loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Napa Tuku Kursi Hotel Stainless Steel Desainer Saka Perusahaan Utama

Ndhuwur bangunan iki decorated karo makutha Art Deco lan spire stainless steel-klambi. Ing kasus Gedung Chrysler, gargoyle Art Deco dimodelake ing radiator, nalika lawang mlebu lan lobi dihiasi nganggo gaya Art Deco. Patung hiasan, keramik lan desain. Louis Majorelle misuwur kanthi perabot Art Nouveau. Dheweke ngrancang jendela kaca patri Art Deco sing luar biasa kanggo kantor Acieries de Longwy, pabrik baja ing Longwy, Prancis, nggambarake tukang baja. We are Produsèn profesional Furnitur stainless steel, kayata meja panedhaan, kursi dining, nyenengake lan panedhaan utawa produk kamar urip liyane.

Napa Tuku Kursi Hotel Stainless Steel Desainer Saka Perusahaan Utama 1

Jules Leleu minangka desainer furnitur tradisional sing nggawe transisi menyang Art Deco ing taun 1920-an; kang dirancang Furnitur kanggo kamar panedhaan Elyse lan kanggo kabin kelas kapisan saka steamer Normandie. Tujuan kita yaiku dadi ahli ing perabotan stainless steel. Furnitur Prancis wiwit taun 1910 nganti awal taun 1920-an minangka pembaharuan saka gaya perabot tradisional Prancis lan desain Art Nouveau dening Louis Majorelle, Charles Plumet lan manufaktur liyane.

Bangunan kasebut, sing dirancang dening modernis Wirth Rowland, minangka sing pisanan nggunakake stainless steel minangka unsur hiasan lan nggunakake desain warni tinimbang ornamen tradisional. Unsur nyambungake antarane struktur meja lan ndhuwur meja tansah digawe saka stainless steel lan diprodhuksi ing lathes tliti dhuwur. Dhèwèké ngrancang kursiné, sing digawé kanthi irit lan diproduksi massal.

Kita duwe lokasi unik sing asring duwe kabutuhan desain khusus sing kudu nyukupi standar kualitas komersial, lan penawaran produk sampeyan cocog kanggo kabutuhan (Carlo Sidechair minangka kursi sing bisa ditumpuk kanthi pigura beech Eropa sing wis rampung). Furnitur lan tekstil, biasane vintage utawa antik, dipikolehi saka desainer interior Julie Pearson, sing trampil nyampur tekstur lan jaman desain. Foshan Siyang Furniture Co., Ltd didegaké ing 2008.

Aku nggoleki perusahaan A-level lan nemokake perusahaan mebel kontrak. Suncoast nawakake perabotan anyaman resin kanthi gaya tradisional, transisi lan modern. Regane padha, kualitas produke ora ana tandhingane, lan layanan pelanggan pribadi ora ana tandhingane.

Napa Tuku Kursi Hotel Stainless Steel Desainer Saka Perusahaan Utama 2

Sampeyan uga bisa nglengkapi bar olahraga karo perabot olahraga kita. Kanthi milih dekorasi restoran sing tepat kanggo merek sampeyan, priksa manawa pelanggan duwe kesan pertama sing paling apik babagan bisnis sampeyan. TORISTS Bathrobe US $ 140 Bathrobes belang gedhe iki dirancang khusus dening Pearson kanggo turis.

Minangka panulis lelungan, aku ngentekake pirang-pirang taun golek tujuan anyar lan turu ing hotel sing apik lan dirancang kanthi apik. Aku kerep kepingin weruh saka ngendi perabotan lan fasilitas teka lan kepiye entuk, apa jubah spa sing nyaman, diffuser langit, utawa kursi kulit sing dipasang ing lobi. Ahli strategi dirancang kanggo menehi saran sing paling mbiyantu lan profesional babagan barang sing kudu dituku ing lanskap e-commerce sing wiyar.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect