loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Sababaraha Titik Pangaweruh ngeunaan Perabot Banquet Hotel

Sababaraha titik pangaweruh ngeunaan jati banquet hotél

Pabrik jati banquet hotél yakin yén dina kahirupan nyata, tata perenah sakabéh jati hotél mindeng ditangtukeun ku ciri lokal jeung gaya sakabéh hotél. Sanaos gaya hotél anu béda-béda béda, desain jati hotél kedah diapresiasi kalayan elegan sareng vulgar. Kusabab para nasabah anu datang ka meakeun ti kidul ka kalér, atawa malah nagara béda ti sakuliah dunya, urang kudu nengetan leuwih detil desain jati. Leuwih ti éta, garis jati hotél kedah basajan tur caang, sarta ngagunakeun garis henteu rata sakumaha saeutik-gancang pikeun mempermudah tideline of palayan.

Sababaraha Titik Pangaweruh ngeunaan Perabot Banquet Hotel 1

Pabrik jati banquet hotél profésional yakin yén jati hotél waterproof jeung kinerja Uap -proof hadé; kumaha oge, lolobana mandi di hotél téh mibanda kamar tamu, nu kapangaruhan ku anduk baseuh, uap, sarta parobahan musiman. Ieu bakal ngabalukarkeun deformasi jati, sealing ujung, kapang, jsb. Mangaruhan penampilan jati, ngancurkeun gambar hotél, sarta langsung mangaruhan laju occupancy hotél urang.

Résistansi abrasion of jati hotél: Hal ieu dipercaya yén cet jati kudu minuhan standar relevan pikeun mastikeun résistansi maké beungeut produk. The ketebalan tina pilem cet, jumlah kali polishing, sarta perlakuan grassroots nalika handapeun perhiasan kai disemprot. Kabéh merlukeun perlakuan cet ketat ti pabrik. Primer sareng cet luhur kedah dilakukeun langkung ti tilu kali pikeun mastikeun résistansi ngagem produk jati.

Ku alatan éta, perlakuan cet jati kudu minuhan sarat di handap: warna seragam, euweuh bédana warna, beungeut lapisan cet permukaan Yin jeung Yang lemes, leungeun teu kasar, partikel seragam, sarta luster konsisten. Semprot seragam jeung pinuh, tanpa ngalir, wrinkles, foaming, shrinking liang, miang, kabut, bodas, euweuh minyak, scratching, tearing kertas.

Pabrik jati banquet hotél profésional percaya yén sarat prosés palapis ieu henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun résistansi ngagem permukaan jati, tapi ogé manjangkeun umur jasa jati. Sanajan kitu, leyuran palapis melamin dina beungeut piring komposit jieunan (plat melamin) boga résistansi maké alus sanggeus cooling dina suhu luhur sarta tekanan tinggi.

Sababaraha Titik Pangaweruh ngeunaan Perabot Banquet Hotel 2

Dumasar kana dampak lingkungan, iklim, prosés drying bahan, jsb. Saatos ngagunakeun jati ka tingkat anu tangtu, masalah kualitas sapertos bending sareng ngagiling bakal lumangsung dina sababaraha derajat. Sanajan kitu, di kamar tamu, meja jeung bedside méja téh tempat dimana sémah disimpen di will, kayaning cangkir cai jeung ketel. Sering banjir cai teu bisa dihindari, kaasup jamban, réstoran jeung tempat séjén. Ku alatan éta, nalika ngonpigurasikeun jati, résistansi Uap bahan jati kedah dipertimbangkeun. Khususna, jati dibereskeun kedah dirawat kalayan sealing primer lembab-bukti salami pamrosésan (perabotan anu dipasang dina bagian-bagian beueus anu dipasang dina témbok instalasi keras kedah dikuatkeun ku nyemprot UV), sareng kinerja lembab tina bahan anu béda ogé béda. . Ku alatan éta, dina waktos éta, coba teu nganggo parabot dasar sapertos partikel kai padet atanapi papan serat.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Naha Anjeun keur pilari kanyamanan atawa éstétika, korsi aula banquet hese milih. Dina pituduh ieu, kami bakal ngabantosan anjeun milarian korsi aula banquet kualitas pangsaéna.
Panggihan campuran sampurna gaya sareng fungsionalitas sareng korsi aula banquet premium kami. korsi banquet stackable na stacking kami anu idéal pikeun spasi komérsial, gereja, jeung tempat acara. Jelajahi rupa-rupa pilihan, kalebet korsi banquet borongan, sadayana dirancang pikeun ningkatkeun suasana aula banquet anjeun
Nyobian milarian korsi aula banquet anu sampurna? Tingali deui! Pitunjuk ieu bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngagaleuh.
Perabot banquet hotél - méja makan hotél sareng mésér perabot korsi di genep titik kedah diperhatoskeun Nalika mésér perabot, anjeun henteu kedah ngan ukur ningali
Perabot banquet hotél - modifikasi saderhana sareng ngabéréskeun perabotan banquet analisis deet.
Kumaha mésér jati hotél gaya Éropa Éropa -style hotél jati ngandung budaya klasik Éropa. Sofa, lomari, stools, korsi, ranjang, jsb. Teu
Kumaha borongan korsi aula banquet dianggo borongan korsi aula banquet janten langkung populer. Upami anjeun hoyong nyimpen duit dina meuli jati Anjeun, nyieun s
Poliéster korsi banquet nyertakeun mangrupakeun pilihan pinter pikeun duanana acara indoor na outdoor ogé pihak sarta parusahaan rental kamar banquet. Sadaya palabuhan Swii Furniturer
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect