loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Perabot Banquet Hotél -6 Poin anu Diperhatikeun pikeun Desain Struktur Bahan Perabot Hotel

Perabot banquet hotél -6 poin anu kedah dipertimbangkeun pikeun desain struktur bahan perabot hotél

Nalika kamar tamu sareng jati banquet gaduh desain desain struktur bahan, anjeun tiasa mimitian ku aspék ieu.

Perabot Banquet Hotél -6 Poin anu Diperhatikeun pikeun Desain Struktur Bahan Perabot Hotel 1

parabot banquet hotél, korsi banquet hotél, korsi banquet, parabot banquet

1) kualitas penampilansa

Kualitas penampilan kahiji merlukeun countertop jati, workmanship rupa, hiasan hipu, jeung tékstur jelas. Perabot imah biasana ngagunakeun papan partikel, papan serat dénsitas sedeng, piring kayu halus, plat tekanan lapisan sareng anu sanésna salaku substrat, ngagunakeun kai ipis, veneer kai, sareng tilu splints salaku bahan panutup. Karakteristik bahan tina substrat béda jeung bahan face-to-face ogé béda. Entong nengetan karakteristik bahan sareng metode pamakean anu leres, anu sering nyababkeun pemanasan papan. Dianjurkeun yén ciri struktural tukang dewan jeung bahan hareup -faced kudu sarua atawa sarupa. Eusi Uap substrat umumna 6 10%. Bahan anu dipilih kedah saé-gancang. Coba mun shorten waktu loading na compressor dina ngolah workshop, ciri bahan béda, eusi Uap bahan rupa-to -face béda, nengetan ketebalan lem béda, waktos pencét jeung tekanan.

2) kakuatan istruktural

Seuseueurna jati kamar tamu mangrupikeun jati tetep. Sacara umum, pelat struktur nyaéta struktur utama. screws kai, panyambungna hardware na napel dipaké salaku padika kombinasi. Lamun ngagunakeun bahan, nengetan ciri bahan béda, kayaning particleboard, dénsitas sedeng cekelan plat goréng, sarta ulah aya dina bagian anu merlukeun kagiatan sering atawa butuh kakuatan nailing kuat, kayaning screws hinge panto, rel underwriting, jeung rel handap. Situs screw gampang loosen. Pendant hardware dina layar ranjang sareng témbok pigura kedah nengetan khusus atanapi nganggo kai tinimbang tulangan. Ayeuna, struktur kai anu ngalir nyaéta 45 derajat struktur inverted.

3) Biaya Materi

Dina sarat anu sami pikeun syarat pamakean, cobian nganggo bahan béaya rendah. Dina waktu nu sarua, nengetan pamakéan potongan leutik bahan bari maké bahan mie badag pikeun comprehensively ngaronjatkeun laju utilization dewan. Jumlah parabot kamar umumna badag. Coba ngagunakeun komputer saloba mungkin. Sapotong badag tina bahan jeung potongan leutik dipaké pamakéan komprehensif pikeun ngurangan biaya bahan. Struktur anu béda kedah nengetan ngabandingkeun biaya bahan.

4) produksi efekti

Dina kasus biaya bahan anu sami, bahan mana anu gampang diolah sareng prosés mana anu tiasa ngahémat biaya prosés sareng ningkatkeun efisiensi. Utamana dina prosés panggilingan vertikal, ironing, sarta ukiran, éta bahan gampang pikeun ngolah jeung motong, gampang pikeun halus tur rapih.

Perabot Banquet Hotél -6 Poin anu Diperhatikeun pikeun Desain Struktur Bahan Perabot Hotel 2

5) Install Angtaktaken

Lantai hotél umumna luhur, sareng beurat parabotna hampang pikeun gampang diangkut. Khususna, aya sababaraha ranjang conjoined sareng sababaraha meja tulis anu diperpanjang. Lift teu bisa diangkut. Lift angkutan barang umumna dibongkar nalika pamasangan perabot. Kumaha carana ngangkut eta aman, tinimbangan husus diperlukeun tina beurat bahan jeung struktur.

6) Pagelaran kaamananan

Sacara umum, hotél henteu gaduh pangaturan anu jelas ngeunaan formaldehida gratis, tapi aya syarat pencegahan seuneu jati pikeun ngagunakeun papan tahan seuneu, cet anti-scalding, lawon tahan seuneu, jsb. handapeun sangu hotél. hotél high-end malah diperlukeun pikeun nyieun jati kai.

Faktor-faktor di luhur kedah dipertimbangkeun sacara komprehensif pikeun pamakean silang dina aplikasi praktis. Fungsi jati hotél merlukeun hubungan interaktif jeung struktur bahan lumrah jeung susunan prosés workshop pausahaan jati hotél. Éta ogé tiasa ngadamel efisiensi tinggi sareng ngahémat biaya. Prosés ngolah profésional sarta ngolah parabot anu dipaké pikeun nyieun produksi jati luyu jeung high-end hotél 'jalma -oriented kanyamanan.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Sagalana Anjeun Kudu Apal Ngeunaan Kursi Makan Banquet
Naha anjeun milarian perabot anu pangsaéna pikeun acara anjeun? Anjeun kedah milih pikeun Korsi manéan banét sabab nawiskeun kalenturan sareng sagala rupa desain!
Hotél Banquet Kursi -furniture Budaya Anjeun Teu Nyaho
Korsi banquet hotél -budaya furnitur anjeun teu nyaho Kursi banquet hotél mangrupa parabot makan nu ngagunakeun leuwih bahan. Jangkungna dumasar kana 720mm-760mm. B
Kursi Banquet Hotél -Perabotan Kayu Naon Anu Leres - Kelas - Dinamika perusahaan - hotél Ba
Korsi banquet hotél -Perabot kayu naon waé anu leres-leres luhur -Dina jaman pamekaran anu gancang-gancang ayeuna, éstétika sadayana parantos mekar janten establis.
Korsi Banquet Hotél -naon Perabot Hotel Gaya Klasik Cina-
Korsi banquet hotél -naon perabot hotél gaya klasik Cina? Anu disebut perabot hotél klasik gaya Cina aya dina desain perbaikan bumi, th
Hotél Banquet Furniture -tilu Parobahan ka Réstoran Kiwari Ngagunakeun Furnitur Réstoran
Perabot banquet hotél - tilu parobahan ka réstoran kiwari ngagunakeun parabot réstoran Parobahan paling atra dina jaman nyaéta parobahan dina konstruksi urban a
Naon Mangpaat Lukisan dina Perabot Banquet Hotel?
Naon mangpaat ngalukis dina jati banquet hotél? Ayeuna urang kudu cet jati dina raraga ngajaga jati korsi banquet, jadi nyaho naha urang p
Kursi Banquet-kumaha Ngeunaan Kustomisasi Perabot Hotel? Naon Dupi Prosés?
Korsi banquet-kumaha ngeunaan kustomisasi jati hotél? Kumaha prosésna? Kalayan popularitas rupa-rupa hiasan, jati hirup masarakat beuki ningkat
Hal-hal Penting anu Pertimbangkeun Sateuacan Meuli Kursi Makan Banquet
Lamun perlu eta janten nyaman, pastikeun diuk dina korsi makan di toko jati - sarta sakeudeung. Éta ogé penting pikeun milih hiji réstoran meja makan wi
Korsi Banquet Hotél -naon Anu Sorotan Desain Hotel Réstoran Kulon Amérika?
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél Banquet Kursi -basajan Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes!
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect