loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Naon Penawaran pikeun Méja sareng Kursi Mahoni? Kumaha Ngajaga Nalika Nganggona?

jati mahoni boga sajarah panjang. Éta muncul dina Dinasti Ming sareng Qing dina tahap awal. Ciri na nyaéta gaya Cina anu unik, anu nyaman dianggo sareng awét. Méja sareng korsi mahoni nyorot gaya Cina anu unik sareng ngaluarkeun rasa Cina anu samar boh dina bentuk sareng bentukna. Sabaraha harga meja sareng korsi mahoni? Kumaha carana ngajaga éta nalika maké éta? Méja jeung korsi mahoni cutatan Méja jeung korsi mahoni di tempat luang ngaropéa KFC hidangan 900,00/set

Naon Penawaran pikeun Méja sareng Kursi Mahoni? Kumaha Ngajaga Nalika Nganggona? 1

Modern jati kai solid méja makan jeung korsi kombinasi ruang tamu meja makan retro mahoni hidangan 1380.00/pieceEropa solid jati kayu mahoni meja makan jeung korsi kombinasi outdoor luang meja makan 620.00/pieceAs a jenis bahan jati, mahoni lolobana dihasilkeun di Asia Tenggara. Mahoni teu ngarujuk kana jati spésiés tangkal husus, tapi istilah umum pikeun jati hardwood langka. Kiwari, jenis mahoni di pasar utamana ngawengku cendana beureum, rosewood, kayu dahan seungit, kayu dahan asam hideung, kayu dahan asam beureum, kai jangjang hayam, ebony jeung ebony belang. Sajaba ti éta, Mahoni Meja Makan boga ciri warna solemn, tékstur rupa jeung geulis, kai teuas tur beurat, firmness jeung durability.

Kumaha ngajagana nalika ngagunakeunana?1. Pikeun panel meja makan mahoni, dina raraga ngajaga pilem cet ti keur scratched sarta nembongkeun tékstur kai, piring kaca kandel umumna disimpen dina méja, sarta pad cangkir nyeuseup leutik dipaké pikeun misahkeun piring kaca ti nu. méja kayu. Papan kristal poliétilén transparan henteu disarankeun. Nalika usum panas datang, conditioners hawa kudu mindeng dihurungkeun ka solokan Uap, ngurangan nyerep Uap jeung perluasan kai, sarta ulah aya ékspansi Uap jeung deformasi struktur tenon.2. Dina musim semi, usum gugur sareng usum tiis, hawa jero ruangan henteu kedah garing. Disarankeun pikeun menyemprot sareng humidifier. Lauk sareng kembang jero ruangan ogé tiasa nyaluyukeun kalembaban hawa jero ruangan. Tetep parabot beresih jeung beberes, sarta usap lebu ku gauze bersih unggal poe. Brightener kimiawi teu kedah dianggo pikeun nyegah nempel sareng karusakan pilem cet. Dina raraga ngajaga kacaangan pilem cet jati, walnut bisa ditumbuk, peeled, lajeng digosok kalayan tilu lapisan gauze.

3. Lebu sabenerna ngarupakeun jenis partikel abrasive. Lamun ngusap lebu, gently ngusap deui mudik sapanjang sisikian kai jeung lawon katun lemes. Lamun lawon garing teuas dipaké pikeun ngusap beungeut cet, éta bakal ngabalukarkeun abrasion dina beungeut cet jeung nyieun leungit luster.Today urang meja jeung korsi mahoni teu ngan ngabogaan gaya Cina unik, tapi ogé absorbs kaunggulan gaya Amérika jeung Éropa. . Salaku tambahan, teu aya prosés anu rumit pisan ngeunaan kumaha carana ngajaga éta. Anjeun ngan ukur kedah ngajaga éta dumasar kana katerangan di luhur, anu tiasa manjangkeun umur jasa méja sareng korsi mahoni. Upami kulawarga anjeun kedah mésér korsi méja, pilih korsi méja mahoni.Inpormasi di luhur ngeunaan cutatan méja sareng korsi mahoni sareng cara ngajagana nalika dianggo bakal diwanohkeun di dieu.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Ganti Perabot Katinggaleun Pikeun Ngamaksimalkeun Daya tarik Rumah Makan
Dijaga sareng diropéa jati komérsial dina industri réstoran muterkeun hiji peran pivotal dina enhancing kasuksésan bisnis. Hayu urang bahas dina artikel ieu
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Réstoran
Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan korsi réstoran sareng kumaha aranjeunna tiasa mangaruhan pangalaman palanggan, maka tulisan ieu ngan ukur pikeun anjeun.
Kumaha Milih Kursi Pikeun Réstoran
Tulisan ieu ngajalajah aspék-aspék penting pikeun milih korsi réstoran sareng kafe, nekenkeun pangaruhna kana kanyamanan, suasana, sareng pangalaman makan sadayana.
Korsi Réstoran Komersial - Sadayana Anu Anjeun Kedah Nyaho
Diajar sadayana ngeunaan korsi réstoran komérsial, mangpaat ngagunakeun éta di réstoran, sareng kumaha milih korsi anu pas pikeun pendirian anjeun
Tips pangalusna pikeun Meuli Korsi Réstoran Komersial Anyar
Anyar dina bisnis réstoran jeung pilari Korsi réstoran komersil ? Baca artikel ieu pikeun meunangkeun tips pangalusna ngeunaan naon anjeun kudu boga mimiti pangalusna.
Korsi Réstoran Komersial: Pitunjuk Pembeli Pamungkas!
Pilari korsi réstoran komérsial? Pituduh ieu nyertakeun sadaya faktor penting anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan mésér.
Naha Anjeun Peryogikeun Korsi Réstoran Chiavari dina Usaha anjeun?
Kéngingkeun Korsi Restoran Chiavari pangsaéna. Kami ngagaduhan seueur pilihan perabot kamar makan anu dirancang pikeun mawa kaanggunan sareng gaya ka tempat anjeun!
Naha Anjeun PERLU Korsi Réstoran Aluminium dina Usaha anjeun?
Naha anjeun peryogi korsi énggal pikeun réstoran anjeun? Pariksa mangpaat korsi réstoran aluminium!
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect