loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya 1
Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya 2
Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya 3
Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya 1
Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya 2
Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya 3

Stacking Hotel Plastik Konférénsi Kursi MP001 Yumeya

Bawa MP001 ka tempat anjeun upami anjeun hoyong korsi anu sederhana kalayan daya tarik anu elegan. Kalawan durability pangluhurna, banding Palasik, sarta sikep diuk nyaman, investasi ngan dina pangalusna. Naha milih korsi ieu? Éta mangrupikeun tawaran pangsaéna di pasar pikeun tempat anjeun
Kamenan:
H830 * SH455 * AW535 * D525mm
COM:
0.45pakarangan
Stak:
Bisa ditumpuk 10 pcs
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
Hotél, Ruang Rapat, Ruang Konférénsi, Ruang Dewan
Kewasan Panyas:
40.000pcs per bulan
MOQ:
100pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    Upami anjeun resep korsi sareng jati anu didesain sederhana kalayan daya tarik anu elegan, anjeun kedah investasi di Yumeya MP001. Henteu hiji, tapi sababaraha alesan ngabuktikeun eta janten pilihan idéal. Kualitas ieu mangrupikeun daya tahan, bahan baku anu paling luhur, finish anu elegan, sareng desain anu sederhana, nyumbang kana popularitas korsi. Anjeun oge meunang jaminan sapuluh taun dina pigura nu ngidinan Anjeun kakuatan pikeun ngahubungan kami iraha wae anjeun merlukeun.


    Desain sleek tina korsi jeung pilihan warna polos ngajadikeun eta pilihan sampurna pikeun setélan komérsial. Sanaos anjeun gaduh tempatna minimalis sareng pikaresepeun, anjeun ogé tiasa kéngingkeun korsi pikeun tempat anjeun ogé. Kisaran harga anu kami tawarkeun nyaéta anu pangsaéna di pasar. Bawa korsi ayeuna ka tempat anjeun sareng robih dinamika pikeun hadé 

    001

    Basajan Geulis Kalayan Konférénsi Fungsi Tinggi Korsi


    Salah sahiji titik tambah ngeunaan korsi téh kanyamanan nu geus nawarkeun ka anjeun. The cushioning nyaman dina korsi ngidinan Anjeun hiji pangalaman reureuh. Ogé, sikep diuk tina korsi cukup nyaman jeung dirancang ergonomis. Lantaran kitu, anjeun moal kantos nyanghareupan kacapean linggih di tempat anu sami kanggo lami. Kalayan desain anu saé, pagawean idéal sareng elegan, sareng kombinasi warna anu sederhana sareng pikaresepeun, aya sadayana dina korsi anu bakal sampurna pikeun anjeun 

    xijie11

    Feur Cit


    --- Teguh S teel bahan atah

    --- 10 taun Garansi Frame Inklusif

    --- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    --- S ngarojong beurat nepi ka 500 pon

    --- Lemes touch palastik korsi jeung deui

    Koméh


    Kanyamanan mangrupikeun hal anu bakal janten titik tambah ngeunaan korsi.

    -- Sikep ergonomis anu sampurna ngamungkinkeun anjeun calik kalayan nyaman sareng nyéépkeun jam-jam dina hiji tempat.

    --Cushioning nyaeta tina tingkat pangluhurna sarta delivers pangalaman diuk nyaman.

    xijie22
    xijie33

    Tintukan Nusa


    Desain idéal korsi nyadiakeun katingal elegan kana vibe sakabéh tempat anjeun.

    -- Warna abu tina korsi pikaresepeun pikeun panon sareng bakal saé dina setting naon waé.

    -- Desain korsi anu sederhana sareng unik mangrupikeun hal anu anjeun pikahoyong 

    Kaamanana


    Kasalametan ngawengku dua bagian, kaamanan kakuatan sarta kaamanan rinci.

    - Kakuatan kaamanan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon.

    - Kasalametan rinci: ogé ngagosok, mulus, tanpa duri logam, sareng moal ngeruk leungeun pangguna.

    xijie44
    xijie55

    Standarn


    Éta sanés ngeunaan ngadamel produk tunggal. Nganteurkeun kualitas luhur dina hiji produk gampang. Nanging, anjeun kedah mastikeun yén anjeun ngajaga efisiensi sareng standar anu sami. Lantaran kitu, Yumeya gaduh téknologi sareng robot Jepang anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun wengkuan kasalahan manusa sareng ngabantosan prosés manufaktur. Ku kituna, anjeun boga produk pangalusna ti sisi kami  

    Kumaha Sigana Di Hotel?


    Korsi MP001 bakal saé dina setélan dimana anjeun bakal tetep. Desain unik tur minimalistic tina korsi ngajadikeun eta hiji pilihan idéal. Bawa ayeuna sareng ningkatkeun kaéndahan tempat anjeun. Na lightweight nyieun gampang pikeun manajemén sapopoé. Jeung desain armrest low-luhur mantuan ngajaga korsi   susun rapih.

    0012
    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect