loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Korsi Banquet Hotél -cara Milih Struktur Bahan Perabot Banquet Hotel -dinami perusahaan

Korsi banquet hotél - kumaha carana milih struktur bahan jati banquet hotél

Kualitas hotél nangtukeun kelas hotél. Anggaran biaya jati hotél anu béda ogé bakal mangaruhan bédana kualitas produksi jati hotél. Desain struktur bahan jati hotél kedah dipertimbangkeun. 6 poin di handap ieu kedah dipertimbangkeun. Nalika ngarancang, anjeun tiasa difokuskeun aspék-aspék ieu:

Korsi Banquet Hotél -cara Milih Struktur Bahan Perabot Banquet Hotel -dinami perusahaan 1

Kualitas Kecapan

Kualitas penampilan jati hotél munggaran merlukeun countertop jati, workmanship alus, hiasan hipu, sarta tékstur jelas tur geulis. Perabot imah biasana ngagunakeun papan partikel, papan serat dénsitas sedeng, piring kayu halus, plat tekanan lapisan sareng anu sanésna salaku substrat, ngagunakeun kai ipis, veneer kai, sareng tilu splints salaku bahan panutup. Karakteristik bahan tina substrat béda jeung bahan face-to-face ogé béda. Entong nengetan karakteristik bahan sareng metode pamakean anu leres, anu sering nyababkeun pemanasan papan. Ciri struktural tukang panel jeung bahan hareup -faced of Hehua Hotel Furniture kudu sarua atawa sarupa. Eusi Uap substrat umumna merlukeun 6 10%. Bahan anu dipilih kedah saé-gancang. Coba mun shorten waktu loading na compressor dina ngolah workshop, ciri bahan béda, eusi Uap bahan rupa-to -face béda, nengetan ketebalan lem béda, waktos pencét jeung tekanan.

Kukuatan istruktural

Seuseueurna jati kamar tamu mangrupikeun jati tetep. Sacara umum, pelat struktur nyaéta struktur utama. screws kai, panyambungna hardware na napel dipaké salaku padika kombinasi. Lamun ngagunakeun bahan, nengetan ciri bahan béda, kayaning particleboard, dénsitas sedeng cekelan plat goréng, sarta ulah aya dina bagian anu merlukeun kagiatan sering atawa butuh kakuatan nailing kuat, kayaning screws hinge panto, rel underwriting, jeung rel handap. Situs screw gampang loosen. Pendant hardware dina layar ranjang sareng témbok pigura kedah nengetan khusus atanapi nganggo kai tinimbang tulangan. Kiwari, kuadrat kai téh 45 derajat struktur inverted.

Korsi Banquet Hotél -cara Milih Struktur Bahan Perabot Banquet Hotel -dinami perusahaan 2

Biaya materiar

Dina sarat anu sami pikeun syarat pamakean, cobian nganggo bahan béaya rendah. Dina waktu nu sarua, nengetan pamakéan potongan leutik bahan bari maké bahan mie badag pikeun comprehensively ngaronjatkeun laju utilization dewan. Jumlah parabot kamar umumna badag. Coba ngagunakeun komputer saloba mungkin. Sapotong badag tina bahan jeung potongan leutik dipaké pamakéan komprehensif pikeun ngurangan biaya bahan. Struktur anu béda kedah nengetan ngabandingkeun biaya bahan.

parabot banquet hotél, korsi banquet hotél, korsi banquet, parabot banquet

Produksi éfikasi anu luhe

Dina hal biaya bahan anu sami, bahan éta gampang diolah, sareng prosés éta tiasa ngahémat biaya prosés sareng ningkatkeun efisiensi. Utamana dina prosés panggilingan vertikal, ironing, sarta ukiran, éta bahan gampang pikeun ngolah jeung motong, gampang pikeun halus tur rapih.

Angkutang

Lantai hotél umumna luhur, sareng beurat parabotna hampang pikeun gampang diangkut. Khususna, aya sababaraha ranjang conjoined sareng sababaraha meja tulis anu diperpanjang. Lift teu bisa diangkut. Lift angkutan barang umumna dibongkar nalika pamasangan perabot. Kumaha carana ngangkut eta aman, tinimbangan husus diperlukeun tina beurat bahan jeung struktur.

Pagelaran kaamananan

Sacara umum, hotél henteu gaduh pangaturan anu jelas ngeunaan formaldehida gratis, tapi aya syarat pencegahan seuneu jati pikeun ngagunakeun papan tahan seuneu, cet anti-scalding, lawon tahan seuneu, jsb. handapeun sangu hotél. hotél high-end malah diperlukeun pikeun nyieun jati kai.

Faktor-faktor di luhur kedah dipertimbangkeun sacara komprehensif pikeun pamakean silang dina aplikasi praktis. Fungsi jati hotél merlukeun hubungan interaktif jeung struktur bahan lumrah jeung susunan prosés workshop pausahaan jati hotél. hotél merlukeun eta efisien bisa ngahasilkeun sarta ngurangan biaya. Prosés ngolah profésional sarta alat ngolah bisa dipaké pikeun nyieun produksi jati luyu jeung syarat kanyamanan luhur-tungtung hotél -oriented.

Pilarian populér:, jati banquet hotél, korsi banquet hotél

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Korsi Hotél - Pilihan anu Katuhu pikeun Ngaronjatkeun Silaturahmi Hotel Anjeun
Dupi anjeun perencanaan mésér Korsi hotél pikeun hotél anyar anjeun atanapi renovations tapi bingung ngeunaan aranjeunna? Nya, tulisan ieu parantos anjeun katutupan
Évolusi Korsi Kamar Hotél: Ti Desain Klasik ka Modern
Dinten, urang bakal delve kana évolusi matak tina korsi kamar hotél, tracing transisi maranéhanana ti Palasik, desain ornate kana modern, gaya sleek urang tingali kiwari.
Korsi hotél: Ngagabungkeun Gaya sareng Fungsionalitas pikeun Kanyamanan Pamungkas
Ningkatkeun pangalaman tamu sareng korsi hotél logam tina kayu Yumeya Furniture anu elegan, nawiskeun gaya, daya tahan, sareng kanyamanan anu luar biasa. Pilih kualitas pikeun ngadegna anjeun.
Kumaha Kursi Hotel Bisa Ngaronjatkeun Pangalaman Tamu anjeun?
Sémah bakal ngahargaan korsi nyaman jeung stylish bari maranéhna cicing di hotél Anjeun. Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha korsi hotél tiasa ningkatkeun pangalaman palanggan.
Korsi Banquet Hotél-naon Poin Pamilihan Korsi Hotél
Korsi banquet hotél-naon poin tina pilihan korsi hotél Nalika pabrik hotél sareng korsi diolah, aranjeunna bakal ngalaksanakeun perawatan cet, henteu
Korsi Banquet Hotél-Naon Sarat pikeun Produksi dina Korsi Hotel? Kumaha Tetep Origi
Korsi banquet hotél-Naon sarat pikeun produksi dina korsi hotél? Kumaha carana ngajaga warna aslina tina méja hotél sarta korsi? Ti rarancang pikeun produksi,
Anjeun Kudu Perhatoskeun Langkung Perhatosan Isu Ieu Kustomisasi Perabotan Perabot Hotel
Anjeun kedah langkung nengetan masalah ieu ngeunaan kustomisasi jati banquet hotél Aya seueur perhatian kana kustomisasi jati banquet hotél. Lamuh
Perabot Banquet Hotél -perhatian leutik pikeun nyiptakeun épék artistik anu béda_1
Perabot banquet hotél - perhatian leutik pikeun nyieun épék artistik béda. Th
Hotél Banquet Furniture -kumaha carana Meuli Hotél Réstoran Furniture? -Cor Company Dinamis -hotél Banquet
Hotél banquet jati -kumaha carana mésér hotél réstoran jati?Hotel jeung réstoran jati bisa dibagi kana runtuyan béda nurutkeun kana gaya hiasan
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect