loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Kumaha Sadérék Ngayakeun Dosi Leung?

Upami anjeun teu acan ngagaduhan hiji di bumi anjeun tiasa ngagambar ngan ukur milarian katalog toko perabot online sareng milarian gambar hiji pikeun rujukan. Atanapi ngan ukur milarian gambar pikeun korsi sareng ningali naon anu muncul

Kumaha Sadérék Ngayakeun Dosi Leung? 1

1. Hawa niup ka jero tapi henteu ka luar?

Waleran ti korsi leungeun a / c techs teu tahan: OKÉ, tingali dina megatkeun sambungan luar sarta pastikeun unit boga kakuatan pinuh. Anjeun bakal peryogi VOM (volt-ohm méteran) Lamun teu boga hiji meunang hiji. Pegatna luar kadang bisa kasampak kawas breaker a, sakapeung mangrupa "nyolok" a aparat pilari nu bisa Anjeun candak ku dua ramo jeung jempol ampir kawas bal boling. Éta mangrupikeun fuse / plug. Pariksa ningali yén éta henteu kaduruk. Lamun éta, digantina. Ok Sakali unit boga kakuatan pinuh, pastikeun thermostat jero unit nelepon pikeun cooling. Upami henteu aya masalahna. Upami éta, tapi unit henteu ngamimitian, cobian puteran kipas dina arah anu mana kalayan iteuk. Lamun nyokot off jeung spins, sisi kipas tina DRC geus gagal jeung kudu diganti. Éta, anjeun kedah kéngingkeun suplai HVAC sabab henteu dibawa di pangecér perbaikan bumi..... Upami kipas henteu angkat, éta motor kipas. Motor kipas mangrupikeun barang suplai bumi. Anjeun conspicuously jempé dina operasi compressor. Upami compressor ogé henteu jalan, buka panel aksés unit condenser. Kudu ati-ati pisan dina waktos ieu kusabab aya tegangan anu cukup pikeun maéhan anjeun. Abdi ngomong maéhan. Tingali kana komponén tin can pilari. Éta DRC (dual run capacitor). Upami éta pisan ngabareuhan atanapi bocor parah & Kedah diganti. Warta anu goréng: anjeun moal tiasa nampi hiji di pangecér perbaikan bumi. Éta barang imah pasuka. Éta ogé barang suplai imah. Kutingkeun maranéhna. Mun aranjeunna dibeuleum tur arc diadu, ngaganti eta. Mudah-mudahan tips ngungkulan ieu mantuan. Surélék kuring langsung lamun butuh pitulung langkung

2. Naha ahli téori militér, kritikus korsi, sareng wargamers nganggap perang éta gampang?

Nya, anu sering ditingali nyaéta kanyataan yén hindsight nyaéta 20/20. Teu aya anu lirén pikeun nganggap yén komandan militér anu ngadamel kaputusan asli nyaéta anu munggaran. Aranjeunna henteu terang naon anu bakal kajantenan, sareng sadaya anu aranjeunna tiasa laksanakeun nyaéta ngarep-ngarep éta tiasa dianggo sareng ngabuktikeun salaku palajaran pikeun sadayana anu sumping. Nalika ahli taktik korsi panangan sumping sareng maca ngeunaan perangna, éta gampang pisan nyarios, "Muhun, anjeunna kedah ngalakukeun ieu." Anjeunna ngan ukur tiasa nyarios kitu kusabab anjeunna terang hasilna, sareng naon anu dilakukeun ku musuh sedengkeun komandan asli henteu.

Kumaha Sadérék Ngayakeun Dosi Leung? 2

3. Naha kuring leres nyimpulkeun yén anu ngabela imah 'pinter' nyangka yén anjeun henteu kedah ngalih tina korsi anjeun sadinten, bahkan henteu meuntas kamar pikeun muka jandela? Naha ieu anu urang pikahoyong?

Abdi saô jeung pikiran Sadérék. Sigana mah sadaya téknologi anu saé ieu, upami urang ngandelkeun éta, ngajantenkeun urang janten generasi anu puguh! Abdi tiasa ningali kumaha éta bakal pohara alus sarta mangpaat pikeun manula. Abdi henteu acan lami pisan, sareng kuring resep ngalakukeun naon anu kuring tiasa pikeun kuring sorangan. Abdi henteu hoyong uih deui ka dinten-dinten dimana urang kedah ngarobih saluran TV sacara manual, tapi kuring ogé henteu hoyong ngalih ka masarakat dimana seueur anu dilakukeun pikeun urang tanpa urang kedah usaha.

4. mantuan squeezing korsi leungeun ngaliwatan koridor sempit, punten mantuan?

Aya trik pikeun pindah dina jati, anu langkung saé nunjukkeun tibatan anu dijelaskeun. Kuring bakal nyobian sanaos :) 1 Ninteu cushion. 2. Nyumput panto ka pantongna. 3. Dengdekkeun korsi di sisi na, angling eta sangkan sésana sirah nunjuk ka kénca. 4. Mawa korsi ka balé. 5. Bawa headrest ngaliwatan lawang panto heula, lajeng taliti pulas headrest ka kénca bari bringing deui dua suku ngaliwatan muka panto sakaligus. Sakali suku tukang geus diberesihan, nuluykeun bringing korsi ngaliwatan. Kusabab kuring henteu tiasa ningali panto muka sareng dimana témbok aya hubunganana sareng panto, kuring nyangka yén ruangan éta muka ka kénca panto. Upami henteu, teras anjeun kedah ngabalikeun korsi supados sandaran sirah nunjuk ka arah anu sanés sareng nganggo arah ieu, ngagulung ka katuhu. Suk!

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Kursi Rékréasi Kumaha Pilih?
Muhun, hiji teu kudu miskin mun hayang nyimpen duit, katuhu? Kursi panangan IKEA Poang hargana ngan $199, tapi upami aya anu ngajual anu bekas di co.
The Nordic Armchair: Éta ogé Alat Budaya
Dupi anjeun hartosna nu pang populerna? Kumaha "modern" anjeun ngawangkong ngeunaan? Ngan ukur aya 6 dina 100 taun ka pengker sareng 2 diantarana henteu kapilih, wakil présidén anu kuring
Naha DR Bad Break acan Kursi Leungeun Tadi Peuting..?
Kitty keur kontradiktif diri lol .. FQ: Anjeunna geus meuli korsi baja gantina1. Urang Militer nyata (sanes prajurit korsi leungeun palsu posting dina bagian ieu)? Unc abdi
Muhun Boys sareng Girls, Hayu Wengi Janten Pelatih Kursi.?
Jigana anjeun kedah naek Johnson ayeuna kusabab anjeunna maén panas écés. Jigana ieu bakal memotivasi Kembang maén harder tur leuwih sengit. Haha yeah yo
Tren Desain Interior Anyar 2022 pikeun Rupa-rupa Enggon
Kamar tidur mangrupikeun kamar, biasana tina daérah leutik, dirancang pikeun rélaxasi, bobo, sareng maca. Desain na museurkeun kana kesederhanaan jeung betah pamakéan. Jandela jangkungna sering yo
Kritikus Musik Kursi! Waktosna pikeun Pamadegan Profesional anjeun !?
Beethoven 4 - 10 Beethoven 5 - 9.3 Mozart 20 - 10 Mozart 21 - 10 Mozart 27 - 10 Brahms 1 - Abstain Brahms 2 - Abstain Bartok 2 - 8.9 Bartok 3 - 4.3 Rachmaninoff 1 -
Pikeun kasempetan ieu: Kumaha Milih Kursi Tangan anu Katuhu
Milih korsi occasional katuhu, atawa korsi panangan tiasa tangtangan. Ieu sapotong signature dina setting hirup nu bisa nyieun atawa megatkeun desain. Kehoga leungeun anu agew
Pikeun kasempetan ieu: Kumaha Milih Kursi Tangan anu Katuhu
Milih korsi occasional katuhu, atawa korsi panangan tiasa tangtangan. Ieu sapotong signature dina setting hirup nu bisa nyieun atawa megatkeun desain. Kehoga leungeun anu agew
Korsi Pangpangna :3 Abdi Butuh Pitulung!!! 10 Pts;)?
Anjeun kudu ngarasa nyaman dina korsi. Isian busa teu nyaman pisan, teu sapertos eusian kulit. Ulah milih hiji badag, korsi tukang tinggi lamun pangkeng anjeun sm
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect