loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

4 Merk Furnitur Mewah sing Diduweni ing Omah Sampeyan Musim Iki

Kita ngumpulake sawetara barang pameran teken saka koleksi anyar sing nggumunake merek furnitur mewah favorit sing wis dirilis ing taun kepungkur. Nyalurake savoir faire sing padha karo haute couture, koleksi njero ruangan paling anyar Minotti digawe kanthi bahan-bahan berkualitas, nuduhake kapribaden sing wani lan ana ing omah ing ruang gaya modernis kontemporer. Coba potongan patung kanthi jahitan sing canggih sing menehi penghormatan marang taun 50-an nganti 70-an lan kanthi kreatif nginterpretasikake pengaruh kasebut. Iki sampurna dieksekusi ing Mattia baris lelenggahan lan meja warung, kang njupuk inspirasi saka awal '70s lan nempatno corak modern ing designs saka arsip Minotti. A cangkang sacoro apik contoured nyekeli kursi saka telung kursi sofa, armchair lan swivel lounge armchair, mbukak munggah ing ndhuwur kanggo ngisin fitur nemtokake saka Mattia lelenggahan - fitur roller asli saka backseat.

4 Merk Furnitur Mewah sing Diduweni ing Omah Sampeyan Musim Iki 1

Kaya patung, wangun mlengkung ndadekake Mattia katon dekoratif nanging uga alus lan ngundang. Kabeh telung kursi kasedhiya karo cangkang kulit lan kursi kain-upholstered lan backrest, utawa karo total kain utawa kulit panutup. Tabel warung Mattia teka ing macem-macem wangun, ukuran lan dhuwur; lan kasedhiya ing telung versi: karo ndhuwur marmer Calacatta; minangka pte de verre ireng, nampilake ndhuwur meja sing dilebokake ing pigura kayu awu sing disikat kanthi finish lacquered warna liquorice; utawa kabeh ing kayu awu disapu resik uga karo liquorice- werna lacquered Rampung. Meja kopi lungguh ing sikil baja kanthi finish nikel ireng. Mujudake merek "Made in Italy", Flexform bangga dadi bisnis kulawarga generasi katelu sing njaga ketrampilan artisanal Italia wiwit pisanan didegake ing distrik manufaktur mebel Brianza ing Italia sisih lor ing taun 60-an. Saka konsep desain nganti produk pungkasan, saben potongan Flexform digawe ing Italia, njamin standar sing paling dhuwur lan kualitas sing bisa dipercaya.

Taun iki, merek kasebut ngluncurake koleksi anyar sing canggih, nyaman lan langgeng - kabeh tambahan sing pantes kanggo papan suci sampeyan. Kombinasi bahan sing inventif uga pakaryan sing apik digabungake ing kursi Tessa sing apik. Konco kesederhanaan estetis dumunung kerumitan gedhe ing rincian: Pigura sawijining digawe tanggung saka kayu mahoni ngalangi, kang mbutuhake skill pakar kanggo nggabungake ing proses tradisional sing subtly nandheske tekstur lan aran saka kayu. Kanggo nglengkapi keanggunan pigura, kursi lan sandaran digawe saka kulit sapi sing nyaman nanging serbaguna. Wiwit taun 1925, saben perabot sing metu saka toko Pietro Turri wis dianggep kualitas apik.

Saiki, Turri dikenal ing saindenging jagad amarga perabotan premium buatan Italia sing klasik lan inovatif, dibangun kanthi nilai orisinalitas, keaslian lan keunikan. The Blues Sofa ora mung Piece kontemporer sing katon apik lan mulyo ing ruang urip, iku uga Versatile lan fungsional. Setel sofa modular miturut papan lan kabutuhan khusus kanthi nyampur lan cocog karo macem-macem unsur kayata potongan pungkasan, kursi malas, unit pojok lan pouf. Aksesoris kaya meja terpadu uga kasedhiya. Sanajan desain minimalis, sofa nduweni kasugihan ing rincian sing paling cilik sing mung dibanggakake dening merek kelas atas. Potongan upholstered sing amba, ing kain utawa kulit - padha karo sing ditawakake kanggo dhasar - nggawe kursi sing nyaman lan mburi bebarengan karo armrests sing kurang.

Armrests iki dilengkapi karo Canaletto walnut lan rincian logam kanggo cocog sikil, kang tubular ing logam emas cahya lan ndhukung kuat, linear walnut basis kayu. Kanggo sing nggoleki perabotan novel lan ora konvensional, kreasi paling anyar dening Roche Bobois minangka tampilan teknik modern sing nyengsemake sing katon kaya seni patung sing diilhami dening alam, lan ngomong karo pemilik omah anyar sing setya urip lestari. Pusat nggawe statement, meja makan Corail nduweni basis konkrit cetakan 3D sing bisa disesuaikan kanthi lengkap, sing dadi sing pertama ing industri furnitur ing donya. Pelanggan bisa milih wangun, ukuran lan tekstur efek tenunan hipnotis sing digawe dening printer kanggo struktur beton, lan pratinjau produk pungkasan liwat piranti lunak digital ing situs web Roche Bobois. Saben meja saestu siji-mati lan paling ndhuwur karo panel kaca sing nampilake kreasi ing ngisor iki ing kamulyan lengkap.

4 Merk Furnitur Mewah sing Diduweni ing Omah Sampeyan Musim Iki 2

Ing proses nyetak, pita beton berkinerja tinggi disedhiyakake lan hardens sajrone lapisan - padha karo nggawe pot keramik sing digulung, lan kanthi kiasan diumpamakake karo pertumbuhan karang, sing tabel kasebut dijenengi ing basa Prancis. . Dasar kasebut ana ing limang wangun bunder lan persegi dowo, lan pelanggan bisa milih efek twisting lan tenun sing bakal nggawe potongan kasebut unik. Saben basa mbutuhake ora luwih saka 30 menit kanggo ngasilake, lan kira-kira sepuluh dina kanggo garing. Ora mung potongan kasebut apik lan dipersonalisasi, nanging uga ramah lingkungan amarga nyuda kabutuhan ngirim produk amarga teknologi kasebut ngidini meja digawe dening printer lokal sing dilengkapi.

Man Utd gloryhunters, kaya apa 'ndhukung' tim sampeyan saka kursi sampeyan?

Nobody goes to ever game. Apa hubungane karo sampeyan yen para penggemar United ngirim pitakon sajrone game. Aku nang sampeyan ora pindhah menyang saben game. Plus it's an away game. mayuta-yuta pembuangan lan mung 2k tiket. Do the maths you muppet. Cheers.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Kursi Banquet Hotel -Apa Ciri-ciri Furnitur Hotel Gaya Minimalis Modern? - Kor C
Kursi pesta hotel - apa karakteristik perabot hotel gaya minimalis modern? Apa iku kursi banquet unik, utawa sofa sing nandheske comfort
Hotel Banquet Kursi-hotel Tabel Maintenance Metode
Cara pangopènan meja kursi-hotel hotel Restoran minangka papan sing penting kanggo urip saben dina. Meja makan minangka mitra sing apik ing diet kita. Caring for
Hotel Banquet Kursi-Learning Jianxian Hotel Furnitur lan tinimbang Kawruh
Kursi perjamuan hotel-Learning Jianxian Hotel Furniture lan Tinimbang KawruhNalika menehi perhatian marang perabot hotel, pangguna ora kudu nglirwakake barang palsu.
Hotel Banquet Furniture -hotel Custom Furnitur Design Prinsip
Furnitur pesta hotel - prinsip desain furnitur khusus hotel Kanthi owah-owahan jaman, owah-owahan owah-owahan, industri hotel lan katering uga ngetutake t
Furnitur Banquet Hotel -Faktor njaba mengaruhi Kualitas Tabel Dining Kayu Solid lan Chai
Furnitur pesta hotel -faktor eksternal sing mengaruhi kualitas meja lan kursi kayu padhet Furnitur kayu padhet yaiku perabot kayu padhet sing murni. It is made o
Hotel -hotel Furnitur Kustomisasi Metode lan Technique ngandhani
Carane ngatur kustomisasi Furnitur hotel Hotel ngendi wong nganggo. Sawetara wong mlebu hotel nalika lagi seneng utawa duwe pesta. The hotel needs fur
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect