loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Hotél Banquet Furniture Pangropéa Learning

Pangajaran pangropéa jati banquet hotél

Anu mimiti, masalah kalembaban beueus dina usum panas, sareng anjeun sering tiasa ningali kalembaban dina témbok atanapi lantai. Ku alatan éta, anjeun tiasa nyimpen jati banquet hotél dina témbok sarua kalayan celah 0,5-1 séntiméter pikeun ngaleutikan kamungkinan Uap. Lamun aya halimun cai dina beungeut jati hotél urang, anjeun tiasa ngusap kabut cai condensed kana eta ku lawon garing lemes, bari tetep ventilasi kamar. Upami pangaruh ventilasi henteu nyugemakeun, anjeun ogé tiasa nganggo areng atanapi desiccant pikeun nyerep cai di rohangan. Utamana pikeun jati cortex jeung bagian logam jati, kayaning kartu sofa hotél, jsb, sakali aya fenomena Uap, éta kudu diolah langsung.

Hotél Banquet Furniture Pangropéa Learning 1

Sajaba ukuran panyalindungan -mentioned luhur pikeun anti-panas jeung humidification, urang ogé kudu nengetan beberesih poean jati. The dewan -style hotél jati relatif gampang pikeun ngabersihan. Pikeun jati kai solid jeung jati kulit, urang kudu ngurus eta. Kulawarga kai padet téh pangalusna pikeun wax rutin, unggal tilu bulan, sarta ngalakukeun pakasaban hade beberesih saméméh waxing. Pikeun sofa kulit, usap ku lawon pasang. Noda kondensasi ageung tiasa dibersihkeun nganggo agén pembersih busa. Perlu dicatet yén pori-pori kulit bakal nyerep kesang. Suhu sareng kalembaban anu luhur bakal ngajantenkeun bahan organik dina kesang sareng réaksi kimia kulit, anu gampang ngahasilkeun bau. Ku alatan éta, jati kulit kudu sering digosok.

Ngingetkeun anjeun, naha éta téh kai padet jati hotél, jati piring, software jati hotél atawa sofa kulit, Anjeun kudu nyobaan pikeun nyingkahan paparan sakabéh sinar panonpoé outdoor atawa diréktur biro. Atawa ngagunakeun curtain domba tembus pikeun misahkeun cahaya langsung panonpoé. Ku cara kieu, éta henteu mangaruhan cahaya jero ruangan, tapi ogé ngajagi jati jero ruangan. Sajaba ti éta, jati kudu dijauhkeun tina sumber panas atawa outlet hawa-conditioned hawa pikeun ngahindarkeun béda suhu badag nu ngabalukarkeun jati ruksak atawa prematurely tumuwuh heubeul.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Hotél banquet jati Adat jati Parobahan raray Anyar, Fashionable jeung duit -nyimpen
Hotél banquet jati custom jati robah raray anyar, fashionable jeung duit -savingPikeun jati luntur, bahan anu pohara alus, jadi éta karunya yén éta
Perabot Banquet Hotél-Naha Anjeun Nyaho Kombinasi Béda Méja sareng Korsi Banque
Perabot banquet hotél -naha anjeun terang ngeunaan kombinasi anu béda tina méja sareng korsi aula banquet?Balé banquet nujul kana tempat anu tiasa dianggo pikeun h
Perabot Banquet Hotél -Naha Korsi Banquet Anjeun Cocog sareng Hotel Anjeun?
Perabot banquet hotél -Naha korsi banquet anjeun cocog pikeun hotél anjeun?Harga rapat khusus sareng korsi banquet kisaran ti 200 yuan dugi ka 1,000 yuan. Budget a
Korsi Banquet Hotél -naon Anu Sorotan Desain Hotel Réstoran Kulon Amérika?
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél Banquet Kursi -basajan Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes!
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
Korsi Banquet Hotél -naon Ciri-ciri Perabot Hotél Gaya Minimalis Modern? - Kor C
Korsi banquet hotél - naon ciri tina parabot hotél gaya minimalis modern? Naha éta korsi banquet unik, atanapi sofa anu nekenkeun kanyamanan
Hotél Banquet Kursi -ngobrol Ngeunaan beberesih tina beberesih jati hotél
Korsi banquet hotél -ngobrol ngeunaan beberesih beberesih perabot hotél Anyar-anyar ieu, masalah beberesih hotél sakali deui asup kana visi sadayana sareng nyababkeun gre
Hotél Banquet Kursi -ngajarkeun Anjeun Kumaha Ngabedakeun Kualitas Banquet Kursi
Korsi banquet hotél -ngajarkeun anjeun cara ngabédakeun kualitas korsi banquet.
Hotél Banquet Kursi -umum Hotél Banquet Kursi Style Klasifikasi -perusahaan Dinamika -hotél Banque
Korsi banquet hotél -Klasifikasi gaya korsi banquet hotél umumA hotél bintang lima henteu cukup saé, lingkunganana henteu cekap, sareng aya hubunganana sareng seueur f
Korsi Banquet Hotél -Industri Perabot Seueur Perabot Henteu Perhatikeun Rasio
Korsi banquet hotél - industri jati ngagaduhan seueur jati anu henteu merhatikeun rasionalitas desain jati Desain jati banquet kedah diturutan
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect