loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Kumaha Ngajaga Méja Makan Kayu Padet sareng Korsi? Naon Jenis Méja Makan Kayu Solid sareng Kursi?

Méja buleud mangrupikeun jinis anu gaduh sajarah panjang di Cina. Sanajan tabel ieu mindeng dipaké salaku turntable di réstoran kusabab ukuranana badag, éta bisa dipaké lamun boga leuwih anggota kulawarga. Méja buleud biasana dipaké kalawan turntables. Kauntungannana nya éta cocog pikeun kulawarga kalawan populasi badag. Éta pangsaéna pikeun milih karat. Mibanda rarasaan buleud tur klasik. Janten kumaha carana ngajaga méja sareng korsi kayu padet? Naon jinis méja makan sareng korsi kayu padet? Hayu urang tingali Xiaobian.Naon kaunggulan tina méja bundar?

Kumaha Ngajaga Méja Makan Kayu Padet sareng Korsi? Naon Jenis Méja Makan Kayu Solid sareng Kursi? 1

Naon ukuran tabel buleud? Méja makan buleud sacara efektif tiasa nganggo rohangan kawates, aréa lanté leutik sareng plastik anu kuat. Geus dipikacinta ku jalma saprak lahirna. Janten naon ukuran méja buleud? Méja makan sirkular umumna dibagi kana 8 kategori. Numutkeun kana ukuran standar méja makan, diaméter 8 kategori ieu méja makan nyaéta 500mm pikeun dua, 800mm pikeun tilu, 900mm pikeun opat, 1100mm pikeun lima, 1100-1250mm pikeun genep, 1300mm pikeun dalapan, 1500mm pikeun sapuluh jeung 1800 mm pikeun dua belas. Sacara umum, imah leutik jeung sedeng-ukuran, kayaning meja makan kalayan diaméter 1200 mm, mindeng teuing badag. Anjeun tiasa milih méja buleud kalayan diaméter 1100 mm, anu bakal ngajantenkeun rohangan langkung lega.

Nalika nganggap ukuran méja makan, urang ogé kedah mertimbangkeun jarak antara méja makan sareng témbok, anu umumna dikawasa sakitar 80cm. Jarak ieu kalebet narik korsi sareng jarak minimum anu tiasa ngagampangkeun kagiatan tuangeun. Sacara umum, jalma masih hoyong gaduh rohangan anu lega nalika tuang, sareng aranjeunna tiasa lebet sareng kaluar sesuka. Mun aranjeunna deukeut teuing kana témbok, maranéhna bakal uncomfortable dahar. Ku alatan éta, faktor ieu kedah diperhatoskeun nalika milih ukuran méja.

Meja makan kayu padet buleud bentukna siga bulan purnama, nu ngalambangkeun reuni hiji kulawarga sepuh jeung ngora. Sarerea diuk babarengan teu paduli silih. Atmosfir anu harmonis jeung populér, nu ogé bisa diatur kaluar atmosfir dahar. Sanajan kitu, kusabab luhureun méja tabel buleud umumna badag, waktu nu diperlukeun nepi loba aréa kamar. Upami teu seueur jalma di bumi, éta bakal tiis pisan nalika tuang, sareng sakedik jalma anu henteu tiasa ngadukung méja buleud, kauntungan tina ngumpulkeun popularitas méja bunder bakal janten kalemahan. Seueur jinis kamar modern anu transparan ti kalér ka kidul, sareng kamar tamu sareng ranté réstoran terpadu. Hadé pisan mun éta henteu milih méja buleud pikeun jenis imah ieu.

Sabaraha harga meja bundar kayu solid?1. Nalika tuang, lingkungan tuang anu séhat sareng haneut bakal ningkatkeun napsu jalma. Dina waktos éta, urang peryogi méja geulis, exquisite, sehat sarta ramah lingkungan. Pikeun méja sapertos kitu, méja buleud kai padet mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Méja buleud kayu padet Amérika anu endah dina gambar nyaéta veneer tumor poplar langka. Bahanna jarang pisan. Tékstur alam murni pisan exquisite, sarta unggal tumor poplar mangrupakeun ayana unik tur mibanda nilai artistik unik. Naha anjeun resep pisan kana méja buleud kai padet ieu? Harga tabel exquisite ieu RMB 12240.0.

Kumaha Ngajaga Méja Makan Kayu Padet sareng Korsi? Naon Jenis Méja Makan Kayu Solid sareng Kursi? 2

2. Saatos maca méja makan kayu solid klasik Amérika terakhir, saur anjeun jati Amérika teuing tenang sareng atmosfir? Henteu masalah. Salajengna, hayu urang nempo hiji pastoral Éropa seger méja makan kai solid. Ayeuna urang bisa nempo yén tabel makan exquisite ieu adopts dipilih hardwood Asian kualitas luhur, nu pisan teuas, boga résistansi deformasi kuat, kapasitas beban-bearing alus teuing jeung durability panjang. Urang tiasa ningali tina méja buleud kai padet nu méja makan ieu adopts desain turntable intim, nu merenah pikeun ngarasakeun dahareun jauh salila hidangan, ngajaga sikep elegan salila hidangan, sarta gampang ngajawab masalah desktop lega tanpa ngurangan domineering na. Dupi anjeun gaduh sobat ti Xinshui urang Éropa pastoral méja buleud kai padet? Harga tabel ieu 3680,0 yuan.

Naon kaunggulan tabel buleud? Sabaraha harga meja buleud kayu solid? Penting pikeun jalma tuang dina kahirupan kulawarga unggal dinten. Pentingna ampir sarua jeung sare, jadi pilihan parabot réstoran pohara elegan, utamana pilihan meja makan. Sajaba ti éta, méja téh tempat pikeun kulawarga dahar. Dahar mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nambihan unsur awak. Méja mangrupa item hirup indispensable dina diet urang. Gaya sareng spésifikasina pusing. Sadérék bisa meuleuh méja.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Ganti Perabot Katinggaleun Pikeun Ngamaksimalkeun Daya tarik Rumah Makan
Dijaga sareng diropéa jati komérsial dina industri réstoran muterkeun hiji peran pivotal dina enhancing kasuksésan bisnis. Hayu urang bahas dina artikel ieu
Perabot Yumeya Dina Pameran Kanton anu ka-134--Acara anu suksés
Pameran Canton parantos réngsé, tapi urang masih teu acan minuhan ekspektasi urang. Dina artikel ieu, hayu urang marios sorotan Yumeya dina acara suksés ieu!
Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Réstoran
Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan korsi réstoran sareng kumaha aranjeunna tiasa mangaruhan pangalaman palanggan, maka tulisan ieu ngan ukur pikeun anjeun.
Kumaha Milih Kursi Pikeun Réstoran
Tulisan ieu ngajalajah aspék-aspék penting pikeun milih korsi réstoran sareng kafe, nekenkeun pangaruhna kana kanyamanan, suasana, sareng pangalaman makan sadayana.
Korsi Réstoran Komersial - Sadayana Anu Anjeun Kedah Nyaho
Diajar sadayana ngeunaan korsi réstoran komérsial, mangpaat ngagunakeun éta di réstoran, sareng kumaha milih korsi anu pas pikeun pendirian anjeun
Tips pangalusna pikeun Meuli Korsi Réstoran Komersial Anyar
Anyar dina bisnis réstoran jeung pilari Korsi réstoran komersil ? Baca artikel ieu pikeun meunangkeun tips pangalusna ngeunaan naon anjeun kudu boga mimiti pangalusna.
Korsi Réstoran Komersial: Pitunjuk Pembeli Pamungkas!
Pilari korsi réstoran komérsial? Pituduh ieu nyertakeun sadaya faktor penting anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan mésér.
Naha Anjeun Peryogikeun Korsi Réstoran Chiavari dina Usaha anjeun?
Kéngingkeun Korsi Restoran Chiavari pangsaéna. Kami ngagaduhan seueur pilihan perabot kamar makan anu dirancang pikeun mawa kaanggunan sareng gaya ka tempat anjeun!
Naha Anjeun PERLU Korsi Réstoran Aluminium dina Usaha anjeun?
Naha anjeun peryogi korsi énggal pikeun réstoran anjeun? Pariksa mangpaat korsi réstoran aluminium!
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect