loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Tips kanggo mbantu sampeyan ngrancang Kursi Restoran Komersial sing Sampurna kanggo Pesta

Iki nganggep keseimbangan antarane lingkungan lan kapasitas panyimpenan maksimal; kalebu wilayah kanggo layanan lan akses kanggo kursi rodha lan gerbong bayi; sampeyan kudu mikir bab panggonan seko saka stasiun inang, sistem POS, area tunggu kanggo tamu, mbok menawa bar utawa bale. Nanging sing paling penting yaiku milih kursi sing pas kanggo ruang sampeyan lan priksa manawa fungsional lan cocog karo desain lan dekorasi restoran sampeyan. Jinis kursi restoran sing sampeyan pilih bakal gumantung saka ukuran restoran lan papan sing sampeyan butuhake.

Tips kanggo mbantu sampeyan ngrancang Kursi Restoran Komersial sing Sampurna kanggo Pesta 1

Restaurants asring kurban tabel sing mulyo bisa nadhahi loro, papat utawa enem wong, supaya kabeh kelompok ukuran beda bisa pas, nanging iki bisa dadi alangan papan. Yen sampeyan pengin nggawe panganan sing nyaman lan intim, sampeyan bisa milih meja sing luwih cilik lan kurang spasi ing antarane meja lan kursi.

Yen sampeyan duwe kamar panedhaan cilik kanthi ruang sing winates, sampeyan bisa milih booth ing sadawane tembok kanggo nggedhekake kursi. Yen sampeyan nemokake lokasi sing sampurna kanggo restoran nanging papan sing sempit, coba pasang baris booth kanggo nggedhekake kapasitas.

Sanajan area ruangan sampeyan ora kalebu booth utawa kursi, sampeyan bisa nemokake kursi sing nyaman ing koleksi perabot bar ruangan komersial Restaurant Furniture Pluss. Akeh kursi kita, kalebu pilihan logam lan jati gawean, duwe armrests sing bisa digunakake pelanggan nalika ngobrol utawa santai. Bangku jinis iki ngirit papan kanthi ngidini para pelanggan njagong ing jejere, ora kalebu meja lan kursi ing wilayah kasebut.

Nalika konfigurasi lelenggahan restoran ing tataran planning, ana cenderung alam kanggo nampung liyane lelenggahan lan mulane minangka akeh pelanggan sabisa. Tip sing apik yaiku nggabungake macem-macem jinis lenggahan restoran lan dhuwur ngidini sampeyan nggedhekake kapasitas lenggahan tanpa katon rame. Iki kalebu macem-macem dhuwur meja, kursi lan kursi, uga dhuwure kabin.

Tips kanggo mbantu sampeyan ngrancang Kursi Restoran Komersial sing Sampurna kanggo Pesta 2

Furnitur restoran komersial dirancang kanggo nahan karya restoran, dadi tujuan sampeyan yaiku golek kursi sing paling awet sing bisa ditemokake. Sawise kabeh, furnitur sing sampeyan pilih kanggo restoran, bar, utawa ruang makan ruangan bisa nambah utawa ngrusak pengalaman pelanggan, mula milih perabot perhotelan sing tepat kanggo bisnis sampeyan penting banget. Kita bakal nutupi gaya meja lan kursi restoran utama, kalebu perabot ruangan, kanggo mbantu sampeyan ngenali kualitas sing bisa entuk manfaat kanggo restoran sampeyan.

Mangkene limang tips kanggo mbantu nggawe restoran desainer sing menehi atmosfer lan kepenak. Sembarang restoran sing duwe restoran utawa bar mbutuhake perabot restoran modern supaya para tamu nyaman nalika mangan lan ngombe.

Sawise sampeyan milih perabot restoran sing paling apik kanggo panyiapan sampeyan, ana sawetara rincian tambahan sing kudu dipikirake supaya ruangan panedhaan dadi nyaman lan nyenengake. Gumantung ing gaya restaurant, sampeyan bisa uga kudu Furnitur khusus kanggo nggawe ambiance sing pengin kanggo kamar panedhaan, bar utawa Patio. Nalika ngrancang desain interior lan tata letak restoran, sampeyan kudu milih perabot serbaguna sing cocog karo kabutuhan pelanggan. Dadi, desain restoran sing cocog kudu nyukupi kabutuhan estetis lan fungsional klien.

Antarane akeh rincian sing kudu dipikirake, tata letak lan desain restoran sampeyan mesthine sing paling penting. Ing ngisor iki sawetara tips umum lan praktik paling apik kanggo mbantu sampeyan ngatur kursi miturut atmosfer lan kabutuhan layanan sing beda. Gunakake anggaran sampeyan minangka pandhuan kanggo nemokake meja lan kursi sing nyenengake sing nyumbang kanggo tema utawa kaendahan restoran sampeyan. Yen sampeyan pengin pelanggan seneng nalika mangan ing restoran sampeyan, tuku kursi sing nyaman lan barang-barang liyane sing nggawe pelanggan kepenak ing restoran, kayata sofa, kursi bar, lan barang-barang liyane sing digunakake kanggo nggawe interior sing nyaman.

Sanajan linuwih lan ekonomi minangka faktor sing nemtokake nalika milih kursi kanggo restoran, priksa manawa padha cocog karo atmosfer sing pengin digawe. Adhedhasar faktor kasebut, sampeyan bisa milih desain sing cocog kanggo kursi lan meja restoran. Gumantung saka tujuan panggunaan lan preferensi pelanggan, sampeyan kudu milih jinis meja lan kursi komersial sing bener kanggo restoran sampeyan. Dheweke nyukupi syarat lan standar internasional tartamtu babagan kekuwatan lan daya tahan.

Nalika nemtokake jinis lelenggahan sing dibutuhake ing restoran sampeyan, sampeyan kudu ngerti tata letak. Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh sing kudu ditindakake ing restoran. Perencanaan tata letak lan kapasitas kamar panedhaan restoran kalebu luwih saka mung nyelehake sawetara meja lan kursi ing kamar.

Sadurunge nimbang konsep desain restoran restoran potensial, sampeyan kudu nemtokake manawa sampeyan bakal nggunakake siji utawa luwih kamar, lan banjur nyedhiakke kabeh papan sing kasedhiya. Sadurunge miwiti ngrancang restoran restoran, mutusake apa sampeyan pengin ruang terbuka utawa kamar sing luwih cilik. Sawetara gaya restoran bisa uga duwe area panedhaan sing gedhe, dene liyane mbutuhake area panedhaan tambahan kanggo pesta pribadi. Produsen perabot restoran komersial nyaranake paling sethithik 18 inci ing antarane kursi sing dikuwasani supaya para pelanggan bisa mlebu lan metu kanthi gampang.

Ing restoran kanthi jumlah pengunjung sing akeh, sampeyan bisa uga mikirake tumpukan kursi sing bisa dicopot nalika ora digunakake. Yen restoran sampeyan duwe ruang makan sing wiyar, sampeyan bisa milih kursi apa wae tanpa mengaruhi kapasitase. Yen sampeyan mbukak restoran sing duwe bagean sing mangan ing kursi bar, elinga yen dheweke bakal lungguh ing kono sedhela, mula kudu dipikirake nambahake upholsteri ing kursi lan armrests kanggo nambah pengalaman. canteen.

Yen sampeyan pengin luwih akeh lelenggahan, wangun meja bakal mengaruhi jumlah papan sing perlu antarane tabel. Tabel persegi dowo becik kanggo pesta gedhe, nanging kadhangkala bisa nggawe papan ekstra nalika dipeksa nyelehake klompok cilik ing meja persegi panjang. Nalika sampeyan ngrancang rencana lantai restoran ing kertas, sampeyan bisa uga mikir yen ruang makan bakal pas karo macem-macem meja.

Sawise kabeh, iki restoran sampeyan lan ora ana cara sing bener utawa salah kanggo ngatur kursi. Nalika kursi, bangku, sofa, utawa pilihan kursi liyane bisa uga ora dadi prioritas # 1, bisa nambah utawa ngrusak pengalaman mangan pelanggan. Kajaba iku, kursi restoran luwih saka mung kursi lan meja. Salah sawijining jinis perabot sing dianggep penting kanggo tata letak restoran sing sukses yaiku booth.

Kabin pamisah ateges kursi kanggo wong loro, sisih siji kursi kabin, sisih liyane kursi makan, lan ana meja ing tengah. Yen sampeyan duwe papan sing unik ing restoran lan pengin nampung kursi, biasane sampeyan bisa pesen warung restoran komersial sing digawe khusus. Kaya cahya, bisa uga ana macem-macem jinis kursi lan macem-macem jinis perabot restoran kanggo nggawe atmosfer sing beda.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
-Profit Furnitur Beda, saengga Furnitur Bisa Digunakake sajrone 20 Taun lan Bisa Kaya Anyar
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Entuk Regimen Kursi Restoran Komersial
Apa kursi restoran komersial? Sampeyan mung kudu nggawe manawa sampeyan duwe kursi sing apik lan apa sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas kasebut. When you are trying to create
Ing pandhuan lengkap iki, kita bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kursi manten ing pasar Timur Tengah
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect