loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Apa Ukuran lan Bahan Meja lan Kursi Mangan ing Kantin

Senajan aku duwe akeh kawruh bab wangun lan materi saka meja dining ing kantin, nalika tuku meja dining ing kantin, standar utamané gumantung ing ukuran sing cocog. Mung nalika ukuran cukup dirancang lan dituku, bisa nggawe urip lan nggunakake trep. Pira ukuran meja lan kursi ing kantin? Apa wae bahan meja lan kursi ing kantin? Coba delengen karo Xiaobian.Ukuran meja lan kursi mangan ing kantin1. Kursi meja makan ing kantin minangka piranti kanggo katering. Bahan kasebut akeh digunakake, utamane ing gaya nyambungake desktop lan kursi. Meja lan kursi mangan ing kantin asring digunakake ing hotel, universitas utawa pabrik gedhe kanggo tamu, mahasiswa lan karyawan. Ing antawisipun wujud saha ukuran meja lan kursi ing kantin taksih endah. Let's understand it together.

Apa Ukuran lan Bahan Meja lan Kursi Mangan ing Kantin 1

2. Ukuran kursi meja makan ing kantin kudu dirancang miturut wujude. Nyatane, ing urip, wangun kursi meja makan sing kita deleng cukup sugih, kalebu bunder, loro, papat, enem lan liya-liyane. Salajengipun sumangga dipuntepangaken setunggal mbaka setunggal! Umumé, dhuwur meja panedhaan kursi meja makan ing kantin yaiku 750-790mm; Dhuwur kursi dining: 450-500mm.3. Yen ing kantin ana meja lan kursi bunder, nanging jenis iki arang banget, nanging ora ateges ora ana. Ukuran meja lan kursi bunder ing kantin yaiku: rong kursi kanthi diameter 500mm, papat kursi kanthi diameter 800mm, limang kursi kanthi diameter 1100mm, enem kursi kanthi diameter 1100-1250mm lan wolung kursi kanthi diameter. diameteripun 1800mm.4. Meja lan kursi dhahar ing kantin duwe wujud liyane, yaiku meja persegi, sing luwih kita deleng. Ukuran meja lan kursi persegi iki: loro kursi: 700 850mm, 1350 kanggo papat 850mm, wolung wong 2250 850mm; Sing liyane yaiku diameter meja putar meja makan, yaiku 600-800mm. Ing kadohan antarane meja panedhaan: (ngendi akun kursi kanggo 500mm) kudu luwih saka 500mm.

Materi apa kang becik kanggo meja lan kursi dhahar ing kantin1. Meja makan kayu asale saka alam lan nduweni rasa lokal sing kuwat. Nduweni afinitas, pangayoman lingkungan lan kondusif kanggo kesehatan manungsa.2. Sanajan meja panedhaan kayu ora kaya kristal kaya meja panedhaan kaca, meja panedhaan kayu bisa nggawe wong santai lan menehi dhukungan sing stabil. Kajaba iku, ing babagan safety, meja makan kayu luwih apik tinimbang meja makan kaca ing pinggir.

3. Senajan meja panedhaan kayu ora kuwat kaya meja makan logam lan marmer, nanging entheng lan ora ana rasa adhem. Meja makan asline minangka papan kanggo kulawarga kumpul, mangan, ngombe teh lan ngobrol. Mulane, meja makan kayu kanthi swasana sing anget bisa nggawe wong luwih cedhak.

The canteen is a public place. Mula, kualitas meja lan kursi ing kantin umume apik. Ing produksi meja lan kursi makan ing kantin, tekstur lan tekstur bahan nemtokake rasa khusus saka kualitas tampilan produk. Kualitas meja lan kursi makan ing kantin utamane ditemtokake dening materi. Umume sing kita deleng yaiku plastik, nanging sawetara sing nggunakake kayu, amarga regane kayu larang banget. Nanging, plastik lan bahan sintetik nduweni karakteristik simulasi tekstur saka macem-macem bahan alami lan nduweni kinerja pewarnaan sing apik, nanging gampang tuwa lan deformasi panas. Umur layanan lan ruang lingkup panggunaan perabotan iki diwatesi.

Apa Ukuran lan Bahan Meja lan Kursi Mangan ing Kantin 2

Informasi babagan kursi meja makan ing kantin bakal diterangake ing kene. Yen sampeyan kepengin weruh informasi babagan kursi meja makan ing kantin, ana akeh introduksi ing artikel iki. Muga-muga bisa mbantu sampeyan lan ngidini sampeyan tuku kursi meja makan sing kepenak.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Apa sampeyan butuh kursi anyar kanggo restoran sampeyan? Priksa keuntungan saka kursi restoran aluminium!
Apa sampeyan nggoleki kursi sing apik kanggo restoran sampeyan? Coba metal restaurant chairs ; Iku game-changer kanggo saben restoran.
Kursi perjamuan hotel - tips kanggo milih furnitur logamSaiki, amarga kayu alami sing winates, industri mebel saya cenderung duwe macem-macem.
Kursi perjamuan hotel - Apa gaya perabot hotel modern? Perabot hotel gaya tradisional kipas partisi impian Cina kuno lan antik, hood, layar,
Apa sing gawe piala saka lim semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa Sawise Festival Spring, iku hiasan puncak. Saliyane geni ing bui
Apa karakteristik saka macem-macem meja panedhaan Cina anyar? Saiki Furnitur Cina anyar wis akeh populer, kang praktis ayu lan loman f
Carane ngembangake industri mebel banquet hotel? Kepiye carane industri mebel banquet hotel berkembang? Ing taun anyar, kompetisi pasar kanggo banquet furn
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect