loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya 1
Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya 2
Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya 3
Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya 1
Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya 2
Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya 3

Kursi Pesta Banquet Chiavari Kayu Aluminium YZ3022 Yumeya

Apa sampeyan butuh kursi sing nutupi kabeh aspek, kalebu kaendahan, kenyamanan, lan daya tahan? We duwe pilihan pokok Yumeya YZ3022 kanggo sampeyan kanggo nutupi kabeh panjaluk. Kaendahan kursi sing nggumunake bakal mesmerize sampeyan lan kabeh wong ing sekitar sampeyan
Size:
H920 * SH470 * W430 * D510mm
COM:
0.4yard
Stack:
Bisa ditumpuk 5 pcs
Package:
Karton
Application scenarios:
Hotel, Banquet, Function Room, Wedding, Rental
Supply Ability:
100.000 pcs saben wulan
MOQ:
100pcs
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Pilihan Ideal


    Entuk kursi sing cocog saiki dadi tantangan dhewe. Nanging, ora maneh yen sampeyan duwe YZ3022. Ora ana kritéria sing ora cocog karo kursi. Sampeyan bisa duwe kabeh ing kursi siji, saka comfort kanggo kekiatan, kemewahan kanggo terjangkau. Lumahing nduweni serat kayu logam lan digawe saka aluminium. Iku ngirim kekuatan kanggo kursi lan njamin oozes sih lan keanggunan.

     

    YZ3022 cocog kanggo njupuk perabot sing sampurna kanggo papan omah, komersial, utawa pesta. Desain flex-back, bantalan sing nyaman, lan struktur sing tansah njaga postur sing nyaman yaiku sawetara kualitas sing njamin kenyamanan sing luar biasa. Kajaba iku, garansi sepuluh taun karo kursi sampeyan nyedhiyakake biaya pangopènan nol. Nggawa siji dina iki menyang panggonan lan nambah game.

    3 (22)

    alumunium Gandum Kayu Kursi Chiavari Desain Klasik


    Sampeyan bakal entuk kabeh ing kursi iki sing sampeyan goleki kanthi pilihan perabot sing sampurna. Kualitas comfort paling dhuwur, daya tahan sing paling apik, lan sampeyan bisa duwe kanthi rega terjangkau. Sing paling apik babagan YZ3022 yaiku tampilan lan desain sing elegan. Gandum kayu logam nyorot kaendahan sakabèhé kursi lan menehi pengalaman sing nyenengake kanggo sing nonton.

     

    Ana akeh produk sing kasedhiya ing pasar saiki. Nanging, kaluwihan saka kursi iki ora kaya liyane. Iku njupuk care saka kabeh saka dedeg piadeg kanggo katon, kekiatan kanggo terjangkau. Sampeyan bakal entuk kabeh sing dikarepake ing kursi sing sampurna. Kajaba iku, salah sawijining kaluwihan sing paling penting yaiku garansi sepuluh taun ing pigura kursi. Sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab biaya ekstra pangopènan 

    9 (4)
    YZ3022(5)

    Fitur Utama


    --- Rangka Aluminium

    --- 10 taun Garansi Frame lan Busa

    --- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    --- Ndhukung bobot nganti 500 kilogram

    --- Busa tahan banting lan wangun

    Rincian sing apik banget


    Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

    --- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

    --- Kerjasama karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

    --- Molded Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

    2 (127)
    3022

    Nyaman


    YZ3022 adhedhasar desain ergonomis, lengkungan bantal sing moderat, sudut sandaran, lan sudut ing antarane bantal lan sandaran ngidini pangguna pungkasan bisa ngrasakake kepenak sing tahan suwe nalika lungguh. Pasukan mbalek apik digawa nganti 65kg / m 3  mbantu ngilangi rasa kesel. Mulane, kanggo acara pesta sing kerep njupuk 2 utawa 3 jam, iki bakal dadi pilihan sing nyenengake.

    Safety


    Daya tahan menehi kapercayan kanggo tuku supaya kita ora kudu nanggung biaya tambahan.

    --- Sampeyan entuk garansi pigura sepuluh taun. Yen ana kedadeyan ing pigura ing antarane, sampeyan ngerti sampeyan duwe dhukungan.

    --- Kauntungan liyane yaiku desain tabung aluminium kanthi serat kayu logam. Loro-lorone faktor kasebut nyedhiyakake keuntungan sing akeh kanggo kursi kasebut.

    3 (109)
    3022-2

    Standar


    Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung yen kabeh kursi ing siji standar 'ukuran padha' katon padha, bisa dadi kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

    Apa Iku Katon Kaya Ing Wedding & Acara?


    Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Regane mung 20% ​​- 30% saka kursi kayu solid, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu solid. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa nyuda kangelan lan biaya saka operasi mengko. Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0 biaya pangopènan lan ora kuwatir sawise adol. Kabeh faktor iki nggawe shorten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki, YZ3022 bisa dadi model panas kanggo pesta hotel, wedding lan malah kanggo rental acara  

    132894022_10158749866823828_3816419396746529723_n
    Duwe pitakonan sing gegandhengan karo produk iki?
    Takon pitakonan sing gegandhengan karo produk. Kanggo kabeh pitakonan liyane,  isi formulir ing ngisor iki.
    Customer service
    detect