loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Évolusi saka Metal Bar Stools karo Mbalik ing China

Lan saiki sampeyan bisa tuku stool / bar stool digawe saka kayu, plastik, logam utawa resin karo kursi upholstered ing kulit, beludru lan bahan liyane. Pilihan sing kandel ing omah apa wae, tambahan kasebut bisa dadi sing paling dikarepake lan ngomong babagan perkara sing saben wong bakal ngormati lan sok dong mirsani. Langsung ngeterake sampeyan menyang umur sing akeh banget lan keagungan, kursi bar tradisional, upholstered utawa ora, digulung utawa mlengkung, sampurna kanggo gaya lan nambah bakat. Ana kursi bar karo lan tanpa armrests, mburi lan kain pelapis ing lumahing jog.

Évolusi saka Metal Bar Stools karo Mbalik ing China 1

Yen sampeyan are looking for a dosis ekstra saka comfort, temtunipun kudu nimbang backrest bar stools, utamané saka rong jinis, bali kurang lan dhuwur bali. Originally digawe sacara eksklusif saka kayu, kaya umume kursi liyane, Revolusi Industri ngembangake macem-macem kursi bar lan ningkatake permintaan lan popularitas. Kursi bar digunakake ing kolam renang utawa ruang blumbang, lan gaya kursi sing digawe khusus kanggo panggunaan iki asring diarani minangka "kursi penonton". Bukti kanggo bar stools banjur ditemokake ing kuburan Cina kuna lan mengko ing Mesir Kuna.

Kursi bar bisa digawe saka rotan utawa pring, lan kursi iki bisa digunakake kanggo nggawe efek saka bar tiki. Dhuwur lan sempit kursi bar nggawe cocok kanggo meja dhuwur ing bar lan pub utawa bar. Ana uga restoran Berts 200 meter persegi ing bangunan terminal kanthi telung atmosfer tema, kalebu sofa klub lan kursi ing lingkungan sing nyaman, meja panedhaan lan kursi bar kanggo dhaharan cepet. Punggung ngisor nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan nalika njaga tampilan kursi tradisional.

Kursi asli minangka aksesoris perabotan sing penting lan wis mbuktekake sajrone pirang-pirang abad minangka salah sawijining bentuk lenggahan sing paling praktis, digunakake ora mung ing omah nanging uga ing peternakan (kursi pemerah tradisional), penata rambut, tukang sepatu, lsp. Kursi iki teka ing macem-macem ukuran. gaya lan finish upholstery lan kasedhiya saka The Chair People. Iku terobosan ing desain kursi; Kursi-kursi Barat ing wiwitan biasane duwe punggung sing kuat lan kaya dhampar. Atribut sing luwih penting saka kursi rakit yaiku pinggir tengah sing amba sing ndhukung sandaran vertikal ing antarane kursi lan pegangan.

Saliyane rel mburi sing nyenengake iki, salah sawijining atribut utama kursi rakit iki yaiku desain tandu sing ndhukung sikil. Wis mung 19 frets lan awak mahoni karo ndhuwur laminated, mburi lan sisih. Senajan wangun dhasar saka kursi rakit wis ditetepake kanggo abad, materi kayu ngalangi anyar iki ngidini tukang kanggo nyilikake dhingklik kanggo ukuran thinnest sawijining.

Évolusi saka Metal Bar Stools karo Mbalik ing China 2

Kaya gitar ndhuwur, nyoba Gibson SG Standard 61 bali menyang model asli lan nggunakake gitar paling apik, nanging uga ngenalaken sawetara owah-owahan anyar cilik.

Ing njero, katon kaya restoran retro kanthi bangku vinil abang ing sadawane counter plastik (saiki digunakake minangka papan pementasan kanggo wadhah sing digawa metu nalika jaman pandemi).

Kajaba iku, Vintera 60s Mustang duwe mutiara njaga mripat-keno banget lan retro-gaya tremolo bridge kanggo nambah dipikir elegan, lan sampeyan bisa dadi manawa kanggo mimpin levers tremolo iki kabeh dina suwene tanpa ngganti setelan. Epiphone uga nggawe manawa kanggo kalebu fitur Gibson klasik, kayata tuner Chrome-dilapisi, Locktone tune-o-matic bridge karo mandeg lever tip. Awak gitar wis dirancang karo untu dikiataken lan pinggiran mburi empuk ditambahake kanggo comfort pokok. Kaping kabeh, anyar OM-28 wis panel Sitka minterake, padha bisa nggunakake awal East Indian rosewood kanggo nggawe mburi lan pinggir gitar, uga gulu ebony lan jembatan.

Mengko, rada kaget, dheweke nemoni "pemilik klub malam acak" sawise ditawari "klub yuppie, bar olahraga, papan sing ala" kanthi rega sing cukup. Lintang Ireng nembus kulitku kanthi jero, nganti dina sabanjure aku nggawa anak-anakku bali. Carracci rubah menyang Cat Club, klub wengi Folsom Street sing dadi omah kaloro generasi saka San Francisco kapitunan, lan kang Carracci mlayu kanggo 12 taun - periode meh conjugal ing urip lelungan. Dheweke tanggung jawab kanggo keamanan ing Warfield, makarya minangka koki ing bar cider pisanan San Francisco, Upcider, nyoba mbukak restoran Pound ing West Oakland, lan paling anyar mlayu truk barbecue ing West Marina.

Truk barbekyu Carraccis wiwitane ditemokake ing Point San Pablo lan banjur dadi inspirasi kanggo Black Star. Setengah saka wilayah sing mentas direnovasi saiki dilengkapi karo counter check-in. Bangunan kasebut bakal ngidini penumpang gampang pindhah saka terminal siji menyang terminal liyane. Saliyane biaya saben wulan sing murah, nyewakake saka Aarons duwe akeh kaluwihan.

Wilayah sing terakhir isih ana toko lan restoran, lan uga ana toko ing tingkat interchange. Gulu sing tipis uga ngidini fleksi lan vibrati sing luwih ekspresif. 2G anyar nduweni area blanja sing gedhe kanggo lelungan, kalebu barang bebas bea lan barang mewah.

Laporan kedadean pungkasan ngandhakake yen atap beton beton banget rapuh lan wis ditusuk dening trusses logam, sing nyebabake struktur lemah.

Black Star uga alesan Tim lan aku mutusaké ing ana anyar kanggo skip kulo pit ambisi lan njupuk dicekel bocah menyang panggonan.

Pasar iki dikembangake dening SDA, perusahaan patungan antarane Aelia Group lan ADP. Volume hardcover iki minangka sekuel sing paling diantisipasi ing Zupagrafikas Brutal East 2017.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect