loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Kursi Banquet - Bagéyan Inti saka Kustomisasi Furnitur Hotel Nggambar Deepening

Bagean inti saka kustomisasi perabot hotel yaiku nggambar deepening. Mung nalika gambar dideleng ing papan, bisa ngasilake perabot hotel kanthi struktur sing cukup lan proporsi sing cukup. Amarga kustomisasi furnitur hotel utawa perabot teknik liyane duwe ciri kaya: gaya sing beda-beda, jumlahe luwih utawa kurang, bahan kompleks, proses macem-macem lan beda ing kahanan situs nyebabake syarat instalasi khusus.

Kursi Banquet - Bagéyan Inti saka Kustomisasi Furnitur Hotel Nggambar Deepening 1

Kaping pirang-pirang, proyek furnitur hotel duwe jumlah khusus 5 yuta, sing bisa uga kalebu ewonan kategori perabot, puluhan jinis kayu, piring lan kain. Yen gambar ora deepened ing panggonan utawa statistik ora cocok, iku bakal nggawa akeh masalah kanggo hotel utawa completion saka project. Contone, yen proporsi perabot hotel ora cocog, ora bisa nyukupi konsep lan syarat desainer; Statistik kasebut ora ana, nyebabake kebingungan ing situs kasebut. Yen jumlahe cilik, ora bakal cukup. Yen ana liyane, ora bakal ana panggonan kanggo nyelehake. Panggunaan utawa kolokasi bahan sing salah bakal nyebabake asil sing ora apik, utawa rework bakal nyebabake kerugian ekonomi sing gedhe.

Kanggo tujuan iki, Guangdong Co., Ltd. wis mbentuk sawetara titik kontrol tombol lan dicenthang ing kabeh tingkat.1. Gambar kasebut kudu ditinjau telung tingkat, pamriksan dhewe dening perancang, ditinjau dening direktur kualitas teknis lan disetujoni dening manajer proyek sadurunge tekan bengkel produksi.2. Saben proyek bakal mbentuk folder sing cocog, ngatur kanthi seragam furnitur lan gambar ing situs saben proyek, lan nyebarake, ngganti lan arsip siji-sijine kanggo entuk manajemen rekaman saka wong sing ditugasake khusus.

3. Sadurunge produksi saben Piece saka Furnitur, departemen desain bakal print siji-kanggo-siji gambar proofing, lan bebarengan nerangake syarat gambar lan bahan kanggo departemen produksi.4. Saben proyek bakal kanthi otomatis mbentuk tim proyek, saka dokumenter, produksi, pengawasan kanggo dokumen, supaya bisa nggampangake informasi umpan balik lan nangani acara kualitas sing ora dikarepke.5. Sawise rampung proyek kasebut, tim proyek bakal ketemu kanggo mriksa proses produksi, komunikasi karo proses lan kualitas furnitur, lan ngetrapake perbaikan kualitas sing terus-terusan.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Artikel iki utamane ngenalake kayu logam anyar sing elegan Kursi punggung fleksibel gandum.
Kursi perjamuan hotel - apa sing dadi sorotan saka American Western Restaurant Hotel Design? Dibandhingake karo meja bundar China, meja lan kursi kraton Inggris, lan
Kursi perjamuan hotel - Furnitur hotel tas alus modern sing prasaja, sampeyan pantes!
Kursi perjamuan hotel -ngomong babagan reresik perabot hotel Bubar iki, masalah reresik hotel wis mlebu maneh lan nyebabake gre.
Kursi banquet hotel - mulang sampeyan carane mbedakake kualitas kursi banquet Kursi pesta umume nuduhake perabot sing digunakake kanggo istirahat lan mangan ing hotel
Kursi perjamuan hotel -Klasifikasi gaya kursi perjamuan hotel umumA hotel bintang lima ora cukup apik, lingkungan ora cukup, lan ana hubungane karo akeh f
Kursi perjamuan hotel - industri furnitur duwe akeh perabot sing ora nggatekake rasionalitas desain furnitur.
Kursi banquet hotel - kepiye carane kudu njaga kursi pesta? Nalika tuku kursi pesta, sampeyan kudu menehi perhatian luwih akeh babagan kenyamanan kursi kasebut. When buying a
Kursi perjamuan hotel - macem-macem jinis bale pesta, kepiye cocog karo meja lan kursi makan kanggo ketemu tema sing beda? Balai pesta nuduhake papan sing bisa
Kursi perjamuan hotel Meja makan, lengen kursi, meja lan sarung kursi Katrampilan tuku meja lan kursi1. Deleng materi Nalika tuku di
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect