loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Kumaha Milih Méja sareng Korsi Nyaman Cocog sareng Anggota Kulawarga Béda Nalika Milih Mat

Kumaha carana milih méja sareng korsi anu cocog pikeun anggota kulawarga anu béda nalika milih bahan pikeun hiasan réstoran kulawarga?   Nalika milih méja makan sareng korsi, urang kedah mertimbangkeun kaayaan khusus kulawarga urang. Barina ogé, kulawarga mangrupikeun méja sareng korsi anu paling sering dianggo, sareng anu cocog pikeun kulawarga nyaéta anu pangsaéna. Kesederhanaan sareng kabersihan mangrupikeun syarat anu paling dasar. Sanajan kitu, ayeuna ngungudag jalma geus euweuh wareg jeung sarat dasar ieu, tapi leuwih fashionable, basajan, modern, kreatif sarta téma trendi lianna. Kumaha urang tiasa milih méja sareng korsi anu cocog pikeun anggota kulawarga anu béda nalika milih bahan hiasan pikeun réstoran kulawarga?

Kumaha Milih Méja sareng Korsi Nyaman Cocog sareng Anggota Kulawarga Béda Nalika Milih Mat 1

Kumaha carana milih méja makan sareng korsi anu cocog sareng nyaman? 1. Gumantung kana jumlah anggota kulawarga, urang kudu milih nurutkeun jumlah kulawarga. Struktur kulawarga Cina umumna kulawarga tilu atawa tilu generasi, kalawan populasi 3-5, jadi ukuran tabel kudu bisa nampung jumlah kulawarga. Sacara umum, méja anu tiasa nampung genep jalma sapertos kieu bakal janten pilihan anu munggaran pikeun seueur kulawarga. 2. Nyiapkeun korsi makan béda. Sacara umum, méja makan kulawarga nyaéta méja makan sareng 4 korsi. Aya, éta teu saému. Anjeun teu kedah naroskeun yén unggal korsi sami. Pilih korsi anu béda-béda dumasar kana jangkungna sareng beurat kulawarga anjeun, supados sadayana tiasa ngaraosan tuangeun anu lezat. Sikep tuang anu salah tiasa nyababkeun paningkatan beurat, beuteung, distention beuteung, jsb. Korsi anu cocog ogé ngajadikeun urang daék cicing di dieu langkung seueur. Urang teu kudu buru-buru rengse. Éta hadé pikeun awak urang nyapek sareng ngelek lalaunan. 3. Lamun kulawarga bangku senang ngumpul, éta mindeng banquet cai ngalir. Bibi sareng bibi biasana mendakan tempat damel, anu henteu saé pikeun nyerna. Korsi makan tunggal perenahna hiji-hiji. Di tempat anu sami, bangku tiasa nampung langkung seueur jalma. Ieu cocog pikeun kulawarga anu mindeng ngatur gatherings badag. Lebar tuangeun anu nyaman kanggo sadayana sakitar 60-70cm, tapi desain tanpa tonggong tiasa nyababkeun bongkok alami jalma. Anjeun kedah nyobian caket kana méja. Pastikeun pikeun ngajaga cangkéng anjeun lempeng sareng tuang nganggo mangkok.

4. ibu hamil kedah masihan perlakuan husus. Sistem pencernaan ibu hamil dijajah ku orok, janten urang kedah langkung merhatikeun nalika tuang. Aranjeunna tiasa nyiapkeun korsi anu tiasa nyaluyukeun jangkungna. Mun aya roda, pastikeun pikeun nengetan jangkungna, nu kudu dumasar kana kanyataan yén suku maranéhanana bisa ditempatkeun datar dina taneuh, disebutkeun aranjeunna gampang turun. Desain sandaran korsi nu bisa didengdekkeun ka tukang rada ngamungkinkeun indungna pikeun manjangkeun cangkéng jeung beuteung nya rada antara hidangan, ku kituna hidangan henteu deui jadi sedih. 5. Korsi plastik lampu sareng korsi makan langkung saé henteu beurat teuing, sabab kedah sering calik, sareng langkung saé ngalih. Korsi makan kalayan plastik, résin, baja sareng struktur kai langkung hampang sareng langkung saé tibatan gaya kai padet. Momen anjeun nangtung, korsi sacara alami tiasa ngalih deui handapeun kakuatan suku anjeun, sahingga langkung gampang pikeun asup sareng kaluar. 6. Dina raraga diuk comfortably, sajaba spasi pesawat tina méja, urang ogé kudu dicatet yén jangkungna méja konsisten kalayan jangkungna korsi urang. Upami jangkungna méja sareng korsi henteu munasabah, kanyamanan bakal ngirangan pisan. Nagara parantos ngaluarkeun peraturan anu relevan dina ukuran méja sareng korsi. Jangkungna korsi korsi jeung stool jati boga tilu spésifikasi: mungguh 40 cm, 42 cm sarta 44 cm; Jangkungna sareng ukuran standar jati méja nyaéta 700 cm, 720 cm, 74 cm sareng 76 cm masing-masing.

7. Bar stool cocog pikeun sarapan téh gélo. Éta saé pikeun ngadéngtung nangtung. Kuring henteu weruh lamun asup akal? Dina isuk sibuk, cocog bar stool, nyandak sikep semi nangtung dahar sarapan, gancang hudang pikiran sare sarta ngantep diri asupkeun kaayaan tense poé. Metodeu linggih anu leres tina bangku bar nyaéta pedal dina taneuh, atanapi anjeun kedah milih gaya kalayan pedal di handap pikeun ngahindarkeun suku anjeun lami-lami. 8. Upami aya jalma sepuh sareng murangkalih dina kulawarga anjeun tina umur anu béda, anjeun kedah nengetan mésér méja sareng korsi. Éta pikaresepeun pikeun manula pikeun ngagerakkeun suku sareng sukuna, janten langkung saé milih korsi kalayan tonggong. Bahan korsi kudu haneut atawa lemes pikeun ngaronjatkeun kanyamanan sepuh. Mertimbangkeun kasalametan orok urang, opat juru méja jeung korsi urang geus hadé milih struktur sirkular pikeun nyegah knocking orok.   Pikeun nyiptakeun méja makan anu hipu sareng éndah, hiasan sering nangtukeun kaéndahan méja makan, sahingga mangaruhan atmosfir sapeuting. Pilih gaya anu anjeun resep, ku kituna urang tiasa terang kumaha pentingna méja makan sareng korsi pikeun pangwangunan atmosfir sadayana. Sanaos aya sagala jinis jati kamar makan, anu paling sering dianggo nyaéta méja makan. Nalika milih méja makan, gaya sareng gaya mangrupikeun prioritas utama, sabab éta langsung mangaruhan tata perenah sareng pangaruh sadayana réstoran.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Ganti Perabot Katinggaleun Pikeun Ngamaksimalkeun Daya tarik Rumah Makan
Dijaga sareng diropéa jati komérsial dina industri réstoran muterkeun hiji peran pivotal dina enhancing kasuksésan bisnis. Hayu urang bahas dina artikel ieu
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Réstoran
Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan korsi réstoran sareng kumaha aranjeunna tiasa mangaruhan pangalaman palanggan, maka tulisan ieu ngan ukur pikeun anjeun.
Kumaha Milih Kursi Pikeun Réstoran
Tulisan ieu ngajalajah aspék-aspék penting pikeun milih korsi réstoran sareng kafe, nekenkeun pangaruhna kana kanyamanan, suasana, sareng pangalaman makan sadayana.
Korsi Réstoran Komersial - Sadayana Anu Anjeun Kedah Nyaho
Diajar sadayana ngeunaan korsi réstoran komérsial, mangpaat ngagunakeun éta di réstoran, sareng kumaha milih korsi anu pas pikeun pendirian anjeun
Tips pangalusna pikeun Meuli Korsi Réstoran Komersial Anyar
Anyar dina bisnis réstoran jeung pilari Korsi réstoran komersil ? Baca artikel ieu pikeun meunangkeun tips pangalusna ngeunaan naon anjeun kudu boga mimiti pangalusna.
Korsi Réstoran Komersial: Pitunjuk Pembeli Pamungkas!
Pilari korsi réstoran komérsial? Pituduh ieu nyertakeun sadaya faktor penting anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan mésér.
Naha Anjeun Peryogikeun Korsi Réstoran Chiavari dina Usaha anjeun?
Kéngingkeun Korsi Restoran Chiavari pangsaéna. Kami ngagaduhan seueur pilihan perabot kamar makan anu dirancang pikeun mawa kaanggunan sareng gaya ka tempat anjeun!
Naha Anjeun PERLU Korsi Réstoran Aluminium dina Usaha anjeun?
Naha anjeun peryogi korsi énggal pikeun réstoran anjeun? Pariksa mangpaat korsi réstoran aluminium!
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect