Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 1
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 2
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 3
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 4
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 5
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 6
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 7
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 1
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 2
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 3
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 4
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 5
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 6
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 7

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory

nakoni, nyelidiki

Tujuane yaiku nyedhiyakake kualitas paling apik kanthi rega terjangkau kanggo kabeh wong. We offer sawetara sing godhongé amba saka produk lan layanan, karo fokus ing dibantu kursi kamar panedhaan urip, kang digunakake utamané ing fasilitas care long-term.

lingkungan-loropaken, comfort lan kesehatan.

Kaluwihan Perusahaan


· Enkapsulasi Kursi Yumeya sing dibantu kursi ruang tamu nggunakake teknologi canggih, sing uga nglindhungi chip LED nalika ningkatake efisiensi ekstraksi cahya.


· Produk iki ora gampang kerut. Teknik anti-kerut sing beda-beda, kayata nano, perawatan amonia cair utawa teknik finishing busa, digunakake ing proses produksi kanggo nambah sifat pemulihan kerut.


· Diwenehi basis domestik amba lan layanan apik, iki bakal nggawe Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. calon kuwat kanggo perusahaan global.


Yumeya Senior Living Seating 1020 seri kalebu loro sofa gaya beda. Klien bisa milih salah sijine miturut gaya dekorasi. Saliyane cocok kanggo panggonan komersial, uga cocok kanggo panggunaan domestik. Kursi gandum kayu logam dudu kursi logam tradisional. Iku luwih larang amarga ana akeh produksi manual. Gandum Kayu Logam   minangka extension efektif saka kursi kayu padhet ing pasar & klompok pelanggan.

--- Kekuwatan minangka kursi logam, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram, lan kanthi garansi pigura 10 taun.

--- Kayu katon minangka kursi kayu padhet, liwat teknologi gandum kayu logam, wong bisa ndeleng kayu lan tutul ing kursi logam.

--- luwih murah nanging regane, rega mung 20-30% saka kursi kayu padhet nanging regane tinimbang kursi logam tradisional amarga ana akeh produksi manual sajrone produksi kabeh.

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 8

Digawe dening aluminium 2.0 mm, YSF1020 lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Iki ora masalah kanggo nanggung luwih saka 500 lbs. Kangge, Yumeya janji sampeyan 10 taun babar pisan pigura sing bisa mbebasake sampeyan saka pangopènan mengko. Desain unik ndadekake sofa beda lan ndadekake kabeh panggonan katon luwih kelas. W ith Yumeya kayu logam perawatan garin bisa bantuan wong njaluk dipikir kayu lan tutul ing pigura logam tanpa bakteri lan virus breeding.  

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 9
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 10
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 11

Fitur Utama

1. Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur

--- 10 taun frame garansi

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

2. Finishing serat kayu logam

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Detail Produk

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Nyaman:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standar:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  ‘same size ’ ‘same look ’, bisa dadi kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Rincian sing apik banget:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Kerjo bareng karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

--- 65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Paket Nilai:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 12
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 13
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 14

 

Apa sing katon ing Senior Living / Nursing Home / Healthy Care?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Rega mung 20% ​​- 30% saka   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   biaya pangopènan lan   sumelang free sawise-sales. Kabeh faktor iki nggawe s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 15
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 16
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 17

 

Pilihan Warna

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Gandum Kayu
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 18

A01 Kenari

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 19

A02 Kenari

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 20

A03 Kenari

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 21

A05 Beech

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 22

A07 Cherry

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 23

A09 Walnut

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 24

A30 Oak

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 25

A50 Walnut

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 26

A51 Walnut

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 27

A52 Walnut

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 28

A53 Walnut

Lambang bubuk
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 29

PC01

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 30

PC05

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 31

PC06

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 32

PC21

 

Duwe TM
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 33

SP8011

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 34

SP8021

 

Lambang bubuk njaba
Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 35

M-OD-PC-001

Kursi Yumeya Brand Assisted Living Dining Room Chairs Factory 36

M-OD-PC-004

 


Fitur Perusahaan


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. minangka perusahaan ekspor sing nggabungake riset, pangembangan, produksi lan penjualan kursi ruang tamu sing dibantu.


· Diproses kanthi teknologi sing berpengalaman, kursi ruang makan sing dibantu duwe kualitas sing apik. kursi kamar panedhaan urip dibantu diprodhuksi dening Techniques Highly trampil.


· Misi kita yaiku ningkatake nilai lan aksesibilitas kursi ruang makan sing dibantu kanthi nawakake produk unggul, layanan pelanggan lan pangopènan. Hubungi kita!


Detail Produk


Kursi ruang makan sing dibantu Yumeya Chairs nduweni kinerja sing unggul ing rincian ing ngisor iki.



Aplikasi saka produk


Kursi ruang makan sing dibantu Yumeya Chairs bisa digunakake ing pirang-pirang industri lan lapangan.


Kita wis melu produksi lan manajemen kursi makan logam, kursi pesta, perabotan komersial sajrone pirang-pirang taun. Kanggo sawetara masalah sing ditemoni para pelanggan ing pengadaan, kita duwe kemampuan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efektif kanggo pelanggan kanggo mbantu ngatasi masalah sing luwih apik.



Perbandingan Produk


Dibandhingake karo produk ing kategori sing padha, kursi ruang makan sing dibantu duwe kaluwihan ing ngisor iki.



Kaluwihan Enterprise


Kursi Yumeya duwe tim profesional kanthi katrampilan bisnis sing apik lan kualitas komprehensif sing kuwat. Kita usaha kanggo entuk pembangunan kanthi cepet kanthi menehi play lengkap kanggo saben anggota potensial.


Yumeya Kursi duwe personel profesional kanggo nyedhiyani konsumen karo layanan intim lan kualitas, supaya minangka kanggo ngatasi masalah sing.


In the business operation, our company adheres to the philosophy of 'quality creates brand, technology creates future'. In addition, we practice the enterprise spirit of 'integrity, pragmatism and innovation'. Kanthi fokus ing dalan pangembangan merek, kita ngupayakake ningkatake kesadaran lan reputasi merek, supaya bisa nambah daya saing inti. Kita tulus nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo para pelanggan, lan ningkatake pangembangan industri sing sehat lan lestari kanthi tanggung jawab lan nurani.


Kursi Yumeya warisan teknologi pangolahan tradisional. Kejabi, sawise taun pembangunan, kita wis gained pesawat wutuh saka teknologi modern majeng. Kabeh iki ndadekake produk kita misuwur banget ing omah lan ing luar negeri.


Produk sing wis ana didol kanthi apik ing pasar domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Eropa Timur lan wilayah liyane.


Pira wong siji set kursi iki nampung?

Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.