loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

A Ringkesan Brief ing Sofa Aluminium

Priksa manawa sampeyan sinau babagan ngurus perabotan jati sadurunge tuku. Sampeyan ora pengin nggunakake bahan baja kanggo barang-barang kayata kursi makan utawa meja kopi sing bakal pindhah akeh. Aluminium Cast minangka bahan sing paling apik kanggo kursi ruangan amarga kursi makan kudu dipindhah lan dibukak nalika lungguh.

A Ringkesan Brief ing Sofa Aluminium 1

Ing sawetara kasus, Furnitur ruangan aluminium nawakake luwih saka support cukup. Yen sampeyan lagi looking kanggo Furnitur ruangan paling awet, iku penting kanggo ora kena pengaruh dening rega piyambak; Priksa manawa maca cetakan sing apik lan ngerteni apa perabot kebon rotan kabeh cuaca sampeyan sadurunge tuku. Bahan sing sampeyan pilih, dadi kayu, logam, HDPE, anyaman utawa rotan, bisa nyebabake ora mung kekiatan perabot ruangan, nanging uga kudu nyimpen set pawon ing njero ruangan utawa ing ruang tamu ing cuaca sing ala.

Gumantung saka jinis furnitur taman sing sampeyan tuku, kita duwe macem-macem bahan, kalebu aluminium, plastik, rotan plastik, baja, akasia, lan eucalyptus. Kain, bolong, kulit lan bahan sintetik liyane adorn grup aluminium. Furnitur aluminium die-cast bisa nggawe kaendahan unik lan langgeng ing sembarang ruangan ruangan, karo macem-macem finish, werna lan pola kanggo milih saka, lan gampang entuk tampilan sing dikarepake.

Ora kaya perabotan ruangan baja utawa wesi, perabot taman aluminium ora teyeng. Furnitur ruangan aluminium cast mbutuhake akeh tenaga kerja lan akeh bahan, dadi luwih larang tinimbang mitra aluminium tubular. Nanging, perabot aluminium die-cast isih terjangkau lan luar biasa awet, dadi pilihan sing apik kanggo ruangan ruangan. Aluminium minangka logam sing entheng lan tahan korosi, lan kanggo njupuk kauntungan saka kuwalitas kasebut, akeh digunakake ing perabotan die-cast lan die-cast, utamane ing kategori kursi die-cast.

Anodizing digunakake ing Furnitur aluminium kanggo nambah kekandelan saka lapisan aluminium oksida lan mbentuk alangi kenthel antarane atmosfer lan logam basis aluminium. Nalika njaga furnitur taman aluminium die-cast, aja nganggo bahan sing atos, kayata bahan kimia abrasif lan produk pamutih, amarga produk kasebut bisa ngrusak finish. Priksa manawa kabeh perabot sing sampeyan tuku ditutupi stainless steel. Kanggo entuk perabot ruangan sing paling apik, sampeyan bisa milih perusahaan kayata Forever Patio, Alfresco Home lan Harmonia Living.

A Ringkesan Brief ing Sofa Aluminium 2

Sampeyan ora mung bisa njaluk set kanggo teras karo meja, nanging uga meja dhewe. Kursi ruangan kasedhiya saka kursi bar sing dhuwur, kursi makan nganti lounge ing dhuwur apa wae kanggo ndhukung punggung. Teka kanggo tampilan klasik kanthi set teras wesi tempa kanthi bantal kursi kanggo kenyamanan sing paling apik. Yen papan sempit, IKEA nawakake kursi tunggal sing bisa dilipat lan ditumpuk, meja samping, lan pilihan panyimpenan ruangan.

Nikmati kenikmatan ing wayah wengi ing sangisore lintang ing loteng utawa brunch ing teras ing srengenge lan al fresco ing akhir minggu kanthi solusi panedhaan ruangan IKEA.

Kita duwe kabeh sing dibutuhake: meja, kursi, bangku lan bangku sing cocog karo kabutuhan lan impen, ukuran lan wujud apa wae sing cocog karo ruangan ruangan sampeyan. Kita duwe macem-macem jinis meja sing didol, kayata aluminium, plastik, kayu baja padhet, kaca utawa logam, uga macem-macem pilihan warna lan ukuran.

Yen sampeyan pengin sing entheng, apik, modern lan kurang pangopènan, pilih furnitur anyaman resin sintetik. Furnitur logam minangka pilihan populer minangka perabot, utamane digunakake ing njaba ruangan kanggo teras lan teras. Nanging, perabotan logam uga bisa digunakake ing jero ruangan, kayata kasur kuningan, meja kuningan, bar baking wesi, lan lemari souvenir logam.

Ing taun 1950-an, saliyane kanggo pipa baja, furnitur digawe saka aluminium, wire mesh, lan sikil rod baja tipis, sing menehi furnitur abad pertengahan sing khas lan katon entheng. Akibaté, desain perabot dening Breuer lan liya-liyane nggunakake materi iki minangka salah sawijining sing paling misuwur ing jaman kasebut.

Salajengipun, grup Aluminium uga ditawakake dening jajaran furnitur Vitra saka Herman Miller. Diganti jeneng dadi "Grup Aluminium", Eames minangka sing pisanan nggunakake aluminium ing komposisi struktural proyek kasebut.

Leisure Group, utawa Indoor-Outdoor Group, sing diarani Eames nalika nggawe koleksi kasebut, dimaksudake minangka papan kanggo rekreasi ruangan. Furnitur rotan ruangan nggawe tampilan santai lan santai kanggo teras kanthi nada alami lan tekstur terstruktur sing nglengkapi ruang ruangan modern utawa klasik. Furnitur taman resin sintetis, biasane wicker wicker, elegan, kurang pangopènan, entheng lan awet banget.

Cat kasebut cocog kanggo perabotan baja lan aluminium, sanajan gampang gores lan karat. Baja nduweni kandungan karbon sing sithik, medium utawa dhuwur, kanthi akeh perabotan logam sing digawe kanthi kandungan karbon sing sithik amarga luwih murah tinimbang kandungan karbon sing luwih dhuwur. Sawetara wong cenderung kanggo njupuk materi iki kanggo diwenehake, nanging yen sampeyan duwe soko digawe saka aluminium, sampeyan bisa ndeleng kok akeh wong sing nandur modal ing.

Nalika materi iki wis suwe dadi pathokan kanggo lingkungan ruangan, gelombang anyar desain aluminium iki utamane mikir babagan interior. Mbok menawa sing terakhir ana ing jantung proliferasi perabotan aluminium anyar, yaiku, sing nandheske permukaan logam sing kasar lan rada mengkilat, tinimbang didhelikake ing sangisore lapisan lapisan bubuk. Nggoleki Herman Miller's Eames Aluminium Group liwat lensa 2016 pancen bakal ngrusak. Musim panas iki, asil kolaborasi kaping pindho duo (wektu iki ing perusahaan kanthi jeneng sing padha), kursi Hydro, diumumake kanthi latar mburi sawetara debut industri furnitur aluminium.

Produk sing ditawakake digawe nggunakake bahan tahan nyandhang kualitas paling optimal lan teknologi paling anyar sing cocog karo standar industri. Produk sing ditawakake yaiku wilayah mbukak sing akeh digunakake kanggo macem-macem tujuan. Kita nggunakake kayu legal Indonesia sing lestari lan dipercaya kanggo kabeh perabotan jati kita.

Yen sampeyan pengin pengalaman ngolah kebon sing santai, kita uga duwe tanduran buatan kanggo dekorasi teras sampeyan. Iki minangka bahan ruangan paling apik sing bisa ditemokake lan nggunakake benang jahitan Tenara. Jati ndadekake meja panedhaan ruangan gedhe utawa bisa digunakake minangka armrests kanggo kursi.

Nanging, logam nduweni konduktivitas termal sing dhuwur banget, sing bisa nyebabake panas banget ing srengenge lan adhem banget nalika disentuh ing musim dingin - mula kanggo perabot ruangan, sampeyan kudu nambah sawetara bantal kanggo nggawe solusi teras iki luwih akeh. praktis. Panggunaan setaun ing iklim sing luwih keras bisa dadi pilihan sing paling apik digunakake minangka pigura kanggo bahan sing kurang konduktif kaya furnitur rotan, ing ngendi tekstur njaba dibungkus ing pigura logam tinimbang bahan dasar. PVC Wicker punika PVC wicker LIKE HDPE wicker, nanging nalika ngerti apa iku pancene digawe saka, sampeyan bakal weruh sing iku ora materi paling apik kanggo Furnitur Taman. Apa sampeyan kudu ndandani papan urip ruangan utawa pindhah, sampeyan ora duwe masalah mindhah perabot kebon aluminium.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect