiasa uplift duanana setélan komérsial sarta padumukan kalawan rahmat unparalleled. Kalawan desain tukang na, korsi jadi starter paguneman di paling spasi. Ulah salempang ngeunaan kualitas, durability, sarta kanyamanan. YL1228 bisa tumpuk 5, éféktif ngurangan spasi jeung kasusah penanganan. Kusabab YL1228 mangrupikeun desain korsi sisikian logam, éta tiasa ngagabungkeun kakuatan korsi logam sareng kaéndahan korsi kai padet. Ieu tiasa ngirangan kualitas sareng biaya ku 50-60% dibandingkeun sareng kualitas anu sami dina korsi kai padet.

    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect