Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 1
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 2
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 3
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 4
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 5
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 6
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 7
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 1
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 2
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 3
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 4
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 5
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 6
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 7

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior /

nakoni, nyelidiki

Ketemu produk paling anyar kita: Kursi Yumeya!

Kursi-kursi kasebut dirancang kanggo digunakake dening wong-wong ing taun-taun emas uripe.


Detail produk dari kursi tamu



Ringkesan produk


Proses produksi kabeh kursi Yumeya Kursi kanggo warga senior dikontrol lan efisien. Produk iki dirancang kanggo panggunaan umum lan khusus. Kursi kanggo warga senior sing diprodhuksi dening Kursi Yumeya bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan. Produk iki nawakake kemungkinan gedhe kanggo pangguna lan duwe macem-macem aplikasi ing pasar global.



Informasi produk


Kursi Yumeya Kursi kanggo warga senior diprodhuksi miturut standar nasional. Rincian tartamtu kaya ing ngisor iki.

Kursi makan Yumeya seri 5645 wis kalebu 6 gaya sing beda-beda, kursi lengen, kursi sing luwih lebar, kursi bar, sofa tunggal & sofa loro kursi. Yumeya Metal Wood Grain Seating diakoni dening akeh merek hotel rantai bintang lima global, kayata Shangri La, Marriott, Hilton, lsp. Kangge, Yumeya Metal Wood Grain Seating uga diakoni dening Disney, Emaar lan perusahaan kondhang liyane. Emaar, raksasa real estate ing UAE, minangka salah sawijining perusahaan real estate paling gedhe ing donya. Ing tanggal 13 Mei 2020, properti Emaar rangking 981 ing dhaptar Forbes Global Enterprise 2000 taun 2020. Menara Burj Khalifa minangka landmark properti Emaar. Wiwit 2016, Yumeya wis kerja sama karo Emaar, nyedhiyakake perabotan kanggo hotel Emaar, ruang pesta lan papan komersial liyane.

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 8

Digawe dening aluminium 2.0 mm, YW5645 lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Yumeya janji sampeyan garansi pigura 10 taun sing bisa mbebasake sampeyan saka kuwatir adol sawise layanan. Desain sakabèhé prasaja nanging banget gaya. Garis lurus sing prasaja menehi efek visual sing paling apik lan perasaan lungguh sing paling nyaman.   Desain lengen bisa nyedhiyakake papan sing aman kanggo tangan, lan uga nyedhiyakake dhukungan tartamtu, utamane kanggo wong tuwa. W ith Yumeya perawatan gandum kayu logam, kursi lengen bisa bantuan wong njaluk dipikir kayu lan tutul ing pigura logam   tanpa bakteri lan virus   breeding . Kabeh faktor iki digawe   YW5645 kursi lengan   pilihan apik kanggo Cafe, Nursing Home, Hotel, Wedding & Panggunaan acara.

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 9
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 10
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 11

Fitur Utama

1. Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur

--- 10 taun frame garansi

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

 

2. Finishing serat kayu logam

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Detail Produk

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Nyaman:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standar:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  ‘same size ’ ‘same look ’, bisa dadi kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Rincian sing apik banget:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Kerjo bareng karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

--- 65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Paket Nilai:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 12
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 13
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 14

 

Apa sing katon ing Lobi & Ruang Tunggu (Kafe / Hotel / Urip Senior)?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Rega mung 20% ​​- 30% saka   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   biaya pangopènan lan   sumelang free sawise-sales. Kabeh faktor iki nggawe s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 15
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 16
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 17

 

Pilihan Warna

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Gandum Kayu
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 18

A01 Kenari

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 19

A02 Kenari

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 20

A03 Kenari

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 21

A05 Beech

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 22

A07 Cherry

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 23

A09 Walnut

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 24

A30 Oak

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 25

A50 Walnut

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 26

A51 Walnut

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 27

A52 Walnut

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 28

A53 Walnut

Lambang bubuk
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 29

PC01

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 30

PC05

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 31

PC06

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 32

PC21

 

Duwe TM
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 33

SP8011

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 34

SP8021

 

Lambang bubuk njaba
Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 35

M-OD-PC-001

Yumeya Kursi Kursi Warga Senior / 36

M-OD-PC-004

 



Informasi Perusahaan


Dadi produsen sing misuwur ing China, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. utamané fokus ing desain lan produksi kursi kanggo warga senior. Kita duwe peralatan produksi paling maju lan kekuatan teknis sing kuwat. Kanthi tanggung jawab sosial, perusahaan kita kasil nguatake hubungan kita karo pelanggan lan nambah hubungan kita karo komunitas. Entuk informasi luwih lengkap!
Welcome pelanggan lan kanca-kanca sing ing perlu kanggo hubungi kita lan katon nerusake kanggo nggayuh kerjasama loropaken karo sampeyan!


Kepiye carane nggunakake kursi Yumeya yen aku dudu warga senior?

Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.