loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Entuk Kursi Omah Perawat Kanthi Regimen Roda

Kursi rodha kudu medis perlu, diadaptasi lan diprodhuksi kanggo nyukupi kabutuhan individu saka penduduk, lan dimaksudaké kanggo panggunaan tunggal lan permanen saka penduduk. Kanggo kombinasi saka sistem reclining listrik lan sistem kursi reclining (kemampuan reclining), warga kudu nduduhake perlu kanggo ngaso ing posisi supine kaping pindho utawa luwih saben dina nalika penduduk ora bisa pindhah antarane amben lan kursi rodha tanpa bantuan lan / utawa ana risiko ciloko ing kulit amarga ora bisa ngganti posisi ing kursi kanggo nyuda tekanan ing wilayah kasebut.

Entuk Kursi Omah Perawat Kanthi Regimen Roda 1

Rel amben bisa digunakake kanggo ningkatake mobilitas warga kanthi mbantu dheweke pindhah ing amben, lungguh utawa metu saka amben. Weker amben lan lawang bisa menehi kamardikan kanggo wong sing nandhang demensia nalika menehi tandha yen sampeyan butuh bantuan. Nggunakake macem-macem kegiatan kanggo melu wong kadhangkala bisa nyegah prilaku tartamtu kayata kuatir, gulat sing waspada, lan ngumbara.

Tanggung jawab kanggo ngurus wong liya minangka wong sing ngurus lan anggota kulawarga dadi tanggung jawab kita amarga kita peduli karo dheweke. Iki tegese ora mung niat sing apik, nanging pemahaman sing terus-terusan babagan risiko lan mupangat babagan cara menehi perawatan, kalebu filosofi lan panggunaan obat kanggo pasien lan wong sing ditresnani.

Ganjaran kasebut bakal dadi perawatan kesehatan sing luwih apik lan luwih cocog kanggo warga panti jompo, sing bakal ngindhari keluwihan lan akibat sing mbebayani saka larangan fisik sing ora perlu. Tetep aman warga panti jompo minangka prioritas utama kanggo kulawarga lan profesional kesehatan.

Omah-omah klompok, rumah sakit, panti jompo, lan fasilitas khusus liyane nyedhiyakake layanan rutin saben wengi lan darurat, ngidini para pengasuh sampeyan nampa perawatan saben jam. Bantuan bisa diwenehake ing omah sampeyan dhewe, daycare utawa perawatan omah, utawa karo perawat sewengi. Pungkasan, perawatan sauntara bisa tegese nggunakake program ing njaba omah, kayata pusat dina diwasa, kemah dina, utawa panti jompo, kanggo nyedhiyakake perawatan sing dibutuhake kanggo sampeyan lan wong sing ditresnani.

Entuk Kursi Omah Perawat Kanthi Regimen Roda 2

Utawa, perawatan sauntara bisa uga tegese nemokake sukarelawan utawa pengasuh sing dibayar kanggo nyedhiyakake layanan ing omah kanggo wong sing ditresnani, saka wektu kanggo wektu utawa kanthi rutin. Opsi perawatan populer iki ngidini wong sing ditresnani tetep ing omahe dhewe nalika dheweke terus nampa pitulung lan bisa migunani kanggo sampeyan minangka pengasuh utama. Panyedhiya perawatan pribadi bisa mbantu katrampilan urip saben dina kayata adus, klamben, utawa dipakani. Nalika panyedhiya independen cenderung luwih murah, nggunakake agensi perawatan omah lan layanan rujukan bisa luwih gampang.

ADA mbutuhake akses menyang layanan kesehatan lan fasilitas sing diwenehake. Undhang-undhang kasebut mbutuhake panyedhiya perawatan kesehatan kanggo nyedhiyakake layanan kasebut. Publikasi pitulungan teknis iki menehi tuntunan kanggo panyedhiya kesehatan babagan syarat medis ADA kanggo wong sing ora duwe kabisan mlaku-mlaku, sing kalebu, contone, sing nggunakake kursi rodha, skuter, mlaku, kruk, utawa ora duwe piranti mobilitas. Nalika pasinaon wis nyathet tantangan sing diadhepi dening warga institusi kasebut, sawetara sing nganggep peran kursi rodha minangka faktor potensial lan alangan kanggo mobilitas lan partisipasi sing ditindakake ing urip.

Diwenehi dinamika daya antarane residents lan Staff, prevalensi saka nggunakake kursi rodha ing fasilitas nursing lan potensial kanggo nyalahi panggunaan, kita wis rampung sinau etnografis kanggo ngembangaken pangerten modern gesang residents sing nggunakake kursi rodha ing setelan iki. Utamane, kita ngarahake kritis nganalisa kepiye warga, kulawarga lan staf ing institusi omah nggunakake kursi rodha. Kita diwawancarai limang anggota staf saka saben fasilitas (loro paramedik, loro ahli fisioterapi, loro terapi okupasi, loro perawat, loro dokter praktik / asisten rehabilitasi). Rata-rata, dheweke duwe pengalaman 17 taun (saka 2 nganti 30 taun) ing macem-macem profesi lan pengalaman 8 taun ing institusi omah sing ana (saka 6 wulan nganti 20 taun).

Ora ana pangurus panti jompo utawa wong sing diwenehake dening negara kanggo menehi perawatan utawa perawatan medis marang sapa wae sing bisa melu utawa melu ing riset eksperimen utawa perawatan saka warga, kalebu riset retrospektif, tanpa ijin tertulis sadurunge administrasi. edge. Penduduk kudu dihormati lan rahasia ing program perawatan medis lan pribadine. Pendhudhuk kudu nduweni hak kanggo nganakake pemantauan elektronik sing sah ing kamar penduduk nggunakake piranti ngawasi elektronik sing diselehake ing kamar kasebut miturut Undang-undang Pemantauan Elektronik sing Sah ing Fasilitas Perawatan Jangka Panjang.

Kabar kasebut kalebu formulir deklarasi sing bisa digunakake dening warga kanggo ngenali pengganti kesehatan potensial utawa institusi kanggo nyathet kegagalan utawa nolak nggawe deklarasi kasebut. Penolakan warga ngeculake struktur saka kewajiban kanggo menehi perawatan. Nanging, yen warga mbutuhake perawatan sing cepet, watesan jangka pendek kanggo njupuk perawatan medis bisa uga ditrapake, kajaba institusi kasebut wis ngelingi yen penduduk kasebut sadurunge sah nolak perawatan kasebut.

Facilities uga kudu duwe instruksi tetep saka dokter kanggo nggunakake sembarang cara ngendhaleni, lan wong, wali utawa pengacara medical kudu weruh saka risiko versus keuntungan saka nggunakake restraints, lan padha wis menehi idin kanggo nindakake. ... Kanggo panti jompo kanggo nggunakake restraints, Staff pisanan kudu nyoba gagal kanggo nggunakake alternatif kurang mbatesi, lan usaha iki kudu cetha nyathet. Upaya ditindakake ing tingkat nasional kanggo nyuda panggunaan larangan fisik ing panti jompo, lan profesional kesehatan kanthi aktif golek alternatif kanggo njaga keamanan warga.

Profesional kesehatan njaluk Departemen Kesehatan Minnesota kanggo mbantu nyinaoni warga lan kulawargane babagan risiko pengendalian fisik lan cara keamanan alternatif. Panemuan kasebut, ditambah karo fokus sing luwih dhuwur ing kualitas urip ing panti jompo, wis njalari mikir maneh babagan praktik panggunaan larangan sing kepungkur. Pengasuh lan kulawarga nggunakake piranti kasebut kanthi yakin yen dheweke tumindak kanggo kepentingan wong sing ditresnani.

Amarga alangan, wong cacat luwih cenderung nampa perawatan pencegahan rutin tinimbang wong sing ora cacat. Kajaba iku, kabeh bangunan, kalebu sing dibangun sadurunge tanggal efektif ADA, kudu tundhuk karo syarat bebas alangan saka struktur ana. Part III mbutuhake penghapusan alangan arsitektur sing gampang digayuh saka struktur sing ana.

Yen mbusak alangan ora gampang digayuh, organisasi kudu nyedhiyakake layanan liwat cara alternatif, yen cara kasebut gampang ditindakake. ADA nyetel syarat kanggo konstruksi anyar lan modifikasi bangunan lan struktur, kalebu sing medis. Medicare ora nutupi CPWC kanggo warga SNF. Kursi Roda Bertenaga Pribadi (CPWC) minangka mupangat kanggo anggota STAR PLUS / Medicare-Medicaid Plan (MMP) sing manggon ing Fasilitas Medicaid Registered Medical (NF) nalika CPWC perlu sacara medis lan kanthi persetujuan sadurunge saka Komisi Kesehatan lan Sosial. Layanan Texas (HHSC) utawa wakile.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect