loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Kursi Banquet - Carane Renovasi Kursi Banquet Hotel?

Werna Kursi Banquet lawas ing ngarep mboko sithik fades, mengaruhi sakabèhé gaya njero ruangan cocog. Apa ora ndandani Kursi Banquet lawas? Dadi carane ndandani Kursi Banquet lawas? Iki pitakonan saka akeh wong. Pancen, Kursi Banquet lawas ora bisa dicet mung, yen ora bakal nggawe Kursi Banquet lawas saya "elek". Ana sawetara perkara sing kudu digatekake ing kene. Ing ngisor iki minangka introduksi ringkes babagan cara renovasi kursi pesta lawas lan poin-poin sing perlu diwenehi perhatian ing lukisan, ngarep-arep bisa nulungi sampeyan. Ngecat maneh kursi pesta.

Kursi Banquet - Carane Renovasi Kursi Banquet Hotel? 1

Tanpa ngganti struktur Kursi Banquet asli, repainting temtu cara renovasi paling praktis. Nalika lukisan lan renovasi Kursi Banquet lawas, iku pisanan perlu kanggo mbusak Paint ing lumahing Kursi Banquet lawas, nanging remover Paint kudu digunakake tinimbang scraping. Paint ing lumahing kursi banquet bisa dicet lan refresh mung sawise Paint dibusak, digunakake Paint anyar lan lawas gampang kanggo nanggepi lan nimbulaké fénoména salabetipun. Kanggo permukaan kursi pesta utawa pimples sing dikupas lan retak, kudu diratakake nganggo bubuk dempul utawa diisi abu atom (dempul) sing ana retakan.

Sawise cat lawas dibusak lan panggonan sing retak utawa peeling diobati, cat bisa ditrapake. Nanging, kita uga kudu menehi perhatian marang macem-macem cat. Umume, merek cat sing padha karo asline kudu dipilih kanggo nyegah reaksi kimia antarane cat lawas lan anyar, sing nyebabake kerutan permukaan kursi pesta. kursi banquet kayu: renovasi werna utami, renovasi tambahan werna lan renovasi modifikasi werna. Cara konstruksi sing beda-beda kudu diadopsi miturut kahanan sing beda-beda.

(1) Renovasi warna primer: kayu wis dicet nganggo cat campuran, nanging warnane ora apik. It needs to be repainted. Werna renovasi padha karo warna primer. Ana uga rong cara kanggo ngatasi kahanan iki. Salah sijine yaiku ora perlu diwiwiti. Anggere noda lenga ing film cat wis diresiki nganggo banyu sabun utawa bensin, bisa dicet maneh. Sing liyane yaiku mbusak kabeh cat lawas sadurunge dicet. Nalika njabut cat lawas, siji mburi tongkat kayu bisa diikat nganggo kain utawa gauze lawas, dicelupake karo larutan soda caustic utawa larutan natrium hidroksida, lan kabeh permukaan cat lawas bisa digosok kaping 1 2. Nalika Paint lawas peels, cepet wisuh solusi lan Paint lawas karo banyu resik, lan banjur ngilangke garing karo gombal kanggo repaint werna asli Paint anyar.

(2) Penambahan warna lan Renovasi: warna Kursi Banquet kayu lawas dadi lawas sawise panggunaan suwe, sing mengaruhi kaendahan lan mbutuhake tambahan warna lan renovasi. Cara kanggo nambah werna ing basis saka werna Paint asli, lan rerumput qingfan Lishui. Proses iki padha karo renovasi werna utama.(3) Ganti werna lan Renovasi: nalika kursi banquet kayu digunakake, padha deformed amarga expansion lan kontraksi, supaya tukang kayu kudu diundang kanggo renovasi. Kayu, werna lan anyar saka Kursi Perjamuan lawas sing direnovasi beda-beda, mula mung bisa diganti lan direnovasi dadi warna campuran. Proses teknologi yaiku: degreasing, scraping dempul berminyak, sanding, lukisan warna minyak lan polishing. Kajaba iku, ana kursi pesta putih lawas sing dicet anyar. Sawetara kursi banquet putih wis digunakake kanggo dangu. Sanajan padha ora dicet, lumahing wis diwarnai karo lapisan lenga. Ing kasus iki, anggere sandpaper digunakake kanggo mbusak rereged, lan rereged lenga kudu scrubbed karo bensin, banjur construction mbenake bisa digawa metu miturut proses lapisan kayu.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Hotel Banquet Kursi -carane kanggo nemtokake ukuran Restaurant Dining Table
Kursi banquet hotel -carane nemtokake ukuran meja makan restoran1. Fang table. 76 cm dikalikan karo 76 cm persegi dowo iku ukuran meja hotel umum digunakake
Furnitur Banquet Hotel -sing luwih penting kanggo kenyamanan lan kaendahan
Furnitur pesta hotel - sing luwih penting kanggo kenyamanan lan kaendahan Umume, nalika tuku perabot hotel ing pabrik furnitur pesta hotel, op
Furnitur Banquet Hotel Beda Nduwe Bahan Beda, Apa Sampeyan Ngerti Iki?
Furnitur pesta hotel sing beda-beda duwe bahan sing beda-beda, sampeyan ngerti iki? Kepribadian perabot hotel. Kanthi majune uripe wong, uripe wong m
Carane Mbedakake Kualitas Kursi Banquet Hotel
Nalika kita milih kursi pesta hotel, kepiye cara mbedakake bahan kasebut? Ayo sinau carane mbedakake kualitas paduan aluminium.Cara kanggo mbedakake
Kursi Banquet Hotel - Apa Karakteristik Furnitur Hotel Gaya Sederhana Modern?
Apa Kursi Banquet kanthi wangun unik utawa sofa sing nekanake kenyamanan, kombinasi fungsional lan dekorasi sing tepat, uga mode sing sederhana
Kursi Banquet Hotel - Apa Karakteristik Gaya Sederhana Modern?
Tas alus modern sing sederhana Gaya Kursi Perjamuan Hotel, penampilan sing prasaja lan fungsi sing kuwat, nandheske singleness lan abstraksi saka wangun ruang njero ruangan lan obyek.
Jinis Kursi Banquet Hotel Inflatable, Desain lan Keuntungan
Introduksi kursi pesta hotel Kaya bisnis apa wae, akeh wong sing ora ngerti manawa perusahaan butuh perabotan khusus. When you are in a po
Kursi Banquet - Titik Kunci Desain Kursi Banquet Hotel
Definisi Desain Kursi Perjamuan: Desain Kursi Perjamuan nuduhake nyaring, nambah lan nyempurnakake gambar kanthi diagram kondisi utawa skema.
10 Tips Migunani ing Kursi Hotel Banquet
Sadurunge nimbang gagasan desain kamar panedhaan restoran potensial, sampeyan kudu nemtokake yen sampeyan bakal nggunakake siji utawa luwih kamar lan banjur nyedhiakke kabeh sp kasedhiya.
Kursi Perjamuan Hotel - Perabot Hotel Tas Lembut Modern Sederhana, Sampeyan Pantes!
Tas alus modern sing sederhana Gaya Kursi Perjamuan Hotel, penampilan sing prasaja lan fungsi sing kuwat, nandheske singleness lan abstraksi saka wangun ruang njero ruangan lan obyek.
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect