loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Naha anjeun siap ningali korsi kafe aluminium versi anyar?

Oval Balik Kai sisikian Aluminium Cafe Kursi borongan Yumeya YL1228

Milarian korsi kafe logam pabrik borongan? YL1228 Yumeya oval deui kai sisikian aluminium cafe makan korsi borongan. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang!

 

Naha anjeun siap ningali korsi kafe aluminium versi anyar? 1

Spesifikan:

● Ukuran: H930 * SH470 * W470 * D580mm

● COM: 0,90 yard

● Stack: 5 pc luhuren

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun layanan paling profésional. Kunjungan The mendemonstrasikan yén posisi urang di pasar ieu ngaronjatkeun kalayan beuki loba orders.Yumeya Kursi internasional aya dina kalungguhan di bagean domestik sarta ogé dipikawanoh ku klien di nagara deungeun.

Kursi Yumeya diakui pisan ku para palanggan pikeun ngalangkungan sababaraha sertifikasi di bumi sareng di luar negeri.

Nutungkeun taun-taun ka pengker, Pusi Yumeya mangrupikeun salah sahiji usaha profésional sareng panggedéna anu ngahijikeun usaha desain, RD, produksi, sareng penjualan babarengan. Kami henteu ngan ukur mastikeun kualitas produk tapi ogé nyayogikeun jasa kualitas luhur pikeun unggal palanggan ti nagara sareng daérah anu béda. Sakali bungkusan tos siap, kami bakal nganteurkeun barang ka anjeun pas mungkin sareng mastikeun unggal bungkusan diangkut aman. Hoyong terang langkung seueur ngeunaan korsi kafe aluminium kami, hubungi kami ayeuna.

Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur kasus anu kami lakukeun pikeun nyumponan sarat anu béda.

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yl1228-yumeya-oval-back-wood-grain-aluminum-cafe-dining-chair-wholesale.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect