loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya 1
Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya 2
Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya 3
Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya 1
Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya 2
Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya 3

Pinuh Upholstery Hotel Banquet Kursi Konférénsi Kursi YT2125 Yumeya

Indulge dina kanyamanan unmatched mun anjeun asup ka alam captivating sahiji kamar konferensi kalawan potongan jati Yumeya urang. Korsi logam upholstery YT2125 visually keuna tur kokoh mangrupa sensasi seating nu redefines norma. Kalayan karajinan anu cermat, desain anu sampurna, sareng sentuhan anu halus, korsi ieu nunjukkeun kamewahan sareng kecanggihan.
Kamenan:
H890 * SH470 * W455 * D620mm
COM:
1.2pakarangan
Stak:
Bisa ditumpuk 5 pcs
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
Hotél, Banquet Hall, Konférénsi Room, Ball Room, Rapat Room
Kewasan Panyas:
100.000pcs per bulan
MOQ:
100pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    Hoyong terang naha YT2125 korsi logam upholstery nangtung kaluar ti sésana? Anu mimiti, perhatian taliti kana detil dina kasenianna ngajamin umur panjang sareng daya tahan anu luar biasa dina setting naon waé. Bréh, korsi dirancang kalayan pintonan pikeun nawiskeun kanyamanan, nyiptakeun lingkungan anu nyorong rélaxasi sareng kanikmatan. Naha anjeun ngayakeun acara formal atanapi rapat santai, korsi ieu sacara gampang ningkatkeun suasana, nyésakeun kesan anu langgeng pikeun tamu anu terhormat. Parebut kasempetan pikeun ngadamel pernyataan anu luar biasa kalayan karajinan anu unggul ieu.

    95

    Teguh Awét A nd Sleekness Hotél C inferensi C buuk


    Korsi logam YT2125 unggul dina kakompakan sareng kateguhan, janten pilihan anu sampurna pikeun sababaraha setélan. Tinjauan anu disampurnakeun ngaoptimalkeun panggunaan rohangan, idéal pikeun tempat-tempat anu terbatas sapertos  tempat gawé,  bagian makan, sarta aula konferensi. Diwangun ku bahan kualitas luhur sapertos pigura baja anu kuat sareng pipa sareng struktur pola Yumeya, korsi éta tahan pikeun dianggo sapopoé, mastikeun umur panjang sareng reliabilitas. YT2125 bisa tumpuk 5 PCS tinggi jadi ti i t maximizes kapasitas seating di kamar konferensi. Étah nyadiakeun seating aman pikeun rapat berkepanjangan di wewengkon konferensi. Portability sareng kakuatan YT2125 ningkatkeun fungsionalitas dina setélan anu béda.

    98

    Feur Cit


    --- Pigura Steel mantap

    --- 10-Taun jaminan pigura

    --- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    ---  Ngarojong nepi ka 500 pon

    --- Rupa-rupa Pilihan Warna Menarik

    --- Bisa ditumpuk 5 pcs tinggi

    Koméh


    Busa kalayan rebound tinggi jeung karasa sedeng, nu teu ngan boga umur layanan panjang tapi ogé bisa nyieun dulur diuk comfortably.

    Kalayan sikep diuk anu nyaman sareng desain ergonomis, anjeun moal pernah nyanghareupan kacapean linggih dina korsi.

    99 (3)
    96

    Tintukan Nusa


    Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

    --- Sambungan las lemes, teu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

    --- Gawé babarengan sareng Tiger Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, henteu aya goresan sapopoé.

    Kaamanana


    Ketebalan baja leuwih ti 1.5mm jeung bagian stressed téh malah leuwih ti 4.0mm. Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012, anu ngajantenkeun tiasa nyandak  ngarojong beurat ka 500 pon

    97
    100

    Standarn


    Yumeya ngajaga kualitas sareng standar anu konsisten ku ngagunakeun téknologi Jepang canggih dina prosés manufakturna. Ieu ensures perhatian taliti kana detil tur ngaminimalkeun kasalahan manusa. Komitmenna kana standar anu luhur ieu ngahasilkeun produk anu nyumponan kaahlian anu saé sareng ngawangun kriteria kualitas 

    Naon Ieu Sigana di Hotel Banquet& Konférénsi?


    Korsi YT2125, nalika disimpen dina aula konperénsi, nunjukkeun éstétika anu profésional sareng canggih. Struktur sleek jeung kontemporer maranéhna merges seamlessly kalawan decor tempat konferensi modern. Korsi biasana ngagaduhan pigura logam anu kuat, sering nganggo a   jas bubuk   Réngse bareng jeung rupa-rupa kelir exquisite, conveying rasa customizability sarta efektivitas. Penampilan sakabéh korsi YT2125 di kamar konferensi mangrupa salah sahiji profesionalisme refined, nyieun sakuliling kondusif jeung impressive pikeun rapat penting jeung diskusi.

    101 (2)
    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect