loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Sabaraha Harga Grosir Kursi Méja? Kumaha Pilih Méja sareng Kursi anu Katuhu?

Di masarakat ayeuna, nalika jalma milih barang rumah tangga, méja makan sareng korsi mangrupikeun barang hiasan dasar. Tangtosna, pikeun jalma anu nengetan bahan produk, syaratna pikeun bahan sareng bentuk méja sareng korsi ogé luhur pisan. Harga méja sareng korsi anu umumna bahan-bahan sapertos kai padet sareng ranjang kisaran ti rébuan dugi ka puluhan rébu. Janten, sabaraha harga borongan méja sareng korsi makan? Kumaha carana milih méja sareng korsi anu leres?Sabaraha harga borongan korsi méja?1 Gaya Inggris-   Méja ieu mangrupa gaya Inggris, méja ieu dihias jeung hiasan hipu, némbongkeun réstoran Inggris geulis, kawas gelembung dina cahya panonpoé, geulis, elegan, warni, Pilihan tabel tina kai karét, teu karasa tinggi, kateguhan alus, kai rupa, motong lemes , tékstur alam geulis, panel meja makan ieu dipaké dewan MDF, bahan panyalindungan lingkungan, beungeut lemes, hipu jeung wearable. Ieu awét, non deformable sarta cet caang, kalawan permukaan cet rupa jeung lemes jeung warna caang, nu brings Anjeun enjoyment visual pikaresepeun,

Sabaraha Harga Grosir Kursi Méja? Kumaha Pilih Méja sareng Kursi anu Katuhu? 1

Harga méja kulawarga nyaéta 1512 yuan.

2 gaya Modern -   Méja makan ieu mangrupikeun méja makan gaya modéren. Meja makan dijieunna tina hideung bodas, bodas elegan, hideung Palasik jeung dua kelir utama langgeng, nyieun hiji butik fashionable sarta robah-robah. Méja makan adopts panel kaca tempered, nu leuwih tahan ka suhu luhur, kakuatan luhur, gloss alus, aman jeung awét sarta ngabogaan stabilitas alus ti kaca biasa. Meja makan dijieunna tina pigura stainless steel, kalawan permukaan lemes jeung hipu, Éta boga tékstur alus, pernah embroidered, sarta ngabogaan résistansi korosi super sarta lalawanan panas. Beungeut cet tina méja makan lemes sareng hipu, karasaeun nyaman, sareng permukaanna langkung terang, nunjukkeun watek modis,

Harga méja kulawarga nyaéta 1773 yuan.

3 gaya Perancis -   Méja makan gaya Perancis ieu ngagaduhan modél anu endah sareng karya anu saé. Unggal sapotong mangrupakeun karya geulis tur mulya seni disimpen di karaton. Temperament elegan némpél haté anjeun. Prosés gambar emas manual exquisite tina meja makan, mulya tur méwah, exudes rasa bangsawan suci tur inviolable, sarta nembongkeun rasa rongkah nu boga urang. Méja makan milih Birch punjul pikeun nyieun suku méja beban-bearing, kalayan bahan lemes jeung hipu, Mibanda karasa tinggi, kateguhan alus, tékstur jelas tur alam, kaéndahan alam, modeling rupa jeung kompléks, garis lemes jeung geulis, ukiran méwah jeung emas. lukisan, sarta ngarasakeun hirup kualitas Perancis. Harga méja kulawarga ieu 4280 yuan.

Sabaraha Harga Grosir Kursi Méja? Kumaha Pilih Méja sareng Kursi anu Katuhu? 2

4 sederpasan Éropa -   tabél ieu mangrupa gaya Éropa basajan. Méja diukir ku mawar, montok jeung tilu diménsi. Ieu decorates unggal bagian tina méja, mere eta vitalitas anyar. Éta teu deui monotonous. Ieu outlines jati pinuh ku rasa artistik. Kembang ukiran dihias ku cét emas tékstur pérak, anu dicét ku leungeun. Unggal stroke dijieun ku leungeun exquisite tina pengrajin. Garis-garisna lancar, ngajantenkeun bentuk mawar langkung terang. Sakabeh méja adopts cet panyalindungan lingkungan, Ieu presents rasa unparalleled of luster, némbongkeun martabat Éropa, lalawanan konéng sarta lalawanan panas. Teu gampang deform sanggeus pamakéan jangka panjang. Suku méja buleud nyegah tabrakan sareng tatu,

Harga méja kulawarga nyaéta 1680 yuan. Kumaha carana milih méja sareng korsi anu leres? 1 Méja makan kayu padet nyorot kelas--   Méja makan kai padet nyaéta méja makan anu didamel tina kai alami. Sacara umum, tékstur kai tiasa katingali dina permukaan méja makan. Kauntungannana perenahna dina pamakéan kai alam, nu boga penampilan leuwih alam, kuat jeung awét, perlindungan héjo sarta lingkungan (umumna mumpuni jati kai padet) tanpa aditif jieunan sarta potensi bahya polusi.

Catetan: kayu solid berharga, sareng méja makan sering dianggo. Ku alatan éta, méja makan kai padet kudu waxed rutin sarta nengetan husus ka protection.2 Méja makan marmer ngeunaan fashion-   Marmer alam boga struktur kompak, kakuatan compressive alus, tékstur alam, tékstur kandel, solemn tur megah, koefisien ékspansi linier leutik pisan, rigidity alus, karasa tinggi, résistansi maké kuat, deformasi hawa leutik, merenah tur basajan pangropéa. méja makan marmer mangrupakeun pilihan alus pikeun pursuing hiasan pribadi tur méwah decoration.Note: marmer jeung bahan baku goréng rawan radiasi. Dina usum tiis, luhureun méja marmer gampang tiis. Kulawarga sareng sepuh sareng murangkalih langkung saé nyebarkeun lawon sareng nyayogikeun tuangeun.

3 Di hareupeun meja kaca, Wei Ming gancang-   Meja makan kaca leuwih daring jeung avant-garde ti meja makan kai tradisional, sarta fungsina condong jadi leuwih mangpaat. Dibandingkeun sareng méja makan kai, méja makan kaca moal kapangaruhan ku hawa jero ruangan sareng moal cacad kusabab kalembaban anu teu leres; Dibandingkeun jeung lawon jeung kulit pagawean, éta basajan tur nyokot up kirang spasi; Dibandingkeun sareng plastik, éta langkung aman sareng ramah lingkungan, bebas polusi sareng bebas radiasi; Kesederhanaan sareng fashion tina méja makan kaca sareng ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong nyaéta tempat-tempat anu dibandingkeun sareng produk anu sanés.

Catetan: ayeuna, lolobana meja makan kaca dina pasaran dijieunna tina kaca tempered. Sanajan aranjeunna padet tur tahan hawa, perlu taliti milih mumpuni sarta-kakuatan tinggi tabel makan kaca pikeun nyegah burst desktop disababkeun ku panas. Utamana pikeun kulawarga jeung barudak, coba teu milih kaca makan tables.Because gaya hiasan imah jalma béda jeung preferensi pribadi anu béda, diantara loba tabel sarta korsi produk dina pasaran, bahan produk favorit urang jeung gaya ogé béda. Sabaraha harga grosir meja sareng korsi makan? Kumaha carana milih méja sareng korsi anu leres? Sanggeus maca carita patali di luhur, anjeun bisa kalayan gampang meuli meja jeung korsi produk jati nyugemakeun.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Ganti Perabot Katinggaleun Pikeun Ngamaksimalkeun Daya tarik Rumah Makan
Dijaga sareng diropéa jati komérsial dina industri réstoran muterkeun hiji peran pivotal dina enhancing kasuksésan bisnis. Hayu urang bahas dina artikel ieu
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Réstoran
Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan korsi réstoran sareng kumaha aranjeunna tiasa mangaruhan pangalaman palanggan, maka tulisan ieu ngan ukur pikeun anjeun.
Kumaha Milih Kursi Pikeun Réstoran
Tulisan ieu ngajalajah aspék-aspék penting pikeun milih korsi réstoran sareng kafe, nekenkeun pangaruhna kana kanyamanan, suasana, sareng pangalaman makan sadayana.
Korsi Réstoran Komersial - Sadayana Anu Anjeun Kedah Nyaho
Diajar sadayana ngeunaan korsi réstoran komérsial, mangpaat ngagunakeun éta di réstoran, sareng kumaha milih korsi anu pas pikeun pendirian anjeun
Tips pangalusna pikeun Meuli Korsi Réstoran Komersial Anyar
Anyar dina bisnis réstoran jeung pilari Korsi réstoran komersil ? Baca artikel ieu pikeun meunangkeun tips pangalusna ngeunaan naon anjeun kudu boga mimiti pangalusna.
Korsi Réstoran Komersial: Pitunjuk Pembeli Pamungkas!
Pilari korsi réstoran komérsial? Pituduh ieu nyertakeun sadaya faktor penting anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan mésér.
Naha Anjeun Peryogikeun Korsi Réstoran Chiavari dina Usaha anjeun?
Kéngingkeun Korsi Restoran Chiavari pangsaéna. Kami ngagaduhan seueur pilihan perabot kamar makan anu dirancang pikeun mawa kaanggunan sareng gaya ka tempat anjeun!
Naha Anjeun PERLU Korsi Réstoran Aluminium dina Usaha anjeun?
Naha anjeun peryogi korsi énggal pikeun réstoran anjeun? Pariksa mangpaat korsi réstoran aluminium!
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect