loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Pembaruan énggal: borongan korsi kafe logam bakal dileupaskeun pas!

# Kersi kafe logam makél   Korsi kafe logém   Korsi kafe logém

Spesifikan:

● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm

● COM: 0,90 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

● Ngaliwatan nganjang ieu, miboga pamahaman deeper tur leuwih komprehensif ngeunaan parusahaan urang jeung desain Modern kai sisikian aluminium komérsial makan stool YG7176 Yumeya.

●  Korsi makan logam Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial nyaéta novel dina desain, kualitas dina pilihan bahan, rupa dina workmanship jeung geulis dina desain.

 

Di Yumeya Chairs, urang reueus kana téknologi, produk, sareng sistem manajemen anu saé, anu sadayana ngabédakeun urang tina pesaing anu sanés di pasar. Kami museurkeun pisan kana kualitas produk sareng jasa sareng nyobian pangsaéna pikeun nyugemakeun unggal palanggan. Gawe sareng perusahaan logistik anu tiasa dipercaya sareng leres-leres nuturkeun aturan Adat istiadat, kami mastikeun bungkusan anjeun tiasa dikirimkeun ka anjeun kalayan aman. Urang warmly ngabagéakeun anjeun pabrik urang jeung cobaan produk anyar urang - metal cafe chairs wholesale.Please ngarasa Luncat ngahubungan kami! Telepon: +86 13534726803. Anjeun salawasna wilujeng sumping nganjang parusahaan urang atawa pabrik urang! Urang teu bisa mikir cara hadé pikeun ngagungkeun ti maturan promosi pikeun hal konsumén urang dear sabenerna hayang atawa butuh.

Tinali Tinan Detal

Desain modéren kayu gandum aluminium komérsial makan stool YG7176 Yumeya

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect