Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Kick Balik jeung Kadatangan Anyar: korsi outdoor stackable nyaman

Ieu mangrupikeun ciri-cirina. Éta parantos disertipikasi dina .Dina halaman wéb ieu anjeun tiasa naroskeun inpormasi khusus ngeunaan produk anu disebatkeun atanapi ngan ukur ngahubungi kami pikeun mésér.

Produk anu nembe dikembangkeun - korsi luar anu tiasa ditumpuk anu nyaman - parantos diuji pikeun lulus sertifikasi internasional anu aya hubunganana sareng otorisasi sacara sah pikeun diékspor ka luar negeri. Dijieunna tina bahan anu dipilih sareng ku prosedur anu dikawasa kualitas, éta gaduh kualitas anu diuji waktos sareng kinerja anu kuat. Fitur utama na kaasup jeung saterusna, nu bisa ngajamin yén konsumén bisa kauntungan tina eta loba dipaké.

Nempel kana ngalamar layanan palanggan exquisite na finest geus Tenet of us.You sok wilujeng sumping nganjang parusahaan urang atawa pabrik urang! Contact us ngaliwatan +86 13534726803 atawa.

Diobral panas stacking pasagi deui baja banquet konferensi korsi hotél YT2126 Yumeya

 

Kick Balik jeung Kadatangan Anyar: korsi outdoor stackable nyaman 1

● pinuh affirmed kualitas Hot diobral stacking pasagi deui baja banquet konferensi korsi hotél YT2126 Yumeya sarta sistem manajemen urang.

●  korsi makan logam, korsi banquet, kaunggulan jati komérsial nyaéta kieu: sababaraha jenis, workmanship rupa, harga lumrah jeung kualitas dipercaya.

 

Salila sababaraha taun, Yumeya Chairs parantos diajar sareng ngaoptimalkeun téknologi canggih sareng prosés produksi. Salian ngagabungkeun hikmah sareng pangalaman karyawan urang, urang ogé ngimpor mesin otomatis calakan pikeun ngahasilkeun produk. Janten di payuneun industri, kami nyayogikeun unggal palanggan produk pangsaéna sareng jasa komprehensif sapertos jasa pangiriman gancang. Mun anjeun kabetot dina produk anyar kami nyaman stackable korsi outdoor jeung nu lianna, ngabagéakeun anjeun ngahubungan us.Yumeya samet diperkirakeun datangna anjeun nganjang pabrik urang, atawa anjeun bisa ngahubungan kami ku atanapi +86 13534726803 pikeun meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal .To ngagungkeun libur ieu, urang rencanana ngajual kami keur promosi.

http://www.youmeiya.net/product/stacking-square-back-steel-banquet-conference-chair-yt2126.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Pusat Informo Blog Warta
korsi panangan makan upholstered anyar: Diobral ayeuna!
korsi panangan makan upholstered anyar: Diobral ayeuna!
Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun layanan paling profésional. Kunjungan ieu mangrupa kasempetan gede pikeun Yumeya Kursi pikeun showcase duanana kakuatan teuas tur lemes nu bukti kuat ngeunaan capability.Yumeya Kursi komprehensif geus tumuwuh jadi salah sahiji anu pang pamekaran suksés sareng perusahaan produksi dina widang . Salaku perusahaan standar, Yumeya Chairs nangtung di pasar hardware global sareng disatujuan ku seueur lembaga internasional. Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H950 * SH470 * W510 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Kusabab , Yumeya Kursi geus jadi salah sahiji pabrik paling kalapa dina industri jati Rumah Makan kalawan kaunggulan konci dina pangalaman industri, tim profésional sarta jasa premium. Dina téori bisnis anu ketat sareng wijaksana ngeunaan '', Kursi Yumeya parantos kamajuan gancang di pasar. Pencét di dieu, langkung seueur anu ngantosan anjeun! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/new-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair-for-sale.html
Korsi upholstered leutik panganyarna kami kalayan panangan nyarios salam ka anjeun!
Korsi upholstered leutik panganyarna kami kalayan panangan nyarios salam ka anjeun!
Éta gaduh seueur ciri sapertos. auténtikasi kualitas luhur na.Hoyong meunang leuwih mangpaat? Lajeng mesen di Dina prosés RD, Tehnisi kami parantos diajar téknologi unik sareng ngujikeun sababaraha bahan bah pikeun mastikeun pagelaran stabil korsi upholstered leutik Pepan. Ayeuna, urang tiasa ngajamin produkna sareng saterasna, ngajantenkeun éta luar biasa di pasar. Leuwih ti éta, éta boga penampilan unik nu bisa mantuan grab perhatian leuwih konsumén poténsial. Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.Call paling profésional lamun anjeun mibanda patalékan dina YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery na Yumeya Kursi. Kami flattered sarta ngahormatan pikeun ngawula ka anjeun. YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery Spesifikan: ● Ukuran: H860 * SH470 * W510 * AW600 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Didirikeun di , Yumeya Kursi bangga diri urang sorangan dipikawanoh salaku panyadia hardware hiji-eureun kalayan sakabéh produk urang keur terus sadia pikeun pangiriman saharita. Urang taat kana filosofi bisnis tina ''. Pikeun ngamimitian, ngahubungan Yumeya Kursi kiwari! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html
Pilari parabot warung kopi? Datangna sareng pendak sareng anu énggal!
Pilari parabot warung kopi? Datangna sareng pendak sareng anu énggal!
Yumeya Kursi museurkeun kana prinsip "perbaikan terus-terusan dina kualitas produk " Sareng aktip ngalaksanakeun R &D panalungtikan sateuacan produksi. Yumeya Kursi geus devoted kana ngembangkeun, manufaktur, pamasaran jeung jualan ti saprak inception.We na geus Mayar perhatian ka ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.coffee warung jati paling profésional mangrupa produk sagala-alami jeung aditif-gratis. Ieu cocog pikeun sagala jenis kulit dina pamakéan sapopoé. Kalawan las canggih, motong, polishing, sarta téhnologi produksi lianna dirojong sarta staf dicadangkeun, Yumeya Samet janji produk flawless sarta layanan considerate disadiakeun pikeun konsumén. R diorientasi inovasih &D: Inovasi dina téknologi produksi sareng pamekaran produk mangrupikeun konci pikeun kami. Dina persaingan sengit dimana éta kanyataanna kompetisi pikeun inovasi, urang hoyong investasi langkung seueur dina hardware sareng parangkat lunak. Korsi makan logam kualitas Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial duanana praktis sareng hargana. Éta kombinasi pamikiran desain kreatif sarta technique.Yumeya Kursi rupa diadegkeun dina. Leuwih taun, urang terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung jasa, ku kituna nyadiakeun parabot kualitas sarta services.We teu nampa dagangan pikeun mulang iwal éta cacad, bisi maranéhna bakal diganti, tunduk kana kasadiaan, atawa refunded dina kawijaksanaan pembeli. . Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm ● COM: 1.35 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Dirojong ku kapasitas produksi kuat urang jeung tingkat téhnologi kalapa, Yumeya Chairs mibanda kamampuhan pikeun mandiri ngamekarkeun jeung rancang rupa-rupa runtuyan produk. Kami damel sareng perusahaan logistik anu dipercaya sareng parantos beroperasi dina sistem manajemén ilmiah, mastikeun pangiriman efisien sareng tepat waktu. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami naha anjeun resep kana produk anu nembé dileupaskeun - perabotan warung kopi - atanapi hoyong terang langkung seueur ngeunaan perusahaan kami. Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur kasus anu kami lakukeun pikeun nyumponan sarat anu béda. http://www.youmeiya.net/product/yg7114-yumeya-royal-style-wood-grain-metal-cafe-dining-stool.html
Kami ngarobah visi urang kana kanyataan! | kafé borongan jati
Kami ngarobah visi urang kana kanyataan! | kafé borongan jati
Fitur anu luar biasa nyaéta .Ieu dilengkepan ku sertipikat sapertos .Klik pikeun milari langkung seueur fitur éta! Dina prosés RD, Tehnisi kami parantos diajar téknologi unik sareng nguji sababaraha bahan bah pikeun mastikeun pagelaran anu standah tina burad kafe. Ayeuna, urang tiasa ngajamin produkna sareng saterasna, ngajantenkeun éta luar biasa di pasar. Leuwih ti éta, éta boga penampilan unik nu bisa mantuan grab perhatian leuwih konsumén poténsial. Tenet cooperate kami nyaeta .Feel Luncat ngahubungan kami ngaliwatan lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan parusahaan urang atanapi YSM006 Yumeya kai sisikian logam hotél / cafe / korsi makan. Atawa anjeun tampi mayar nganjang ka pabrik urang iraha wae. YSM006 Yumeya kai sisikian logam hotél / cafe / korsi makan Spesifikan: ● Ukuran: H910 * Sh470 * W495 * D630mm ● COM: 2.00 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Ku maturan layanan paling considerate, urang boga tujuan pikeun nyadiakeun paling hipu .Tétéla kami YSM006 Yumeya kai sisikian logam hotél / cafe / korsi makan geus miboga beuki loba perhatian ti nasabah di imah jeung di luar negeri. Yumeya samet nyokot kalungguhan di manufaktur. mangtaun-taun. Kursi Yumeya diakui pisan ku para palanggan pikeun ngalangkungan sababaraha sertifikasi di bumi sareng di luar negeri. Pusi Yumeya mangrupikeun usaha anu ngahatikeun ati pikeun ningkatkeun téknologi manufaktur sareng kakuatan RD. Kami dilengkepan mesin canggih tur geus nyetél sababaraha departemén pikeun nyugemakeun kaperluan béda tina angka nu gede ngarupakeun konsumén. Contona, urang boga departemén jasa urang sorangan nu bisa nyadiakeun konsumén jeung layanan sanggeus-jualan kacida efisien. Anggota palayanan sok siaga pikeun ngalayanan palanggan ti nagara sareng daérah anu béda, sareng daék ngajawab sadaya patarosan. Upami anjeun milarian kasempetan bisnis atanapi gaduh minat kana grosir jati kafe kami, ngahubungi kami. Kursi Yumeya tulus ngabagéakeun sadaya palanggan anu sumping ka pabrik kami. Ku jalan kitu, upami anjeun gaduh tungtutan pikeun naon waé, punten tong hilap kami! Ngarasa Luncat ngahubungan kami di +86 13534726803. Yumeya Kursi boga rencana pikeun mantuan ngahemat duit Anjeun. Solusina? Diskon gedé pikeun karesep anjeun. http://www.youmeiya.net/product/ysm006-yumeya-wood-grain-metal-hotel-cafe-dining-chair.html
Pengumuman: korsi makan komérsial wangsit!
Pengumuman: korsi makan komérsial wangsit!
● éta pisan wareg, 'Fasilitas produksi anjeun tina daya saing kuat sarta karyawan Anjeun dilatih ogé. Kami yakin yén anjeun bakal nawiskeun produk kualitas ka kami.' ● Korsi makan logam Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial ningkatkeun efisiensi produksi. Éta struktur kompak, kinerja stabil, kualitas dipercaya, kinerja ongkos tinggi, sarta aplikasi lega. Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H840 * SH470 * W510 * AW630 * D610mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Kusabab , Yumeya Kursi geus jadi salah sahiji pabrik paling kalapa dina industri jati Rumah Makan kalawan kaunggulan konci dina pangalaman industri, tim profésional sarta jasa premium. Urang taat kana filosofi bisnis tina ''. Pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan via http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5660-yumeya-wholesale-aluminum-wood-grain-cafe-dining-upholstery-arm-chair.html
Kursi korsi kafe panganyarna kami ngucapkeun salam ka anjeun!
Kursi korsi kafe panganyarna kami ngucapkeun salam ka anjeun!
It enjoys .It is a certificated product with acquisition of .Should you have any further questions or want to know additional explanations in specific matters about the product above, click Sedengkeun pikeun desain na, korsi café dirancang ku tim désainer urang anu salawasna deukeut jeung trend industri jeung tetep waspada kana parobahanana. Dina aspék kinerja na, dijieunna tina bahan baku diuji, produk nu boga kaunggulan jeung saterusna. Lengket nawarkeun layanan palanggan exquisite na finest geus tenet of us.If anjeun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan Yumeya Kursi, Anjeun bisa ngamimitian browsing ayeuna. Seueur gambar ngeunaan produk urang, lingkungan perusahaan sareng kunjungan pelanggan dibere dina halaman wéb kami. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami! Telepon: +86 13534726803. YW5527 Yumeya gaya retro kai sisikian logam korsi panangan panangan Spesifikan: ● Ukuran: H910 * SH470 * W565 * AW580 * D630mm ● COM: 2,45 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs ● éta pinuh ku pujian pikeun kinerja super pakakas sarta sistem manajemen urang! ● Korsi makan logam Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komersil terang sareng nyaman sareng miara panon dumasar kana sumber cahaya kualitas luhur, transparansi anu luhur, rendering warna anu kuat sareng lampu anu stabil sareng stabil. Leuwih ti éta, desain anu modern jeung kreatif, basajan acan unik tur modern tapi klasik. Aranjeunna favored ku loba distributor. Saprak diadegkeun, Yumeya Chairs geus fokus kana nyadiakeun konsumén jeung produk finest. Karyawan profésional kami didédikasikeun pikeun nyugemakeun sarat para nasabah anu ngandelkeun alat sareng téknik anu paling canggih. Sumawona, kami parantos nyetél departemén jasa anu tanggung jawab utamina pikeun nawiskeun palanggan layanan palanggan anu gancang sareng efisien. Kami salawasna di dieu pikeun ngarobah gagasan anjeun kana kanyataan. Hoyong terang inpo nu langkung lengkep ihwal korsi cafe produk anyar urang atawa parusahaan urang, wilujeng sumping ngahubungan kami iraha wae menit. Hubungi kami ayeuna! Hayu urang nunjukkeun anjeun kasus anu langkung suksés pikeun panduan anjeun. http://www.youmeiya.net/product/yw5527-yumeya-retro-style-wood-grain-metal-cafe-arm-chair.html
Pengumuman UTAMA! Kaluaran anyar tina korsi kafé upholstered!
Pengumuman UTAMA! Kaluaran anyar tina korsi kafé upholstered!
Yumeya Hot Sale Metal Kai sisikian Hotel / Cafe Upholstery Kursi makan YQF2006 Yumeya panas diobral logam kai sisikian hotél / cafe korsi makan upholstery kami delivers kinerja tinggi kalawan desain kontemporer. Kami ngagaduhan solusi korsi logam kafe pikeun sadaya kabutuhan anjeun. Spesifikan: ● Ukuran: H895 * SH470 * W510 * D610mm ● COM: 2.00 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs ● Untungna, éta pisan pleased, utamana ngeunaan produk target YQF2006 Yumeya panas diobral logam kai sisikian hotél / cafe upholstery korsi makan. ● Korsi makan logam kami, korsi banquet, jati komérsial didamel tina lawon anu saé sareng dirarancang kalayan ati-ati kalayan konsép fashion. Aranjeunna motong taliti, fashionable na stylish. Yumeya Chairs mangrupikeun perusahaan konci anu tiasa nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur kalebet korsi kafe anu dilapis produk énggal sareng jasa komprehensif. Tim jasa kami damel online supados nyayogikeun palanggan ti nagara sareng daérah anu béda-béda kalayan jasa anu gancang. Upholding tenet of customer munggaran, urang nyadiakeun layanan pangiriman ajakan sakali kami rengse produksi jeung prosés QC. Kami hoyong ngabéréskeun masalah sareng ngajawab sadaya patarosan pikeun palanggan. Ngan ngahubungan kami immediately.Yumeya Kursi warmly ngabagéakeun kadatangan anjeun ka pabrik urang. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami ku +86 13534726803 atawa .Pikeun ngagungkeun libur ieu, urang rencanana ngajual kami keur promosi. Tinali Tinan Detal http://www.youmeiya.net/product/yqf2006-yumeya-hot-sale-metal-wood-grain-hotel-cafe-upholstery-dining-chair.html
euweuh data
As one of the world leading wood grain metal furniture manufacturer, Yumeya is committed to the research of metal wood grain. There are three advantages of Yumeya’s metal wood grain, ‘No joint and no gap’, ‘Clear’, ‘Durable’. In order to get a touch in a metal chair, Yumeya launched the world's first 3D wood grain chair in 2018.
euweuh data
CONTACT US

Email: info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Address: Zhennan Industry, Heshan City, Guangdong Province, China

Yumeya Furniture Video

XML

Copyright © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd |Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.