loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Kutipan pikeun Méja Makan Kayu Solid sareng Kursi? Méja Makan Kayu Padet sareng Metho Pangropéa Kursi

Ayeuna aya beuki loba gaya rupa-rupa merek tina méja makan kai solid sarta korsi, sarta méja makan kai solid sarta samet anu beuki loba ditéang sanggeus ku grup konsumen ngora, sabab jalma mayar beuki loba perhatian ka kaséhatan fisik jeung méntal sarta. kawas produk panyalindungan lingkungan deukeut jeung alam. Sabaraha harga meja makan sareng korsi kayu solid? Naha éta dina ruang lingkup hiasan bumi urang? Xiaobian ngenalkeun anjeun kana pinjaman. Kuring miharep éta bakal nulungan anjeun!Petikan harga meja makan kayu solid jeung korsi

Kutipan pikeun Méja Makan Kayu Solid sareng Kursi? Méja Makan Kayu Padet sareng Metho Pangropéa Kursi 1

1. Petik rujukan gaya klasik Éropa: 2970. Modeling siling réstoran jeung karpét dina taneuh silih gema, ngajadikeun sakabeh réstoran leuwih romantis tur haneut. Perencanaan museurkeun kana virtualisasi rohangan pikeun komunikasi sareng tukeur dina réstoran sareng rohangan lorong. Conciseness na elegance geus ditémbongkeun dina hal ieu.    2. cutatan rujukan tina gaya refined modern: 1000-2000. Planners husus milih susunan lengkep non-standar korsi makan pikeun ngawangun gagasan jeung vitalitas dipikacinta ku nonoman.    3. Petik rujukan gaya Cina: 5000. Méja makan dipotong ku log lengkep, sarta bagian ngajaga radian jeung tékstur, hasilna leuwih ngeunah alam, nyadiakeun sawah hadé pikeun assembly clan.    4. Petik rujukan pikeun gaya pastoral: 3000. Warna utamana Birch, pinus jeung gading bodas, kalawan MDF ramah lingkungan salaku dewan jero. Modeling anu elegan, garis detil sareng perawatan cet ngajantenkeun unggal komoditi katingali sapertos awéwé pertengahan umur anu elegan sareng canggih, lemah lembut sareng kaampeuh tapi henteu diumumkeun, ngaluarkeun napas sapopoé anu tenang sareng warni, sareng watek anu murni sareng halus, anu ngajantenkeun jalma ngarasa surging sareng gaduh. rébuan pikiran.    5. Kutipan gaya klasik shaplow: 3691. Meja makan kai solid boga lampu plat exquisite, rarasaan leungeun nyaman, deployment warna poék, sarta ciri kapribadian has Amérika. Perencanaan anu saé sareng lancar, penanganan rinci anu hipu sareng ekspresi kapribadian Amérika ngajantenkeun anjeun ngaraos pesona kapribadian tina méja makan kayu padet sareng nyayogikeun hawa dinten anu alami sareng elegan!    6. Méja makan kayu solid Meiyuan klasik: 1815. Catna lemes sareng alami sareng henteu gampang rengat. Konsep tata atmosfir blends téhnologi modéren jeung pesona klasik Amérika, sarta jantung lemes keur tata jantung dina suku tabel aman jeung cageur. Beungeut anu mulya sareng perencanaan méja sareng korsi anu nyaman nambihan warna anu béda pikeun dinten kualitas mulya anjeun!

Métode curing tina méja makan kayu solid jeung korsi1. Méja makan kai padet bakal ditempatkeun di jero rohangan jauh ti panto, jandela, tuyere jeung bagian séjén kalawan aktivitas hawa kuat, sarta teu kudu cahayana ku sun.2. méja makan kai padet teu kudu ditempatkeun dina pemanasan dina usum tiis. Ulah overheat suhu jero rohangan. Ieu biasana luyu pikeun jalma ngarasa nyaman maké sweaters jero rohangan; Nalika usum panas datang, AC kedah sering dihurungkeun pikeun solokan Uap, ngirangan nyerep Uap sareng ékspansi kai, sareng nyegah ékspansi Uap sareng deformasi struktur tenon.

3. Urang kedah ngajaga méja makan kai padet rapih sareng ngusap lebu ku kasa bersih dina waktos biasa. Brightener kimiawi teu kedah dianggo pikeun nyegah nempel sareng karusakan pilem cet. Dina raraga ngajaga kacaangan pilem cet dina meja makan, nu walnuts bisa ditumbuk, peeled, lajeng digosok kalayan tilu lapisan gauze.It memang pilihan alus keur hiasan imah milih meja makan kai solid sarta korsi, tapi ayeuna aya campuran lauk jeung komodo di pasar hiasan imah. Seueur méja makan sareng korsi kayu padet bingung sareng anu asli. Hese ngabédakeun leres sareng palsu tina méja makan sareng korsi kayu padet. Ku alatan éta, nalika purchasing, urang kudu nengetan identifying kualitas méja makan kai solid jeung korsi!

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Ganti Perabot Katinggaleun Pikeun Ngamaksimalkeun Daya tarik Rumah Makan
Dijaga sareng diropéa jati komérsial dina industri réstoran muterkeun hiji peran pivotal dina enhancing kasuksésan bisnis. Hayu urang bahas dina artikel ieu
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Réstoran
Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan korsi réstoran sareng kumaha aranjeunna tiasa mangaruhan pangalaman palanggan, maka tulisan ieu ngan ukur pikeun anjeun.
Kumaha Milih Kursi Pikeun Réstoran
Tulisan ieu ngajalajah aspék-aspék penting pikeun milih korsi réstoran sareng kafe, nekenkeun pangaruhna kana kanyamanan, suasana, sareng pangalaman makan sadayana.
Korsi Réstoran Komersial - Sadayana Anu Anjeun Kedah Nyaho
Diajar sadayana ngeunaan korsi réstoran komérsial, mangpaat ngagunakeun éta di réstoran, sareng kumaha milih korsi anu pas pikeun pendirian anjeun
Tips pangalusna pikeun Meuli Korsi Réstoran Komersial Anyar
Anyar dina bisnis réstoran jeung pilari Korsi réstoran komersil ? Baca artikel ieu pikeun meunangkeun tips pangalusna ngeunaan naon anjeun kudu boga mimiti pangalusna.
Korsi Réstoran Komersial: Pitunjuk Pembeli Pamungkas!
Pilari korsi réstoran komérsial? Pituduh ieu nyertakeun sadaya faktor penting anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan mésér.
Naha Anjeun Peryogikeun Korsi Réstoran Chiavari dina Usaha anjeun?
Kéngingkeun Korsi Restoran Chiavari pangsaéna. Kami ngagaduhan seueur pilihan perabot kamar makan anu dirancang pikeun mawa kaanggunan sareng gaya ka tempat anjeun!
Naha Anjeun PERLU Korsi Réstoran Aluminium dina Usaha anjeun?
Naha anjeun peryogi korsi énggal pikeun réstoran anjeun? Pariksa mangpaat korsi réstoran aluminium!
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect