loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Upami Kuring Ngadamel Sarung Kursi Kawinan Kuring Sorangan Dimana Kuring Kéngingkeun Bahan sareng Naon Anu Kuring Kéngingkeun?

Upami anjeun angkat ka google.com sareng milarian pola panutup korsi kawinan, éta ngagaduhan seueur situs. Éta bakal langkung gampang nyéwa aranjeunna. Kuring nyéwa aranjeunna pikeun kawinan kuring sareng ngagaduhan sahandapeun $ 2 unggal, sareng éta kalebet sash! Email: Lamun anjeun meunang Kupon maranéhanana kaluar ebay, (Aranjeunna masihan kuring a 15% kupon diskon) Abdi teu bisa make eta ku waktu eta kadaluwarsa, harga bakal $ 1,61 per panutup korsi jeung kaasup sash a! Milarian Perayaan Elegan diskon 15% sareng anjeun tiasa nampi tawaran anu pangsaéna. Ieu patut eta!!! Perayaan Elegan ngan ukur ngecas pengiriman barang anu saleresna! Kuring éta senang misan kuring ngawartoskeun kuring ngeunaan aranjeunna! Éta langkung mirah teras ngadamel 250 tina panutup sorangan.

Upami Kuring Ngadamel Sarung Kursi Kawinan Kuring Sorangan Dimana Kuring Kéngingkeun Bahan sareng Naon Anu Kuring Kéngingkeun? 1

1. Naon warna nyertakeun korsi kawinan, sashes, taplak meja, napkins abdi kedah nganggo?

Lengket sareng Champagne atanapi bodas ... nétral sareng anjeun tiasa ngalakukeun seueur hal anu béda sareng éta. Hideung bakal nunjukkeun teuing sareng ngawatesan pilihan warna anu sanés! Sing salamet!

2. Saha waé anu nyetél bisnis nyewa korsi kawinan / méja nyertakeun & hiasan? Dupi anjeun mendakan éta nguntungkeun?

Aranjeunna henteu nganggo pangecér lokal tapi seuseueurna ngayakeun resepsi di hotél, klub, sareng tempat-tempat sanés anu nyayogikeun sagala hal pikeun aranjeunna. sarta aranjeunna mindeng nyewa batur pikeun ngahias mindeng iwal kembang hiasan ogé disewa. Trend dinten ieu ogé nyaéta pikeun ngajaga biaya sareng kawinan leutik. Upami anjeun ngan ukur hoyong ngahususkeun dina kawinan anjeun tiasa sesah nyumponan kabutuhan. Anjeun ogé kedah nganteurkeun, nyeuseuh, ngajemput, sareng ngajaga peralatan nyéwa anjeun. Seuseueurna usaha nyéwa ogé nyéwa barang-barang sapertos gelas, piring, alat-alat porsi, sareng naon waé anu diperyogikeun pikeun pésta. Anjeun oge kudu boga inventory badag pikeun nutupan acara badag sarta tempat pikeun nyimpen éta. jalma ogé hayang ningali aranjeunna sarta anjeun peryogi showroom a. Parios sareng tingali naon perusahaan nyéwa sanés di daérah anjeun sareng laksanakeun perkiraan kasar pikeun ningali sabaraha anjeun kedah nyéwa bulanan pikeun kéngingkeun kauntungan.

Upami Kuring Ngadamel Sarung Kursi Kawinan Kuring Sorangan Dimana Kuring Kéngingkeun Bahan sareng Naon Anu Kuring Kéngingkeun? 2

3. Kumaha anjeun ngadamel sarung korsi kawinan anjeun nyalira?

Wow éta padamelan anu ageung. Kuring henteu weruh sabaraha tamu nu keur diajak ngobrol, tapi anjeun bisa manggihan pola dina toko bahan nu ngajual eta.

4. Dimana abdi tiasa kéngingkeun sarung korsi kawinan murah pikeun nyéwa online?

Naha anjeun kantos ningali ngaidentipikasi mésér sarung bantal massal salaku panutup korsi? Kalawan rada jahit (atawa dina istilah dasar sababaraha nicely-ditempatkeun pin, vegetasi, atawa pita), hiji sarung bantal pinter bisa nutupan bagian tukang korsi (eta rada bagian unggal physique bakal ningali sagigireun, distinctly while they are seated!) sarta unggah sababaraha warna ka kamar. Anjeun tiasa ngagaleuhna dina seueur warna, atanapi ngagaleuhna bodas sareng ngalelepkeun aranjeunna pikeun ngalengkepan warna upacara kawinan anjeun. Abdi tiasa ngajukeun kéngingkeun korsi atanapi korsi bodas anu pasang warna subjek upacara kawinan upami anjeun bakal mendakanana. Ku cara éta, anjeun moal deui kedah ngalakukeun ngeunaan overlaying sadayana korsi. pamikiran sejen alus bisa jadi nyieun sarung bantal ganda salaku hadiah pikeun wisatawan. Ieu rada nontraditional acan sakali anjeun bade tiasa mikahayang pikeun maluruh hiji harga low sulaman tempat, anjeun geus gotten inisial anjeun embroidered on aranjeunna, tur nyetel eta up salaku "impian bonbon" pikeun ayana nikah anjeun. Kuring ogé yakin kana poster anu béda - tingali toko-toko karajinan pikeun tulle atanapi lawon ethereal anu béda-béda anu anjeun bakalan dina dasarna drape atanapi mungkus dina tonggong korsi sareng meureun suku. Kalayan aksen utama anu pas, anjeun moal deui hoyong mésér kana panutup korsi anu tos didamel dina sagala hal. eta meureun mikahayang pikeun nyalametkeun anjeun dana has jeung rigidity has.

5. Sabaraha lawon anu anjeun peryogikeun pikeun panutup korsi kawinan?

150 panutup korsi jeung 10 taplak meja buleud rubak 132"

6. dimana abdi tiasa mendakan sashv korsi kawinan badag?

Tanya hiji Nu Ngarencana kawinan atawa Nu Ngarencana pihak geulis yakin maranéhna bakal nyaho

7. Kumaha Ngadamel Sarung Kursi Kawinan sorangan & Sashe

Anjeun tiasa ngahias korsi dina resepsi kawinan anjeun nganggo sarung korsi sareng sashes pikeun nyumputkeun kakurangan sareng ngajantenkeun pikaresepeun. Naha anjeun teu sugema ku gaya korsi atanapi hoyong cocog korsi sareng warna tema kawinan anjeun, anjeun tiasa sacara gampil ngadamel korsi kawinan sareng sashes sorangan. Pilih tina rupa-rupa bahan sareng warna pikeun nyaluyukeun sarung korsi sareng sashes kalayan rasa unik atanapi téma kawinan anjeun. Candak ukuran korsi nganggo pita ukur pikeun ngira-ngira kuantitas bahan anu anjeun peryogikeun pikeun panutup. Ukur rubak korsi jeung panjangna, ti luhur hareupeun korsi nepi ka suku hareup jeung ti luhur tukang korsi nepi ka suku tukang. Total ukuran hareup jeung tukang jeung tambahkeun tilu inci tambahan pikeun rubak pikeun akun pikeun ngamankeun bahan babarengan dina korsi. Mésér bahan anu anjeun pikahoyong, sapertos satin, damask, organza, katun atanapi muslin, dumasar kana ukuran anu anjeun candak pikeun panutup korsi. Teundeun bahan dina korsi, sahingga nutupan sakabéh korsi. Pastikeun yén warna bahan blends sareng warna tema kawinan anjeun upami anjeun gaduh. Kumpulkeun bahan gantung leupas tina kadua sisi korsi jeung semat di tempat di tukang korsi. Anjeun tiasa boh leungeun stitch sisi di tempat atawa ngagunakeun pin kaamanan pikeun ngagantelkeun tungtung leupas tina bahan babarengan. Potong strips lega tulle atanapi taffeta dina dua kali panjang rubak backrest korsi pikeun nyiapkeun sash nu. Bungkus sash tulle sabudeureun backrest sarta dasi kana cangreud rapih atawa ruku di bagian tukang korsi. Pin kembang di tengah cangreud atawa ruku pikeun touch kelas. Anjeun tiasa nganggo kembang sutra atanapi kembang seger.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Seating canggih: Korsi kawinan Stainless Steel pikeun Poé Husus Anjeun
Manggihan epitome of méwah jeung korsi kawinan stainless steel ku Yumeya Furniture, produsén ngarah. Angkat hiasan kawinan anjeun kalayan korsi stainless steel kualitas luhur anu nunjukkeun kaanggunan sareng kecanggihan. Jieun hiji ambiance of grandeur kalawan korsi serbaguna ieu, sampurna pikeun kawinan jeung dahar sapopoé
3 Hal- hal pikeun ninggalkeun nalika Nadara Sejala Pusi di Melbourn
Sarerea geus ngimpi upacara kawinan beautifully styled diwangun ku ukur finest tur leuwih geulis jati, nu nambihan langkung rahmat kana arrangements maranéhanana. Ieun
Naon Warna Sarung Kursi Kawinan, Ikat Pinggang, Kain Méja, Napkin Anu Kuring Kudu Diparengan?
Lengket sareng Champagne atanapi bodas ... nétral sareng anjeun tiasa ngalakukeun seueur hal anu béda sareng éta. Hideung bakal nunjukkeun teuing sareng ngawatesan pilihan warna anu sanés! Sing salamet!1
Decor Pupuhu Pernikan Festiv
Lamun eureun jeung mikir ngeunaan eta, aya cukup loba korsi dina hiji pernikahan. Aya upacara pikeun seating nu, panarimaan, sarta kadangkala pikeun jam cocktail a
Patarosan Hottest Ngeunaan Korsi Kawinan
Naha anjeun hoyong terang ngeunaan korsi kawinan? Ieu sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun.1. Abdi peryogi korsi kawinan nyertakeun pikeun kawinan Juli kuring salaku saeutik salaku $ 2 per korsi di Har
10 Tips mangpaat dina korsi Kawinan outdoor
Reminiscent of bistros Éropa trendi tur cafs outdoor, korsi kai-grooved sampurna pikeun kawinan stylish dina setting kasual. Pikeun kawinan tradisional anjeun,
Kumaha Nganggo Korsi Kawinan Luar Pikeun Imah Anyar anjeun?
Perkenalan korsi kawinan luar Ieu mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun janten bagian tina pernikahan anjeun. Éta gampang pisan dianggo sareng gampang dijaga. Kawikan luar
Naha Milih Korsi Kawinan Luar Pikeun Imah Anjeun
Bubuka ka korsi kawinan outdoor Urang sadaya geus katempo yen cuaca geulis tur hese milih jenis katuhu korsi kawinan outdoor. Nanging, milih h
Kuring Mikir Ngeunaan Nyéwa Kursi Kawinan nyertakeun di Cleveland, OH pikeun Datar $2 Per Kursi. Hanggo Thes
Asah pensil Anjeun sateuacan Anjeun nyéwa aranjeunna dina harga éta. Éta ngarasa teuing. Tangtosna, anjeun tétéla parantos gaduh panutup, janten éta biaya "sunk" anu anjeun lakukeun
Dina pituduh komprehensif ieu, kami bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi kawinan di pasar Wétan Tengah
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect