loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

5 Léngkah Gampang Ngawangun Kursi Hotél sareng Desain Méja

Punten miceun parabot tambahan (sapertos korsi atanapi méja) tina kamar anu tiasa ngaganggu aksés pikeun jalma anu cacad. Tilu fitur utama - bathtubs kalawan handrails na korsi, pancuran seated nu diaksés korsi roda, sarta alat komunikasi pikeun pireu jeung visually impaired - kudu dipasang di kamar ADA unggal hotél urang.

5 Léngkah Gampang Ngawangun Kursi Hotél sareng Desain Méja 1

The Americans with Disabilities Act of 1990 (ADA) ngadegkeun sakumpulan syarat desain anu tiasa diaksés pikeun pangwangunan hotél sareng ruang tamu sanés anu dilarapkeun kana desain kamar hotél ADA. Kalolobaan aturan ieu tetep kiwari, bari sababaraha ieu diropéa dina 2010 jadi leuwih diaksés. Pikeun sakabéh hotél anu geus diwangun atawa robah kamar saprak 15 Maret 2012, 2010 standar lumaku. Kabéh hotél diwangun sanggeus 1991 standar (9.1.2) datang kana pangaruh kudu boga korsi pancuran di sakabeh kamar sadia kalawan pancuran keur sémah ditumpurkeun.

Dina kamar hotél kalawan disabilities, korsi toilét kudu sahenteuna 17 inci ti lantai, tapi teu leuwih ti 19 inci. Pikeun legroom optimal, ninggalkeun 10-12 inci antara korsi korsi jeung underside meja. Jangkungna korsi réstoran kudu 18 inci pikeun pamakéan ditangtoskeun kalayan tabel makan jangkung.

Pikeun nyiptakeun réstoran anu nyaman sareng fungsional, detil sapertos jangkungna korsi réstoran standar sareng jarak antara korsi sareng loket henteu kedah ditingali. Ieu jawaban kana patarosan dasar (tapi penting) ngeunaan linggih sareng méja. Di handap ieu kami geus ngembangkeun sababaraha conto susunan seating salaku titik awal pikeun prosés desain Anjeun.

Sateuacan mertimbangkeun konsép desain réstoran réstoran poténsial, Anjeun kudu nangtukeun naha anjeun bakal ngagunakeun hiji atawa leuwih kamar, lajeng allocate sakabeh spasi sadia. Sateuacan anjeun ngamimitian ngarancang réstoran réstoran, mutuskeun naha anjeun hoyong rohangan kabuka atanapi kamar anu langkung alit. Sababaraha gaya réstoran tiasa gaduh ruang makan anu ageung, sedengkeun anu sanésna peryogi tempat makan tambahan pikeun pihak swasta.

5 Léngkah Gampang Ngawangun Kursi Hotél sareng Desain Méja 2

Salaku pamilik réstoran atanapi manajer, anjeun hoyong korsi sareng méja cocog pikeun kalolobaan jalma tanpa gaduh kamar anu ramé. Sajaba ti éta, kombinasi well-dipikir-kaluar tina ukuran tabel bisa shorten waktu ngantosan datang. Lamun anjeun nyieun rencana lantai réstoran anjeun dina kertas, Anjeun bisa mikir yén kamar makan bakal cocog sababaraha tabel.

Anjeun tiasa mendakan yén naon anu dianggo dina proyék desain kamar makan tiasa leres-leres kagok. Cahaya, bising, sareng pandangan mangrupikeun hal anu kedah dipertimbangkeun nalika ngarencanakeun desain kamar makan réstoran. Desain interior hotél anu éndah henteu kedah langkung seueur fungsionalitas, khususna di kamar.

Desain interior hotél penting pisan pikeun nyiptakeun pangalaman anu positif pikeun sémah anjeun, désainer sareng sémahna, karyawan anjeun sareng sadayana dina harta anjeun. Tapi desain interior hotél téh leuwih ti saukur garis streamlined jeung jati mahal. Baca terus pikeun ngartos pentingna desain interior hotél sareng kumaha parobihan pangleutikna pikeun harta anjeun tiasa gaduh dampak anu ageung.

Ieu lima cara murah pikeun ngapdet tampilan (sareng karasa) kamar anjeun ku ngadorong wisatawan pikeun buku tinimbang nyerah nalika ningali hotél anjeun online. Nalika milarian hotél dina Internét, wisatawan milarian kamar kalayan fasilitas modern sareng nilai artos anu saé. Tangtosna, kamar hotél anu langkung saé nyababkeun langkung seueur klik dina profil hotél anjeun, anu hartosna langkung seueur pesenan.

Nalika hotél anjeun pantes sakumaha tujuan anjeun, perjalanan janten langkung pikaresepeun. sémah hotél cinta kanyamanan sarta méwah ditawarkeun ku hotél kualitas. Lamun ngarasa yén anjeun bobo hadé dina hotél méwah, meureun aya alesan alus.

Upami anjeun henteu acan ka gaya hirup anu beunghar sareng kasohor, anjeun panginten henteu gaduh perabotan pangkeng anu siga kamar hotél bintang lima. Untungna, anjeun ngan butuh sababaraha parabot basajan tur kuat pikeun nyieun hiji kamar nu pleases sémah nanaon.

Sakali anjeun gaduh sagalana nu peryogi, anjeun salawasna bisa ngawangun sabudeureun éta pikeun nyieun spasi cozy pikeun sémah Anjeun. Nalika milih jati pikeun pangkeng tamu anjeun, éta tiasa ngabantosan fokus kana lima elemen dasar ieu heula supados padamelan anjeun langkung gampang.

Janten, mimitian leutik, ngan ukur hiji atanapi dua kamar, ku kituna anjeun tiasa nguji dampak tip desain anu murah sareng efektif ieu pikeun ningkatkeun tampilan kamar hotél anjeun. Pasangkeun sapotong jati anu unik sareng anu paling penting, berinovasi sareng maénkeun kalayan tip kamar hotél anu paling murah ieu pikeun ningkatkeun tampilan online anjeun. Sapeuting di kamar hotél hargana ti genep ratus nepi ka dua belas ratus dollar - kamar kalawan pintonan Central Park nu paling mahal, sarta biaya suite - ti 1500.

Pikeun narik para tamu, Pierre Hotel, sapertos seueur hotél méwah kuno di kota, ngagambar sajarahna, kalebet selebritis anu didamelna. hotél, nu mawa jaman anyar rahmat sarta sophistication ka Riverside, terus nepi ka poé ieu. Ieu complemented ku staf ramah anu ngalakukeun pangalusna maranéhanana sangkan anjeun ngarasa kawas hiji kulawarga.

Anggo kenangan anu pikaresepeun ieu salaku inspirasi pikeun nyiptakeun kamar tidur bintang 5 anu diideuan ku hotél anggaran anjeun nyalira anu pantes di bumi. Desain interior tiasa janten investasi modal anu ageung sareng anjeun panginten henteu tiasa ngarenovasi kamar tamu kanggo waktos anu lami.

Ayeuna, anjeun ngan ukur kedah cet kamar hotél dina warna pastel terang atanapi warna nétral alami pikeun ngadamel renovasi béaya rendah anu diperyogikeun kamar hotél. Hal ieu ngajadikeun kamar nyaman jeung unik, nu travelers modern pasti bakal néangan lamun neangan hotél idéal maranéhanana dina Internét. Sémah tiasa ningali gancang pisan yén tujuan hotél sareng visi anu dicerminkeun dina desain interior, teras aranjeunna tiasa ngeureunkeun dumasar kana visi. Milarian topik ku cara ngotektak majalah, buku desain, atanapi ngalangkungan pamilarian Google (desain interior atanapi topik desain kamar hotél).

Alternatipna, Anjeun bisa milih hiji subdued, warna non-dominan di rohangan (kayaning korsi atawa rug ngiuhan). Lega tina karpét warna terang ogé tiasa ngajantenkeun kamar langkung lega. Ku kituna, desain interior boga fokus ékologis.

Perabot tiasa janten produk desain sareng dianggap bentuk seni hiasan. Furnitur nujul kana objék gerak dirancang pikeun ngarojong sagala rupa kagiatan manusa kayaning diuk (kayaning korsi, stools, sarta sofas), dahar (méja), jeung sare (kayaning ranjang).

Bentuk korsi pangbasajanna nyaéta korsi [53], nyaéta sapotong jati anu ngamungkinkeun hiji jalma linggih, anu ngagaduhan tonggong sareng suku sareng platform tempat duduk. Korsi ieu biasana aya di tengah kamar makan, jauh tina témbok atanapi struktur sanés. Tables pikeun dua geus ditambahkeun dina loba tempat sakumaha aranjeunna sampurna pikeun dinner pikeun dua sarta ulah ninggalkeun dua korsi kosong dina méja atawa stan pikeun opat.

A chaise longue sarta méja samping ogé cocog pikeun ieu, kitu ogé dua korsi nyanghareup silih, kalawan ottoman antara aranjeunna pikeun beristirahat suku. Bangku dina sirah ranjang ogé tiasa nambihan suasana hotél.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect