loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Tren Desain Interior Anyar 2022 pikeun Rupa-rupa Enggon

Kamar tidur mangrupikeun kamar, biasana tina daérah leutik, dirancang pikeun rélaxasi, bobo, sareng maca. Desain na museurkeun kana kesederhanaan jeung betah pamakéan. Jandéla jangkung sering dianggo sareng seueur perhatian dibayar ka cahaya. Spasi dibagi kana zona leutik kondisional dimana tempat bobo, méja rias, korsi sareng perabotan sanésna aya, kumaha oge, sacara umum, alam kabuka tina interior dilestarikan.

Tren Desain Interior Anyar 2022 pikeun Rupa-rupa Enggon 1

Dimana abdi tiasa mendakan korsi bodas polos murah?

Depot imah atanapi handap

Pitunjuk Ulasan Kursi Berlengan Mega IKEA kami (Saatos Nganjang ka Toko IKEA)

Naon anu tiasa langkung pikaresepeun tibatan linggih dina korsi sadinten? Henteu seueur. Kuring kungsi nguji hoot jeung nulis catetan ngeunaan loba IKEA urang laris korsi leungeun. Kuring nyandak sadaya data sareng inpormasi éta sareng ngahijikeun pituduh ulasan korsi IKEA epik ieu. Pilarian naon anu kuring pikir mangrupikeun korsi IKEA anu pangsaéna di dieu. Balanja online pikeun jati mangrupikeun ngimpina.

Tren Desain Interior Anyar 2022 pikeun Rupa-rupa Enggon 2

Anjeun leres-leres henteu gaduh jalan pikeun terang kumaha nyaman naon waé, sareng upami anjeun leres-leres bakal resep kana rohangan anjeun. Perabot mangrupikeun salah sahiji hal anu anjeun kedah tingali, rampa, karasa, sareng cobian sateuacan anjeun mésér. Sanaos ulasan pelanggan saé sareng dandy, aranjeunna leres-leres ngan ukur hiji arah. Naha jalma ieu ngabandingkeun sadaya pilihan sanés anu sayogi, atanapi aranjeunna ngan ukur untung sareng leres-leres resep kana naon anu aranjeunna pilih nalika dugi ka panto? Nya, anjeun aya untungna sabab kuring kaluar sareng ngalakukeun sakedik panalungtikan! Pikeun masihan ulasan anu jujur ​​​​sareng rinci ngeunaan pilihan korsi IKEA, kuring angkat ka lokasi Jacksonville, Florida, sareng nyéépkeun sababaraha jam pikeun marios unggal korsi anu aya di kamar paméranna. Kuring diuk (plopped), mumbul, nyoba snuggle up na nyandak sare waktu beurang on sababaraha di antarana.

Kuring dipariksa pikeun sturdiness jeung durability. Kuring malah bisa geus murag asih jeung hiji atawa dua di antarana, teuing! Tapi saencan kuring nepi ka ulasan ngeunaan pilihan korsi IKEA urang, kuring kudu nangtukeun naon penting pikeun kuring dina milih korsi leungeun. Anjeun tiasa gaduh set kriteria anu béda ti kuring. Sanaos kuring henteu resep pisan kana desain atanapi modél, kuring nyobian ngabayangkeun kaayaan dimana aya anu hoyong mésér. Sanaos ieu sadayana jelas pendapat pribadi kuring, kuring sadar yén kuring sanés otoritas dina sagala hal korsi! Pikeun kuring, kuring milarian korsi pikeun ruang tamu kuring.

Salaku salah sahiji rohangan anu paling sering dianggo di bumi kuring, kamar kuring kedah nyaman sareng nyaman. Kami gaduh vibe vintage-meets-rustic-country anu lumangsung di ruang tamu urang ayeuna, (sareng tiasa dianggo) sareng henteu aya rencana pikeun ngarobih deui iraha waé pas. Nalika urang milarian korsi panangan, urang hoyong anu bakalan nyaman pikeun linggih - sanés ngan ukur nalika aya tamu. Teu kudu nappable, atawa korsi primér di rohangan, tapi kudu jadi korsi leungeun nu urang bakal gravitate arah lamun urang hayang lalajo tv, ngarajut, atawa maca aktip. Abdi henteu hoyong gaduh "tunjukkeun" perabot di ruang tamu kuring! Simkuring oge hoyong hal anu gampang cleanable, saprak urang boga 40-lb husky / corgi campuran anu sheds kawas anjeun teu yakin tur salawasna boga paws bécék (#DogMomLife). Oge, urang boga imah kulawarga jeung babaturan urang jeung boga 9 nephews antara umur 1 jeung 10 nu datang jeung nongkrong jeung urang.

Sadaya perabot di ruang tamu urang kedah kuat sareng awét! Kalayan éta kaluar tina jalan, ieu mangrupikeun ulasan pamungkas kami pikeun sadaya pilihan korsi di IKEA! Warna / Upholstery / Hardware: 4 warna lawon pikeun dipilih, sareng 1 pilihan kulit Gaya retro pas kana seueur éstétika anu béda-béda Leungeun anu luhur ngajantenkeun anjeun rada dikotak dina Gambaran Gemblengna: Oké, kuring kedah ngaku yén pamikiran anu munggaran nalika kuring ningali korsi ieu kumaha pikaresepeun maranéhanana. Abdi resep kana warna anu terang sareng terang! Anjeun moal sering ningali korsi dina warna oranyeu sareng konéng! Ieu bakal nyieun hiji pilihan alus keur spasi leutik, sarta alatan maranéhna boga metot, acan desain retro, Jigana maranéhna bakal jadi alus pikeun estetika kontemporer atawa modern. Aranjeunna heran nyaman, tapi meureun moal hal kuring bakal diuk dina iwal korsi séjén dicandak. Kuring resep kumaha éta katingalina tibatan kuring resep kumaha nyaman éta. Panangan anu luhur ngajantenkeun anjeun ngarasa dikotak.

Oge, Kami lain awéwé leutik, sarta bari thighs abdi pas di oke, éta bisa jadi hiji hal anu anjeun bakal hoyong nyobian kaluar saméméh meuli lamun awak anjeun leuwih badag dina hip jeung wewengkon pingping. Warna / Upholstery / Hardware: Ngan sadia dina kulit hideung / coklat Gemblengna gambaran: Nalika kuring mimiti nempo korsi ieu, Kuring teu nyangka kuring bakal resep eta. Kami lain kipas badag tina kulit sacara umum, sarta kuring teu resep warna. Ieu cara poék teuing pikeun rasa kuring. Nanging, kuring resep kanyataan yén kulitna henteu katingali murah, tapi nyata. Nalika kuring diuk di dinya, éta heran leuwih nyaman ti Teu sangka.

Aya ottoman cocog gigireun eta, sarta kalawan suku kuring nepi, Kuring éta geulis eusi. Pasti lain korsi nappable, tapi bakal masihan 6 dina skala 1 nepi ka 10. Catetan tambahan: Ogé sadia dina versi XL. Cocog sofa, loveseat, sareng ottoman ogé sayogi. nyertakeun removable sadia pikeun robah katingal sarta bisa diumbah mesin Gemblengna gambaran: Hiji katingal dina korsi ieu, jeung anjeun rék diuk di dinya! Sigana nyaman sareng nyaman sareng mangrupikeun desain anu tradisional pisan. Nalika anjeun mikir ngeunaan korsi ruang tamu, ieu mangrupikeun modél anu muncul dina sirah anjeun.

Kuring dipikacinta kanyataan yén suku kuring némpél taneuh di jerona, tapi kuring ogé boga cukup kamar pikeun iklas leuwih leungeun. Nyatana, éta saé pisan kuring tiasa bobo di dinya! Upami ieu di ruang tamu kuring, kuring pasti hoyong calik di dinya. Gemblengna kesan: Abdi resep pisan tampilan korsi ieu. Sigana mah éta geulis nyaman, jeung Abdi resep pisan rinci panangan metot, na kumaha aranjeunna pondok kalawan ruching di sisi, curving handap ka dasarna. Panutup lawon katingalina awét di ruang paméran ogé.

Tapi nalika kuring calik di dinya, éta leres-leres teguh, sareng kuring henteu nyangka éta. (Ulah plop handap!) Pikeun nguji kaluar deui, Kuring kungsi scooch sorangan up, sarta suku kuring teu noél lantai. Ieu tiasa langkung saé upami anjeun gaduh jalma jangkung di bumi anjeun. The downside pangbadagna I bisa manggihan, kumaha oge, éta leungeun nu kuring dipikacinta pisan kami sabenerna geulis oyag. Kuring bisa nyorong aranjeunna kaluar jeung batu aranjeunna deui mudik. Ku kituna, sajauh durability, abdi tanda tanya sabaraha lila ieu bakal lepas saméméh batur peupeus panangan kaluar! Warna / Upholstery / Hardware: Henteu aya - ngan ukur hiji gaya sareng warna anu sayogi Warna nétral sareng tiasa dianggo sareng seueur hiasan anu béda-béda Henteu kuat pisan Sacara umum henteu aya bantalan sadayana Gambaran Gemblengna: Korsi panangan ieu sigana bakal murag sateuacan kuring calik. di jerona.

Pamajikan kuring téh jalma geulis leutik, komo manéhna ngarasa kawas éta bakal megatkeun. Abdi resep kana fitur bouncing/rocker, tapi salian ti éta, éta mangrupikeun pass anu sesah pikeun urang. Bisa jadi pilihan alus keur kamar budak urang, sanajan. Kuring ngalakukeun kitu, sual durability. Tambih Deui, sabab ngan datangna dina hiji warna, éta gampang noda. Bantalna ngan ukur tiasa dibersihkeun ku kaén anu beueus, janten anjeun moal aya untung upami murangkalih anjeun tuang jus ka dinya! Warna / Upholstery / Hardware: 9 pilihan upholstery pikeun milih tina, 2 pilihan pigura béda Ton pilihan warna jeung kombinasi pigura pikeun milih ti Pilihan pikeun meunangkeun cushion kandel sangkan leuwih nyaman Gumantung kana bantal nu Anjeun meunangkeun, bisa jadi teguh teuing Gemblengna kesan: Modél ieu meureun salah sahiji korsi nu pang populerna IKEA sells.

Kuring sigana terang 20 jalma anu ngagaduhan ieu di bumina. Jigana éta alatan aya kitu loba pilihan béda nu bisa Anjeun milih ti, antara warna, tipe cushion, sarta pigura nu lumayan loba bisa datang nepi ka hiji konfigurasi anu hade dina sagala kamar. Kuring mendakan éta langkung kuat tibatan misan Pello. Kuring éta saeutik prihatin ngeunaan kumaha uncomfortable éta mimitina, tapi lajeng kapanggih konfigurasi kalawan cushion ditingkatkeun jeung ngarasa leuwih hadé. Abdi resep pisan kanyataan yén éta mumbul, sareng sigana tiasa bobo di dinya tanpa masalah - khususna sareng ottoman anu cocog.

Pikeun urang, kuring pikir ieu bakal janten pilihan anu saé pikeun nempatkeun di pangkeng atanapi kantor urang. Kuring bisa manggihan sorangan maca buku alus gigireun jandela jeung gently goyang sorangan kana kaayaan serenity! Ton pilihan warna sareng pola pikeun dipilih pikeun nyocogkeun ka kamar anjeun Panutup bantal tiasa dicabut, tapi tempatna beresih wungkul Teu nyaman pisan pikeun diuk sapopoé. Sigana bener nice, sarta kuring bakal nganggap hal éta leuwih sapotong hiasan di kamar kuring, tinimbang hiji tempat optimal Abdi hoyong diuk. Éta henteu nyaman pisan, tapi éta leres-leres ngangkat kamar anu aya kusabab garis tradisional. Éta bakal katingali saé dina ruang tamu formal. Hiji-hijina hal anu kuring resep pisan ngeunaan korsi ieu nyaéta pola houndstooth! Kuring biasana henteu resep pisan kana jati pola, tapi pikeun sababaraha alesan, ieu ngan ukur nyarios ka kuring.

Abdi resep gaduh rohangan anu modéren di kantor kuring kalayan warna anu terang pisan di ditu di dieu kusabab éta ngajantenkeun kuring inspirasi. Ieu bakal cocog sampurna di juru, kalawan bantal lémparan warna solid caang! panutup gampang removable nyaeta mesin bisa diumbah sarta bisa switched kaluar pikeun ngarobah gaya kamar anjeun. Korsi sempit éta saeutik squishy panutup The seemed bit aneh, stretched leuwih pigura Gemblengna gambaran: Taya bells na whistles pikeun korsi ieu. Ieu geulis baku sarta bisa balik kalawan rupa-rupa decors béda sabab aya kebat of varying upholstery nyertakeun nu bisa meunang nutupan eta. Najan kitu, kuring teu resep kumaha "stretched" panutup.

Abdi langkung resep korsi anu nganggo panutup anu katingalina sapertos bagian tina korsi. Panutup ieu, sabalikna, katingalina sapertos panutup. Lian ti éta, kuring mendakan éta janten sit anu sempit, sareng pingping kuring pasti nyabak sadayana panjang panangan. Paduli, éta sabenerna nyaman, sanajan rada teguh pikeun liking kuring. Warna / Upholstery / Hardware: 5 pilihan upholstery atawa 3 pilihan kulit pikeun milih ti Sababaraha upholstery jeung kulit pilihan pikeun milih ti Bagian tina hiji set, sangkan anjeun bisa cocog sakabeh parabot ruang tamu anjeun Dual cushioned méré Anjeun beuheung hébat sarta rojongan tonggong Kulit téh titik. -beresih wungkul, bari anjeun tiasa mesin ngumbah lawon cushion nyertakeun ukur Gemblengna gambaran: Nyaan resep korsi ieu.

Anu mimiti, aya seueur pilihan upholsteri anu béda pikeun dipilih anu pasti aya anu cocog sareng kamar anjeun. Ieu bener kuat, tur euweuh masihan dina leungeun mun anjeun kadorong ngalawan aranjeunna. Kuring resep kumaha lega korsi éta sabab kuring pasti tiasa diuk crosslegged atanapi on leg kuring bari nonton TV. Kuring ogé resep kana bantal ganda dina tonggong pikeun dukungan beuheung tambahan. Bari kuring teu bakal bener ngarasa teuing nyaman napping di dinya, abdi pasti bakal diuk di ieu rutin di ruang tamu kuring. Nyaman sareng fungsional, sareng garis desain masihan tampilan anu saé pisan dina rohangan anjeun.

Catetan Tambahan: Versi anu langkung pondok/lebar ogé sayogi. Bagian tukang anu luhur ngajantenkeun anjeun calik lempeng Bantal henteu kandel teuing sareng sigana teu nyaman pikeun diuk jangka panjang. Gemblengna gambaran: Aya dua pilihan sadia pikeun Vedbo - versi pondok tur jangkung. Kuring ngan ukur nyobian anu jangkung, sareng kuring saleresna kaget yén éta langkung saé tibatan anu katingali. Éta pasti sanés korsi anu bakal kuring pikahoyong upami aya pilihan sanés di kamar, tapi upami urang gaduh perusahaan, kuring bakal calik di dieu. Kuring resep panangan jangjang anu didamel, sareng kuring ngarasa linggih di dieu ngajantenkeun kuring ngalereskeun sikep kuring.

Sanaos henteu bantal sapertos biasana kuring resep korsi kuring, kuring resep kanyataan yén bantal ieu velcroed ka handap supados henteu dugi ka lantai unggal waktos aya anu gugah. Rounded deui design hugs anjeun bari anjeun diuk, tapi teu dina cara uncomfortable Gemblengna gambaran: Hiji desain pikaresepeun, dimana eta jenis hugs anjeun ti tukang. Abdi 5'4 ", sareng kuring gancang tiasa nempatkeun panangan kuring sareng nempatkeunana dina tungtung korsi, anu saé pisan pikeun diuk. Tapi lamun anjeun jangkung, anjeun bisa ngarasa kawas anjeun diuk dina korsi budak! Bantal tonggong anu ditambahan di daérah lumbar ningkatkeun tingkat kanyamanan. Najan kitu, kuring ngan bakal milih diuk dina korsi ieu lamun urang boga sémah leuwih, jadi kuring bisa ninggalkeun seating leuwih nyaman keur maranehna.

Bari kuring diuji sagala armchairs béda anu sadia dina Jacksonville IKEA, eta janten beuki hese milih hiji favorit tunggal. Janten, kuring milih dua: Lidhult sareng Poang. Kuring pasti bakal nempatkeun Lidhult di ruang tamu kuring, sareng hoyong calik di dinya - sigana rutin nalika kuring henteu milarian sare. Nyaan resep kumaha lega éta, sarta yén kuring bisa diuk cross-legged, atawa ngaluyukeun diri pikeun meunang leuwih nyaman. The cushions dual di tukang bener mantuan kalawan rojongan beuheung, sarta kuring bisa manggihan sorangan diuk aya jeung nulis atawa maca.

Tambih Deui, kusabab éta kuat pisan, abdi moal hariwang ngeunaan bouncing di dinya pikeun nyaluyukeun diri supados langkung nyaman. Éta korsi anu saé pikeun ngobrol sareng jalma, atanapi nonton tv ogé! Kuring ogé milih Poang sabab éta pilihan anu tiasa dipercaya sareng seueur pisan tempat anu bakal mangpaat. Pikeun kuring, kuring bakal nempatkeun hiji di pangkeng kuring ku jandela, dimana kuring resep nginum sacangkir kopi isuk-isuk sareng maca semedi sapopoé. Éta santai pikeun linggih sabab kuring tiasa ngagolér waé, sareng kuring tiasa ngagoncangkeun diri, anu ngabantosan kuring ngagiling awak nalika kuring hariwang. Balik deui ka sadaya ulasan perabot IKEA kami di dieu.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Kursi Rékréasi Kumaha Pilih?
Muhun, hiji teu kudu miskin mun hayang nyimpen duit, katuhu? Kursi panangan IKEA Poang hargana ngan $199, tapi upami aya anu ngajual anu bekas di co.
The Nordic Armchair: Éta ogé Alat Budaya
Dupi anjeun hartosna nu pang populerna? Kumaha "modern" anjeun ngawangkong ngeunaan? Ngan ukur aya 6 dina 100 taun ka pengker sareng 2 diantarana henteu kapilih, wakil présidén anu kuring
Naha DR Bad Break acan Kursi Leungeun Tadi Peuting..?
Kitty keur kontradiktif diri lol .. FQ: Anjeunna geus meuli korsi baja gantina1. Urang Militer nyata (sanes prajurit korsi leungeun palsu posting dina bagian ieu)? Unc abdi
Muhun Boys sareng Girls, Hayu Wengi Janten Pelatih Kursi.?
Jigana anjeun kedah naek Johnson ayeuna kusabab anjeunna maén panas écés. Jigana ieu bakal memotivasi Kembang maén harder tur leuwih sengit. Haha yeah yo
Kritikus Musik Kursi! Waktosna pikeun Pamadegan Profesional anjeun !?
Beethoven 4 - 10 Beethoven 5 - 9.3 Mozart 20 - 10 Mozart 21 - 10 Mozart 27 - 10 Brahms 1 - Abstain Brahms 2 - Abstain Bartok 2 - 8.9 Bartok 3 - 4.3 Rachmaninoff 1 -
Pikeun kasempetan ieu: Kumaha Milih Kursi Tangan anu Katuhu
Milih korsi occasional katuhu, atawa korsi panangan tiasa tangtangan. Ieu sapotong signature dina setting hirup nu bisa nyieun atawa megatkeun desain. Kehoga leungeun anu agew
Pikeun kasempetan ieu: Kumaha Milih Kursi Tangan anu Katuhu
Milih korsi occasional katuhu, atawa korsi panangan tiasa tangtangan. Ieu sapotong signature dina setting hirup nu bisa nyieun atawa megatkeun desain. Kehoga leungeun anu agew
Korsi Pangpangna :3 Abdi Butuh Pitulung!!! 10 Pts;)?
Anjeun kudu ngarasa nyaman dina korsi. Isian busa teu nyaman pisan, teu sapertos eusian kulit. Ulah milih hiji badag, korsi tukang tinggi lamun pangkeng anjeun sm
Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun ieu atanapi mesen aranjeunna dina jalur pikeun nahan panutup korsi di tempat?
Kuring bakal coba nempo hiji karajinan atawa toko karajinan-kawas, atawa malah walmart1. Ka sadaya ekonom korsi korsi di luar sana, naon kasalahan pangbadagna anu dilakukeun ku nagara urang, ékonomi
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect