loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Hotél Banquet Kursi -cara Nangtukeun Ukuran tina Réstoran Dining Table

Korsi banquet hotél -cara nangtukeun ukuran meja makan réstoran

1. Méja Fang. 76 cm dikali 76 cm rectangular mangrupakeun ukuran tabel hotél ilahar dipaké. Lamun korsi bisa ngahontal handap tabél, sanajan éta sudut leutik, anjeun tiasa nempatkeun hiji méja makan genep korsi. Lamun anjeun dine, Anjeun ngan bisa tarik kaluar meja makan nu peryogi. Méja makan 76 cm nyaéta ukuran baku, sahenteuna moal kirang ti 70 cm, disebutkeun, mun anjeun diuk, anjeun bakal noél silih sabab méja makan teuing sempit. Suku méja makan anu pangalusna pikeun ngaleutikan di tengah. Lamun opat suku disusun dina opat juru, éta pisan merenah. Jangkungna méja umumna 70 cm, sareng korsi jangkungna 41,5 cm. Desktop langkung handap. Nalika tuang, anjeun tiasa ningali tuangeun dina méja kalayan jelas. Pusi banquet tetell

Hotél Banquet Kursi -cara Nangtukeun Ukuran tina Réstoran Dining Table 1

2. Méja babak. Upami jati ruang tamu sareng réstoran pasagi atanapi sagi opat, diaméter desktop buleud tiasa ningkat tina 15 cm. Di imah leutik sareng sedeng biasa, upami méja makan kalayan diaméter 120 cm sering ageung teuing, anjeun tiasa nyaluyukeun méja buleud kalayan diaméter 114 cm, anu ogé tiasa nampung 8-9 urang, tapi katingalina lega. . Upami anjeun nganggo méja makan kalayan diaméter 90 cm atanapi langkung, anjeun moal tiasa nempatkeun seueur korsi tetep. Lamun nempatkeun 8 korsi dina diaméter 120 cm, éta rame, sarta 4 6 korsi bisa ditempatkeun.

3. Moka méja. Méja bubuka sareng nutup, ogé katelah méja manjang, tiasa dirobih tina méja pasagi 90 cm atanapi méja buleud 105 -cm ka méja panjang 135 170 cm atanapi méja elliptical (kalayan ukuran anu béda-béda), anu cocog pisan pikeun sémah. ngagunakeun eta pikeun lila.

Hotél Banquet Kursi -cara Nangtukeun Ukuran tina Réstoran Dining Table 2

Parabot banquet hotél, korsi banquet hotél, korsi banquet, parabot hotél ngarojong, parabot banquet

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Perabot Banquet Hotél - anu langkung penting pikeun kanyamanan sareng kageulisan
Perabot banquet hotél - anu langkung penting pikeun kanyamanan sareng kaéndahanSacara umum, nalika mésér perabot hotél di pabrik perabot banquet hotél, op
Beda Perabot Banquet Hotel Mibanda Bahan anu Béda, Naha Anjeun Nyaho Ieu?
Beda hotél jati banquet boga bahan béda, anjeun terang ieu? Kapribadian jati hotél. Kalayan kamajuan kahirupan jalma, kahirupan jalma m
Kumaha Ngabédakeun Kualitas Korsi Banquet Hotél
Nalika urang milih korsi banquet hotél, kumaha urang kudu ngabedakeun bahan maranéhanana? Hayu urang diajar kumaha carana ngabedakeun kualitas alloy aluminium.Metode pikeun ngabedakeun
Korsi Banquet Hotél - Naon Ciri-ciri Perabot Hotel Gaya Sederhana Modern?
Naha éta Kursi Banquet kalayan bentuk anu unik atanapi sofa anu nekenkeun kanyamanan, kombinasi fungsionalitas sareng hiasan anu pas, ogé modeu sederhana.
Korsi Banquet Hotél - Naon Ciri Gaya Basajan Modern?
Kantong lemes modern sederhana gaya Kursi Hotel Banquet, penampilan saderhana sareng fungsi anu kuat, nekenkeun singleness sareng abstraksi bentuk rohangan jero ruangan sareng objék.
Inflatable Hotel Banquet Kursi Tipe, Desain jeung Mangpaat
Perkenalan korsi banquet hotélSalaku bisnis naon waé, seueur jalma anu henteu sadar yén perusahaan peryogi perabot khusus. Basa anjeun aya di pop
Kursi Banquet - Poin konci Desain Kursi Banquet Hotel
Harti Desain Kursi Banquet: Desain Kursi Banquet ngarujuk kana ngamurnikeun, nambihan sareng nyampurnakeun gambar dumasar kana diagram kaayaan atanapi skéma.
10 Tips mangpaat dina Korsi Banquet Hotel
Sateuacan nimbangkeun ideu desain kamar makan réstoran poténsial, anjeun kedah nangtoskeun naha anjeun bakal nganggo hiji atanapi langkung kamar teras alokasikeun sadaya sp anu sayogi.
Hotél Banquet Kursi - Sederhana Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes Éta!
Kantong lemes modern sederhana gaya Kursi Hotel Banquet, penampilan saderhana sareng fungsi anu kuat, nekenkeun singleness sareng abstraksi bentuk rohangan jero ruangan sareng objék.
Pituduh ka Korsi Banquet Hotel
Dipeunteun 5/5 ku Anonim ti Stack Kursi, Hideung Trapezoid. 52 korsi anjog dina kaayaan alus, iwal hiji korsi torn. Abdi henteu acan nampi gaganti
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect