loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Perabot Banquet - Ilusi Ngajantenkeun Perabot Korsi Hotel Katingal Langkung Geulis!

Ilusi tiasa nyiptakeun langkung seueur imajinasi, anu ngagaduhan seueur fenomena di alam. Aplikasi ilusi dina desain jati korsi hotél ogé tiasa nyiptakeun jati anu unik sareng imajinatif. Alatan interaksi garis, wangun jeung kelir, gandeng ku alesan psikologi jeung fisiologis jalma, gambar dina sudut pandang sababaraha grafik mah béda ti beungeut aslina dina kaayaan husus, nu ngabentuk efek ilusi. Ilusi geus robah pamahaman gambar aslina, ku kituna desain modeling jati korsi hotél teu bisa ngahontal pangaruh ekspektasi. Ku alatan éta, dina rarancang, urang kudu sadar ngabenerkeun ilusi nurutkeun pangabutuh, atawa sadar ngagunakeun ilusi pikeun ngahontal sababaraha tujuan.

Perabot Banquet - Ilusi Ngajantenkeun Perabot Korsi Hotel Katingal Langkung Geulis! 1

1. Rupa-rupa kaayaan ngarah ka ilusi

Inohong nu ukuranana sarua némbongan leuwih badag dina latar jero tur leuwih leutik di tukang deet; Wangun anu sami langkung ageung dina bentuk anu langkung alit sareng anu langkung alit dina bentuk anu langkung ageung; Garis lempeng nembongan melengkung ngalawan garis pegat atawa kurva; Kurva sarua mucunghul leuwih melengkung dina garis lempeng ti dinya, sarta leuwih lempeng dina garis melengkung ti eta; Garis pamisah muncul leuwih panjang; Bagéan nangtung muncul leuwih panjang batan ruas horizontal sarua panjangna; Garis lempeng sareng polyline extension langkung panjang, sareng garis lempeng kalayan polyline adduksi langkung pondok; Hiji garis lempeng ngaliwatan garis paralel boga rarasaan kapindahan.

2. Larapna pangaruh ilusi(1) Kumaha ngawujudkeun pangaruh jati hotél kalawan rasa hirarki ku ngagunakeun ilusi.Fenomena ilusi bisa dipaké dina desain jati hotél korsi. Contona, nalika diaméter bahan pasagi sarua jeung silinder, pangaruh visual ngahasilkeun ilusi yén bahan pasagi leuwih kandel ti silinder, sabab diagonal bahan kuadrat gampang jadi éfék kanyataanana visual. Ku alatan éta, pamakéan bagian cylindrical, kayaning bagian kai, bisa hadé némbongkeun éfék estetika geulis tur buleud.

(2) Ilusi anu leres Ngalereskeun ilusi nyaéta pikeun ngabenerkeun deformasi sudut pandang atanapi ilusi anu sanés sateuacanna nalika ngarancang. Contona, dada laci multi laci tiasa dirarancang supados unggal laci laun-laun ningkat ti luhur ka handap, tapi dina ilusi, unggal laci ukuranana sami. Aplikasi desain ilusi tiasa ngajantenkeun perabot kantor gaduh sisi anu unik. Ilusi utamana ditangtukeun ku visi jeung psikologi pribadi. Ku ngagunakeun kolokasi antara bahan anu béda, urang tiasa nyiptakeun gaya anu unik.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Korsi Hotél - Pilihan anu Katuhu pikeun Ngaronjatkeun Silaturahmi Hotel Anjeun
Dupi anjeun perencanaan mésér Korsi hotél pikeun hotél anyar anjeun atanapi renovations tapi bingung ngeunaan aranjeunna? Nya, tulisan ieu parantos anjeun katutupan
Évolusi Korsi Kamar Hotél: Ti Desain Klasik ka Modern
Dinten, urang bakal delve kana évolusi matak tina korsi kamar hotél, tracing transisi maranéhanana ti Palasik, desain ornate kana modern, gaya sleek urang tingali kiwari.
Korsi hotél: Ngagabungkeun Gaya sareng Fungsionalitas pikeun Kanyamanan Pamungkas
Ningkatkeun pangalaman tamu sareng korsi hotél logam tina kayu Yumeya Furniture anu elegan, nawiskeun gaya, daya tahan, sareng kanyamanan anu luar biasa. Pilih kualitas pikeun ngadegna anjeun.
Kumaha Kursi Hotel Bisa Ngaronjatkeun Pangalaman Tamu anjeun?
Sémah bakal ngahargaan korsi nyaman jeung stylish bari maranéhna cicing di hotél Anjeun. Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha korsi hotél tiasa ningkatkeun pangalaman palanggan.
Korsi Banquet Hotél -cara Milih Struktur Bahan Perabot Banquet Hotel -dinami perusahaan
Korsi banquet hotél - kumaha milih struktur bahan jati banquet hotél Kualitas hotél nangtukeun kelas hotél. Biaya biaya dibah
Korsi Banquet Hotél-naon Poin Pamilihan Korsi Hotél
Korsi banquet hotél-naon poin tina pilihan korsi hotél Nalika pabrik hotél sareng korsi diolah, aranjeunna bakal ngalaksanakeun perawatan cet, henteu
Korsi Banquet Hotél-Naon Sarat pikeun Produksi dina Korsi Hotel? Kumaha Tetep Origi
Korsi banquet hotél-Naon sarat pikeun produksi dina korsi hotél? Kumaha carana ngajaga warna aslina tina méja hotél sarta korsi? Ti rarancang pikeun produksi,
Anjeun Kudu Perhatoskeun Langkung Perhatosan Isu Ieu Kustomisasi Perabotan Perabot Hotel
Anjeun kedah langkung nengetan masalah ieu ngeunaan kustomisasi jati banquet hotél Aya seueur perhatian kana kustomisasi jati banquet hotél. Lamuh
Perabot Banquet Hotél -perhatian leutik pikeun nyiptakeun épék artistik anu béda_1
Perabot banquet hotél - perhatian leutik pikeun nyieun épék artistik béda. Th
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect