Yumeya jati - Anjog kai sisikian logam korsi makan Produsén & Panyab sah


Naon Dupi Korsi Bar Logam sareng Punggung?

Naon Dupi Korsi Bar Logam sareng Punggung?

Dina halaman ieu, anjeun tiasa mendakan eusi kualitas anu difokuskeun kana korsi bar logam sareng tonggong. Anjeun oge bisa meunangkeun produk panganyarna na artikel nu patali jeung korsi bar logam kalawan bék haratis. Mun anjeun mibanda patalékan atanapi hoyong meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal korsi bar logam kalawan bék, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kalayan prinsip 'Kualitas Kahiji', nalika produksi korsi bar logam sareng tonggong, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. geus dibudidayakan kasadaran pagawe 'tina kadali kualitas ketat tur urang ngawangun hiji budaya perusahaan centering on kualitas luhur. Kami parantos netepkeun standar pikeun prosés produksi sareng prosés operasional, ngalaksanakeun tracking kualitas, ngawaskeun sareng nyaluyukeun salami unggal prosés manufaktur.

Dina raraga ngawangun basis customer solid brand Yumeya Chairs, urang utamana difokuskeun pamasaran média sosial nu centering sabudeureun eusi produk urang. Gantina medarkeun informasi sacara acak dina internét, contona, nalika urang masangkeun video ngeunaan produk di internet, urang taliti milih ekspresi katuhu jeung kecap nu leuwih bener, sarta kami narékahan pikeun ngahontal kasaimbangan antara promosi produk na creativeness. Lantaran kitu, ku cara ieu, konsumén moal ngarasa yén pidéo éta dikomersilkeun.

Dina Kursi Yumeya, sagigireun korsi bar logam anu luar biasa sareng tonggong anu ditawarkeun ka para nasabah, kami ogé nyayogikeun jasa khusus pribadi. Spésifikasi sareng gaya desain produk sadayana tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anu béda.

euweuh data
Produk panganyarna
euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.