loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Ukuran Meja lan Kursi kanggo Enem? Kepiye Tuku Meja lan Kursi Makan Enem?

Saiki akeh kulawarga umume duwe anak lan wong tuwa loro, mula umume kanggo wong enem. Mulane, nalika dekorasi meja panedhaan, dheweke bakal milih meja lan kursi kanggo nem wong. Kanggo entuk dekorasi sing luwih apik lan nggawe nedha bengi luwih harmonis lan trep ing mangsa ngarep, kita kudu ngerti luwih akeh babagan meja lan kursi kanggo nem wong. Ing ngisor iki ukuran meja lan kursi kanggo nem wong? Carane tuku meja lan kursi dining kanggo enem?Ukuran kursi meja? Kepiye carane tuku meja lan kursi mangan kanggo enem?"ALT = "ukuran meja lan kursi kanggo enem? Carane tuku meja lan kursi dining kanggo enem?

Ukuran Meja lan Kursi kanggo Enem? Kepiye Tuku Meja lan Kursi Makan Enem? 1

" lazy-src="//imgs.soufunimg.com/news/2016_ 12/20/zhishi/1482224892614_ 000.jpg" jembaré ="566" dhuwur="346" / >Ukuran meja lan kursi kanggo enem?1. Menawi meja dhahar alun-alun, dawane meja nedha nem pesagi menika umumipun antawisipun 1,2 m tekan 1,5 m, ambanipun umumipun 0,8 m tekan 0,9 m, lan dhuwuripun sami kaliyan meja makan biasa. , luwih becik 0,75 M. ing laku, meja panedhaan umum enem wong utamané 1,2 * 0,8 m utawa 1,4 * 0,8 m utawa 1,5 * 0,9 M. meja panedhaan ukuran iki ora bakal Occupy kakehan papan lan bisa digunakake ing kulawarga biasa Meet anteng jajanan kulawarga kang.

2. Yen meja bunder, keliling meja bunder enem yaiku 3,14 meter lan diametere 1 meter. Mesthi, yen perlu, ukuran meja enem wong uga bisa digedhekake kanthi tepat. Informasi ing ndhuwur minangka ukuran lengkap saka tabel enem wong sing dikenalake dening Xiaobian.

3. Ukuran meja bunder: meja bunder umume dipérang dadi 8 kategori. Miturut ukuran meja standar, dhiameter 8 kategori tabel iki yaiku 500mm kanggo wong loro, 800mm kanggo wong telu, 900mm kanggo wong papat, 1100mm kanggo wong lima, 1100-1250mm kanggo wong enem, 1300mm kanggo wong wolung. wong, 1500 mm kanggo sepuluh wong lan 1800 mm kanggo rolas wong. Ing omah-omahé cilik lan medium-ukuran umum, contone, 1200 Tabel diameteripun mm digunakake, Asring gedhe banget, sampeyan bisa milih meja bunder karo diameteripun saka bab 1100 mm, kang bakal nggawe papan katon wiyar.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Apa sampeyan butuh kursi anyar kanggo restoran sampeyan? Priksa keuntungan saka kursi restoran aluminium!
Apa sampeyan nggoleki kursi sing apik kanggo restoran sampeyan? Coba metal restaurant chairs ; Iku game-changer kanggo saben restoran.
Kursi perjamuan hotel - tips kanggo milih furnitur logamSaiki, amarga kayu alami sing winates, industri mebel saya cenderung duwe macem-macem.
Kursi perjamuan hotel - Apa gaya perabot hotel modern? Perabot hotel gaya tradisional kipas partisi impian Cina kuno lan antik, hood, layar,
Apa sing gawe piala saka lim semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa Sawise Festival Spring, iku hiasan puncak. Saliyane geni ing bui
Apa karakteristik saka macem-macem meja panedhaan Cina anyar? Saiki Furnitur Cina anyar wis akeh populer, kang praktis ayu lan loman f
Carane ngembangake industri mebel banquet hotel? Kepiye carane industri mebel banquet hotel berkembang? Ing taun anyar, kompetisi pasar kanggo banquet furn
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect