Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 1
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 2
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 3
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 4
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 5
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 6
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 7
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 1
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 2
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 3
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 4
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 5
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 6
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 7

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik

panalungtikan

Tujuanana kami nyaéta nyayogikeun kualitas pangsaéna dina harga anu mampu milik pikeun sadayana. Urang nawarkeun rupa-rupa produk jeung jasa, ku fokus kana ditulungan korsi kamar makan hirup, nu dipaké utamana dina fasilitas perawatan jangka panjang.

ramah lingkungan, kanyamanan sarta kaséhatan.

Kauntungan Perkara


· The encapsulation of Yumeya Kursi ditulungan hirup samet kamar makan adopts téhnologi canggih, nu ogé ngajaga chip LED bari ngaronjatkeun efisiensi ékstraksi lampu.


· Produk ieu henteu gampang kerut. Téhnik anti kerut anu béda, sapertos nano, perlakuan amonia cair atanapi téknik finishing busa, dianggo dina prosés produksi pikeun ningkatkeun sipat pamulihan kerutna.


· Dibikeun basis domestik anu ageung sareng jasa anu saé, ieu bakal ngajantenkeun Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. calon kuat pikeun perusahaan global.


Yumeya Senior Living Seating 1020 séri kalebet dua sofa gaya anu béda. Klién tiasa milih salah sahijina dumasar kana gaya hiasan. Salian cocog pikeun tempat komersil, ogé cocog pikeun pamakéan domestik. Korsi sisikian kai logam sanes korsi logam tradisional. Éta langkung berharga sabab aya seueur produksi manual. Keip Keuh   mangrupa extension éféktif korsi kai padet di pasar & Kelompok palalah.

--- Kakuatan salaku korsi logam, bisa nanggung leuwih ti 500 pon, sarta kalawan jaminan pigura 10-taun.

--- Kayu katingal salaku korsi kai padet, ngaliwatan tecnology sisikian kai logam, jalma bisa meunangkeun katingal kai jeung touch dina korsi logam.

--- langkung mirah tapi nilai, hargana ngan 20-30% tina korsi kai padet tapi nilai ti korsi logam tradisional sakumaha aya loba produksi manual salila sakabeh produksi.

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 8

Dijieun ku aluminium 2.0 mm, YSF1020 lulus uji kakuatan ANS / BIFMA X5.4-2012 sareng EN 16139: 2013 / AC: 2013 tingkat 2. Henteu aya masalah pikeun nanggung langkung ti 500 lbs. Samentara éta, Yumeya janji anjeun 10 taun jaminan pigura nu bisa ngabebaskeun anjeun tina pangropéa engké. Desain unik ngajadikeun sofa béda jeung ngajadikeun sakabeh tempat kasampak leuwih classy. W ith Yumeya logam kai garin perlakuan bisa mantuan jalma meunang katingal kai sarta touch dina pigura logam tanpa baktéri jeung virus beternak.  

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 9
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 10
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 11

Feur Cit

1. Pelang Aluminum sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture

---10 taun garanti pigurang

--- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Tiasa nanggung langkung ti 500 pon  

2. Réngsé tungtung kai logi

--- Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai.

--- Rupa-rupa pilihan warna sisikian kai

 

Detil Produkt

Dina falsafah Yumeya Furniture, kami pikir produk kualitas luhur kedah ngawengku 5 aspék, 'Kaamanan', 'Nyaman', 'Standar', 'Rincian Alus' sarta 'Paket Nilai'.

1. Kasalametan: Kasalametan kalebet dua bagian, kaamanan kakuatan sareng kaamanan rinci.

--- Kaamanan Kakuatan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon

--- Kasalametan rinci: ogé Polandia, mulus, tanpa duri logam, sarta moal scratch leungeun pamaké

2. Koméh:  Desain sakabeh korsi nuturkeun ergonomics.  

--- 101 Derajat, gelar pangalusna pikeun pungkur jeung korsi, mere pamaké posisi diuk paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian tukang sampurna, pas sampurna radian tukangeun pamaké.

--- 3-5 Derajat, inclination permukaan korsi cocog, rojongan éféktif lumbar tulang tonggong pamaké.

3. Standarn:   Teu hese nyieun hiji korsi alus. Tapi pikeun urutan bulk, ngan lamun sakabeh korsi dina hiji standar  'Déan sami ’ 'Tingatan sami ’, Éta tiasa kualitas luhur. Yumeya Furniture ngagunakeun mesin motong impor Jepang, robot las, mesin upholstery otomatis, jsb. Pikeun ngirangan kasalahan manusa. Beda ukuran sadaya Kursi Yumeya nyaéta kontrol dina 3mm.

4.   Tintukan Nusa:   Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

--- Sambungan las lemes, henteu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

--- Kooperasi sareng Tigr TM   Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, goresan sapopoé henteu aya jalanna.

---65 m 3 / kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

--- The martindale sadaya lawon baku Yumeya leuwih ti 30.000 ruts, maké-resisting tur gampang pikeun bersih, cocog pikeun pamakéan komérsial.

--- Upholstery Sampurna, garis cushion lemes sareng lempeng.

5.   Pakak Lai:   Aya dua hal pikeun pakét nilai, panyalindungan pangaruh sareng ngahémat rohangan.   Tanpa ngorbankeun kanyamanan, désainer rékayasa Yumeya ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kuantitas muatan pikeun ngawujudkeun kinerja biaya pangluhurna produk.   Samentara éta, sadaya bungkusan tunduk kana uji simulasi transportasi pikeun mastikeun korsi dina panyalindungan anu saé.

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 12
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 13
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 14

 

Kumaha rupana dina Hirup Senior / Panti Asuhan / Perawatan Sehat?

Kusabab korsi sisikian kai logam Yumeya kompak sareng henteu porous, éta moal ngalahirkeun baktéri sareng virus. Harga ngan ukur 20% - 30 tit   korsi kai padet, tapi kakuatan na leuwih badag batan korsi kai padet. Samentara éta, éta stackable na lightweight, nu bisa r ngurangan kasusah jeung biaya operasi laser . Kalayan garansi pigura 10 taun, aya 0   Biaya pangropéa sare   Perhatian bebas-penting saatos. Sadaya faktor ieu ngadamel Horten balik dina siklus investasi janten nyata. Janten ayeuna beuki seueur tempat komersil, sapertos Hotel, Cafe, Clup, Panti jompo, Hirup Senior sareng saterasna, pilih korsi sisikian kai logam Yumeya tinimbang korsi kai padet.

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 15
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 16
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 17

 

Pilihan Waran

Yumeya nyadiakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kaasup sisikian kai logam, powder coat, Dou powder coat, sarta leuwih ti 20 kelir. Anjeun tiasa milih perawatan permukaan anu cocog dumasar kana gaya hiasan sareng anggaran anjeun, atanapi anjeun tiasa konsultasi ka konsultan profésional anjeun pikeun naséhat.

Kangg
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 18

A01Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 19

A02Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 20

A03Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 21

A05Beech

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 22

A07 Cherry

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 23

A09 Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 24

A30Oak

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 25

A50 Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 26

A51 Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 27

A52 Walnut

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 28

A53 Walnut

Pét Powder
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 29

PC01

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 30

PC05

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 31

PC06

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 32

PC21

 

Dou TM
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 33

SP8011

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 34

SP8021

 

Kantu Powder luar
Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 35

M-OD-PC-001

Korsi Yumeya Brand Ditulungan Living Dining Room Kursi Pabrik 36

M-OD-PC-004

 


Fikir Perusahana


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. mangrupa parusahaan ékspor-berorientasi nu integrates ditulungan hirup ruang makan samet panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan.


· Diprosés ku téhnologi ngalaman, ditulungan korsi kamar makan hirup boga kualitas alus teuing. korsi kamar makan hirup ditulungan dihasilkeun ku téhnik kacida terampil.


· Misi kami nyaéta pikeun ningkatkeun nilai sareng aksés ka korsi kamar makan anu ditulungan ku nawiskeun produk unggulan, layanan palanggan sareng perawatan. Urang!


Detalan Produkt


Kursi ruang makan anu ditulungan Yumeya Chairs ngagaduhan pagelaran anu unggul dina detil ieu.



Aplikasi Produksa


Kursi ruang makan anu ditulungan Yumeya Chairs tiasa dianggo dina sababaraha industri sareng sawah.


Kami geus kalibet dina produksi jeung manajemen korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial salila sababaraha taun. Pikeun sababaraha masalah anu disanghareupan ku para nasabah dina ngayakeun, kami ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun solusi praktis sareng efektif pikeun para nasabah pikeun ngabantosan para nasabah ngarengsekeun masalah anu langkung saé.



Baringan Proba


Dibandingkeun sareng produk dina kategori anu sami, korsi kamar makan anu ditulungan ngagaduhan kaunggulan ieu.



Pangangatan Persalah


Yumeya Chairs gaduh tim profésional kalayan kaahlian bisnis anu saé sareng kualitas komprehensif anu kuat. Kami narékahan pikeun ngahontal pangwangunan anu gancang ku cara masihan kaulinan pinuh pikeun poténsi unggal anggota.


Yumeya Kursi boga tanaga profésional nyadiakeun konsumén jeung layanan intim jeung kualitas, ku kituna pikeun ngajawab masalah maranéhanana.


Dina operasi bisnis, perusahaan urang nangtung kana filsafat 'kualitas nyiptakeun merek, téknologi nyiptakeun hareup'. Salaku tambahan, urang ngalaksanakeun ruh persora 'integrit, pragmatisme sareng inovasi'. Kalayan fokus kana jalur pamekaran merek, kami narékahan pikeun ningkatkeun kasadaran sareng reputasi merek, ku kituna ningkatkeun daya saing inti. Urang tulus nyadiakeun produk jeung jasa kualitas pikeun konsumén urang, sarta ngamajukeun ngembangkeun sehat sarta sustainable industri kalawan tanggung jawab jeung nurani.


Yumeya Kursi inherits téhnologi processing tradisional. Sagedengeun ti eta, sanggeus taun ngembangkeun, urang geus miboga sakabeh set tina téhnologi modéren canggih. Sadaya ieu ngajantenkeun produk urang dikenal pisan di bumi sareng di luar negeri.


produk urang aya dijual ogé di pasar domestik jeung diékspor ka Éropa, Amerika, Asia Tenggara, Éropa Wétan jeung wewengkon séjén.


Sabaraha jalma hiji set korsi ieu nampung?

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.