loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Ukuran Meja lan Kursi? Spasi Antarane Meja Makan lan Kursi Makan?

Kanggo meja makan, wong kudu cocog karo kursi makan nalika tuku, supaya katon luwih apik lan luwih trep kanggo nggunakake. Wong kudu ngerti lan ngerti ukuran meja lan kursi. Kajaba iku, dheweke uga kudu ngerti spasi ing antarane meja makan lan kursi makan, supaya entuk jodho sing luwih wajar, Bakal katon luwih ayu.Ukuran meja lan kursi?1. Ukuran meja umum: 12 wong: 18008 wong: 13004 wong: 9006 wong: 110010 wong: 1500 meja bundar 4 wong: 850-1000 meja persegi 4 wong meja dawa: dawa: luwih saka 1300 lebar: 800-8506 wong meja dawa: : 1400-1500 jembaré: 800-8502 wong Tabel dawa: dawa: 800-850 jembaré: 650. Unit: cm

Ukuran Meja lan Kursi? Spasi Antarane Meja Makan lan Kursi Makan? 1

2. Referensi ukuran umum saka meja panedhaan lan kursi: ukuran meja dining kothak: wong loro 700 850 (mm), wong papat 1350 850 (mm), wolung wong 2250 850mm Tabel diameteripun turntable; 600-800mm, jarak antarane meja panedhaan: (500mm kanggo kursi) kudu luwih saka 500. Dhuwur meja: 750-790mm; dhuwur kursi dining; 450500mm diameteripun Tabel Round: loro 500mm, loro 800mm, papat 900mm, limang 1100mm, enem 1100-1250mm, wolung 1300mm, sepuluh l500mm lan rolas 1800mm;

Tabel persegi 3.760mmx760mm lan meja persegi panjang 1070mmx760mm minangka ukuran meja sing umum. Yen kursi bisa tekan ing ngisor meja, sanajan ing pojok cilik, sampeyan bisa nyelehake meja panedhaan enem kursi. Nalika mangan, mung narik metu meja makan. Jembaré meja panedhaan 760mm minangka ukuran standar, lan paling ora 700mm. Yen ora, yen lungguh ngelawan, dheweke bakal ndemek sikile amarga meja makan sing sempit. Kaki meja makan ditarik kanthi apik ing tengah. Yen kaki papat disusun ing pojok papat, iku ora trep banget. Dhuwur meja umume 710mm, kanthi dhuwur meja lan kursi 415mm. Ndhuwur meja luwih murah, supaya sampeyan bisa ndeleng panganan ing meja kanthi jelas nalika mangan.

Spasi antarane meja makan lan kursi makan?Apa spasi antarane meja makan lan kursi makan? Masalah iki ora bisa umum, nanging uga gumantung saka jinis lan panggonan ing meja lan kursi dining. Yen kursi meja makan dipasang tanpa mburi, kursi makan 30cm saka meja lan 70cm saka tembok. tembok. Yen kursi dining ora tetep lan ora ana mburi, pinggiran meja panedhaan 100cm saka tembok. Yen kursi dining ora tetep karo mburi, pojok meja panedhaan 110cm adoh saka tembok.

Ukuran meja lan kursi ora tetep, amarga macem-macem merek ora tetep ukurane, mula wong kudu menehi perhatian marang kualitas nalika nggawe pilihan. Kajaba iku, kita uga kudu ngerti spasi antarane meja lan kursi, lan nggunakake meja lan kursi iki bener, Care lan pangopènan bakal rampung kasebut kanthi teliti,.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Napa Sampeyan Mbutuhake Kursi Restoran Aluminium ing Bisnis Sampeyan?
Apa sampeyan butuh kursi anyar kanggo restoran sampeyan? Priksa keuntungan saka kursi restoran aluminium!
A Guide ing Metal Restaurant Kursi
Apa sampeyan nggoleki kursi sing apik kanggo restoran sampeyan? Coba metal restaurant chairs ; Iku game-changer kanggo saben restoran.
Hotel Banquet Kursi -tips kanggo Pilihan saka Furnitur Metal
Kursi perjamuan hotel - tips kanggo milih furnitur logamSaiki, amarga kayu alami sing winates, industri mebel saya cenderung duwe macem-macem.
Kursi Perjamuan Hotel -Apa Gaya Furnitur Hotel Modern-
Kursi perjamuan hotel - Apa gaya perabot hotel modern? Perabot hotel gaya tradisional kipas partisi impian Cina kuno lan antik, hood, layar,
Apa cilaka lem semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa
Apa sing gawe piala saka lim semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa Sawise Festival Spring, iku hiasan puncak. Saliyane geni ing bui
Apa Karakteristik Macem-macem Meja Makan Cina Anyar?
Apa karakteristik saka macem-macem meja panedhaan Cina anyar? Saiki Furnitur Cina anyar wis akeh populer, kang praktis ayu lan loman f
Carane Ngembangake Industri Furnitur Banquet Hotel? -Cor Company Dinamis -hotel Perabot Banquet,
Carane ngembangake industri mebel banquet hotel? Kepiye carane industri mebel banquet hotel berkembang? Ing taun anyar, kompetisi pasar kanggo banquet furn
-Profit Furnitur Beda, saengga Furnitur Bisa Digunakake sajrone 20 Taun lan Bisa Kaya Anyar
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect