loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Ihtisar Singket dina Kursi Aluminium Chiavari

Upami anjeun henteu hoyong ngalereskeun kai salami mangtaun-taun, kait aluminium atanapi korsi plastik tiasa cocog pikeun anjeun. Henteu janten masalah naon anu anjeun peryogikeun, anjeun kedah mutuskeun naha kahaneutan tina kai klasik, beurat lampu aluminium atanapi kakuatan sareng daya tahan korsi chiavari palastik anu pas pikeun anjeun.

Ihtisar Singket dina Kursi Aluminium Chiavari 1

Teu kawas sabagéan ageung kait kai sareng plastik, korsi aluminium kami ngan ukur gaduh hiji set patok dukungan. Pusi Kosi Co. dina baja jeung aluminium Chiavari dijieunna tina bahan kualitas luhur anu nekenkeun lightness jeung durability samet urang. Sadaya korsi aluminium Chiavari kami kalebet bantal awét kalayan dasar kai sareng luhur vinyl.

Tulisan blog ieu salaku daptar ngabahas bédana antara korsi aluminium Chiavari sareng korsi Chiavari plastik. Utamana populér dina kategori korsi kawinan, Chiavari samet aluminium stackable mangrupakeun pilihan merenah alatan penampilan elegan maranéhanana, kamampuhan pikeun accentuate sagala téma jeung betah portability. Konstruksi anu kuat tina korsi aluminium chiavari kami ngagaduhan dukungan handapeun korsi anu ngawangun X sareng opat spindle dukungan pikeun stabilitas, anu nyegah korsi tina ayun.

Sanajan urang make upholstery kualitas luhur pikeun korsi kai Chiavari kami, sagala sapotong rengse tina jati kai bisa ruksak sanggeus pamakéan komérsial kasar. Korsi McCourts Chiavari Stack dina aluminium nyaéta elegan sareng bebas pangropéa. konstruksi aluminium lightweight nyadiakeun durability luar biasa salila sababaraha taun.

Loba counters bar kai solid, counters bar tilepan tradisional, sarta counters bar jangkung biasana merlukeun sababaraha stools bar cocog pikeun seating. Chiavari bar stools bakal jadi pilihan kahiji; kai sareng résin mangrupikeun warna pelengkap anu saé. Kami ogé nyayogikeun seueur jinis asesoris, sapertos bantal korsi (punten, teu aya bantal gratis) atanapi sarung selimut, pikeun nyayogikeun langkung seueur pilihan ka konsumén urang. Diskon korsi chiavari sampurna pikeun resepsi kawinan. korsi Chiavari anu serbaguna sarta gampang pikeun nyimpen sabab kalobaannana anu stackable. Korsi Chiavari diskon kami didamel tina rupa-rupa bahan pikeun nyumponan kabutuhan anjeun anu rupa-rupa.

Ihtisar Singket dina Kursi Aluminium Chiavari 2

Éta ogé pilihan alus teuing pikeun korsi pikeun aula banquet hotél. Kanyataanna, urang teu ukur borongan korsi kai Chiavari, tapi urang ogé bisa nawiskeun imah patani tabel kai, cushions korsi, napkins, napkins, Arch kai sarta sababaraha hiasan. korsi kai Chiavari (akasia hideung, akasia jeung beech, beech Éropa), nu utamana dipaké pikeun beech alatan jumlah cukup bahan jeung warna patterned, nu geulis pisan, kayaning Inggris Inggris. Korsi festival warna Limewash kedah nganggo kai beech. salaku bahan utama pikeun ngahontal éfék ahir. Tungtungna, samet kai anu langkung mirah ti aluminium atawa samet plastik, sangkan anjeun meunang ROI panggancangna kalawan korsi kai, nu mangrupa faktor penting mertimbangkeun.

Panginten anjeun dina bisnis réstoran milarian chiavari salaku korsi réstoran anu saé. Kami bakal ngintunkeun éta pas-gancang sareng teu aya diskon jual keras. Korsi chiavari, ogé katelah chiavarina, atanapi korsi tiffany, nyaéta korsi kai desain Ligurian anu diwangun dina 1807. Kiwari, anjeun tiasa ningali pelantikan présidén Amérika Serikat sateuacana di tempat anu béda sareng sering ningali sosok korsi chiavari anu tiasa ditumpuk anu parantos aya di Amérika Serikat, Inggris sareng nagara-nagara sanés mangtaun-taun.

Korsi banquet pikeun dijual tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun kawinan, tapi ogé pikeun proyék-proyék pribadi sareng komérsial anu penting pikeun kasuksésan. Ieu kusabab laju produksi korsi plastik gancang pisan, sareng korsi logam Tiffany ogé ngitung proporsi anu tangtu. Barina ogé, nalika korsi dipaké dina kawinan atawa acara sejenna, aranjeunna ngalaman loba gerakan sarta mindeng dipaké kasarna. suplai geus di suplai pondok, sarta korsi banquet hideung keur diobral salawasna endah.

Korsi dirancang kalayan unggal komponén dina pikiran pikeun nahan beban khusus anu tiasa nahan. Manggihan produsén korsi kawinan kualitas sarta parabotan imah jeung nguruskeun decor ti Cina. Pilih perusahaan kami sareng anjeun bakal dirawat kalayan hormat sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun anjeun korsi, bangku, méja sareng coaster nalika anjeun peryogina. Éta ogé tiasa gampang diangkut dina trolley chiavari, ku kituna teu aya padamelan anu nyapekeun pikeun ngatur acara.

Dipikawanoh pikeun kawinan Kennedy, sering disebut korsi Chiwari, gaya korsi ieu parantos janten unsur has tina acara anu luhur. Kami terang naon anu ngajantenkeun korsi kualitas luhur, sareng kami terang kumaha damel sareng desainer atanapi pamilik rohangan acara pikeun mastikeun produk anu tepat sareng pangiriman gancang. Kawas loba hal dijieun di Italia, korsi ieu elegan, geulis tur elegan. Suku samping boga dua tombol karét foldable ngajaga korsi underneath lamun tumpuk.

Aluminium sénsitip kana noda cai. Bari aluminium bisa tahan ka korosi, kageulisanana bisa overshadowed ku hal kapanggih dina sagala acara husus: cai. Bintik-bintik cai sareng goresan dina alumunium katingali semu bodas, anu pasti ngirangan kaéndahan acara.

Kami nawiskeun harga pabrik langsung pikeun jati acara, méja acara, jati banquet, alat acara sareng alat paméran. Tina sumber produk pikeun ngarancang, manufaktur sareng distribusi, bisnis urang komitmen pikeun nyayogikeun perabotan komérsial kualitas pangluhurna kalayan pangiriman anu teu diganggu.

Idéal pikeun kawinan naon waé, sareng ogé salaku potongan teka-teki anu leungit pikeun acara anu henteu gaduh vibe anu glamorous. Jieun pangalaman anjeun nikmat ku ngimpor jati ti pabrik china urang. Tangtosna, urang tiasa damel sareng desainer silaturahmi anjeun pikeun ngajantenkeun visi idéal anjeun.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect