loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Napa Pilih Grosir Perabot Omah Perawat kanggo Omah Sampeyan

Akeh perabot ing panti jompo kudu nindakake fungsi tartamtu (kadhangkala medis), lan ing wektu sing padha katon cukup nyaman yen pasien ora bakal rumangsa kaya ing rumah sakit. Omah-omah panti jompo bisa nulungi wong-wong sing butuh perawatan luwih praktis lan perawatan medis, sing kudu dipikirake nalika milih perabot kanggo wong tuwa. Akeh panti jompo sing disiyapake kaya rumah sakit, tegese umume perabotan kudu digunakake kanggo tujuan medis.

Napa Pilih Grosir Perabot Omah Perawat kanggo Omah Sampeyan 1

Ing Pasar Kursi, sanajan kita ora nyedhiyakake perabot rumah sakit kayata kasur, kita ahli ing kamar hotel lan kamar pribadi ing panti jompo. Ing Carechair, kita nggawe lan nyedhiyakake kabeh jinis perabot kanggo panti jompo lan panti jompo, kalebu kursi lan perabot kanggo panti jompo lan umum, perabot sing cocog kanggo lingkungan sing angel, lan uga nyedhiyakake kabeh jinis perabot kanggo panti jompo. Dekorasi kamar turu kanggo demensia.

Produsen furnitur panti jompo ngerti kabutuhan khusus wong tuwa saiki. Ing Northland, kita ngerti perabotan panti jompo lan kepiye carane warga lan staf kudu nggunakake. Elinga yen pangguna furnitur bakal duwe kabutuhan khusus nalika nyetel panti jompo. Milih furnitur sing pas kanggo panti jompo beda karo mung milih perabot kanggo panti jompo utawa malah panti jompo.

Saliyane kenyamanan fisik, tampilan lan gaya furnitur panti jompo uga kudu ndhukung kenyamanan emosional lan psikologis warga. Amarga biasane ngladeni warga permanen, kasur, meja, meja lan kursi kudu awet.

Furnitur panti jompo sing tepat bisa nggawe tampilan sing narik kawigaten anyar lan nahan warga sing ana ing komunitas panti jompo. Furnitur panti jompo sing digabungake karo cahya sing tepat lan tanduran utawa dekorasi bisa nggawe lingkungan sing resik lan nyaman kanggo kabeh wong. Furnitur sing berkualitas uga nggawe lingkungan omah sing luwih nyaman lan cenderung nyedhiyakake tingkat kenyamanan sing luwih dhuwur nalika nyuda resiko lara tekanan lan nyeri awak.

Napa Pilih Grosir Perabot Omah Perawat kanggo Omah Sampeyan 2

Furnitur perawat sing berkualitas Kwalu nduweni finishing gandum kayu anget sing elegan lan dirasakake ing omah. Nalika nerangake fasilitas kesehatan apa wae, bisa dadi klinik, rumah sakit utawa pusat rehab, kenyamanan lan safety pasien sing paling penting, supaya sampeyan bisa yakin manawa kursi kantor dokter diwenehake dening merek sing dipercaya ing sektor kesehatan, kalebu Kantor Nasional. Furniture and legato.

Ing taun 2012, kepemilikan saham ing omah utama sing ngluwihi $ 786.000 nolak hak wong kanggo mbayar perawat lan layanan perawatan jangka panjang liyane kajaba pasangan utawa anak sing umure kurang saka 21 taun utawa wuta utawa cacat permanen lan manggon ing omahe. . Program Non-Medicaid Government-Mbiayai Sawetara negara kurban pitulungan non-Medicaid kanggo tuku peralatan medical awet lan kasur rumah sakit kanggo nggunakake ing ngarep kanggo senior utawa residents-income kurang.

Omah kasebut ora bakal dianggep minangka aset sing nduweni kualifikasi lan mulane ora bakal ngetung watesan sumber daya Medicaid anggere warga panti jompo arep bali menyang omah utawa bojone utawa urip sing gumantung ing kana. Ing kasus apa wae, penghasilan pasangan ing papan panggonan bakal tetep ora owah; sampeyan ora kudu nggunakake penghasilan kanggo ndhukung pasangan panti jompo Medicaid.

Pasar furnitur global ageng lan nyakup kabeh saka perabot aksen cilik sing digunakake ing omah nganti perabot alus sing luwih gedhe, kayu padhet lan bahan komposit, perabot komersial lan kasur.

tax deduction. Yen sampeyan wis tuku amben kulawarga sing dibutuhake kanggo sampeyan dhewe, pasangan utawa tanggungan liyane, sampeyan bisa njaluk relief tax income federal. Saliyane tuku amben ing omah langsung, sampeyan uga bisa nyewa amben nalika isih entuk pitulungan finansial saka Medicare. Nyewakake amben rumah sakit kulawarga Nyewakake amben rumah sakit kulawarga (manual, semi-listrik utawa kebak listrik) iku pilihan apik kanggo wong-wong sing mbutuhake iku mung kanggo wektu winates.

Medicare bakal ngumpulake 80% saka jumlah sing disetujoni Medicare kanggo tuku amben rumah sakit kanggo panggunaan omah. Mulane, asring banget Medicaid bakal nutupi biaya perawatan medis, kalebu kasur rumah sakit ing omah. Tuku kasur rumah sakit bekas kanggo omah. Kasur bekas kasedhiya lan bisa ngirit dhuwit akeh. Sembarang anggota Medicare Part B sing duwe kabutuhan medis kanggo amben rumah sakit ing omahe bisa entuk jangkoan parsial miturut kabijakan Medicare Durable Medical Equipment (DME).

Kanggo 35 taun, The Chair Market nyedhiyakake perabotan hotel kanggo macem-macem papan. Contract Furniture minangka perusahaan gedhe. Kita seneng layanan pelanggan sing diwenehake lan cara ndhukung produk amarga kita minangka restoran gedhe. Saliyane peralatan tradisional, kalebu mesin furnitur multifungsi, mesin uji siklus universal, lan tas timbangan, kita bisa kerja bareng karo tim sampeyan kanggo ngrancang lan nggawe mesin uji khusus kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan. Kanggo 40 taun, National Business Furniture wis dadi sumber dipercaya saka Furnitur ngrawat.

Sekolah kita nggunakake perabot kontrak kanggo nyedhiyakake perabot ruangan kanggo teras Seni Halus. Lan countertops stainless steel padha dikirim rong dina mengko, lan Contract Furniture Company malah ketemu kabutuhan kapal khusus kita.

Disinfektan samesthine bakal efektif nglawan mikroorganisme mbebayani kayata Staphylococcus aureus (MRSA) lan enterococci tahan vancomycin (VRE), sing paling umum ditemokake ing panti jompo, miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit. Kanthi mangerteni kabutuhan unik lan keprihatinan panyedhiya perawatan jangka panjang, distributor bisa mbangun kemitraan lan siap ngirim produk lan layanan sing nggawe pengalaman kelas siji kanggo warga, anggota kulawarga, lan staf. Keahlian UL ing industri furnitur uga bisa mbantu sampeyan nuduhake komitmen sing kuat kanggo planet kita lan para pelanggan.

Kabeh barang dikemas kanthi apik lan dikirim ing wektu. Sampeyan saiki kudu ndownload versi 2.0 saka toko tambahan Firefox. Kanggo layanan pelanggan sing apik, hubungi 01377 271700.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect