loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Alasan Tambah Grosir Kursi Acara menyang Karya Sampeyan Dina iki

Umume wong ora duwe meja lan kursi sing cukup kanggo acara gedhe amarga ora duwe papan kaya ngono ing omah utawa kantor. Ana perusahaan rental acara sing nyewa meja lan kursi kanggo individu utawa perusahaan kanggo pesta, acara perusahaan lan komersial. Kursi lan meja klasik lan modern kanthi macem-macem gaya lan warna, perabotan kita kasedhiya kanggo pangiriman cepet kanggo njamin para pelanggan seneng mangan lan ngombe sing nyaman.

Alasan Tambah Grosir Kursi Acara menyang Karya Sampeyan Dina iki 1

Kita duwe macem-macem kursi restoran lan perabot komersial: kursi kayu, booth restoran, meja makan, kursi bar, kabeh dirancang kanggo nggawe lingkungan sing sampurna lan nyukupi kabutuhan bisnis. Kanggo duwe bisnis rental meja lan kursi sing lestari lan berkembang, sampeyan kudu mlebu pasar sing duwe bathi. Kanggo miwiti, rencana kanggo tuku paling ora rolas meja persegi panjang lan rolas meja bunder sing digawe saka plastik berkualitas lan paling ora 100 kursi lipat sing berkualitas tinggi.

Maneh, sampeyan bisa njaluk idea saka apa jinis meja lan kursi tuku lan pinten saben tuku mung dening nindakake riset pasar dhasar. Nalika sawetara kursi kaya Chiavari lan Clear cocog kanggo acara lan rapat, kursi lipat lan khusus biasane digunakake kanggo lenggahan omah saben dina. Contone, sawetara komunitas mbutuhake meja koktail sing luwih dhuwur kanthi kursi dhuwur sing cocog, dene komunitas liyane bisa uga ora mbutuhake produk kasebut.

Biasane ditemokaké ing acara lan panyiapan karo dcor luwih tradisional utawa lawas-gaya. Apa sampeyan butuh kanggo panedhaan restoran utawa panedhaan pribadi, pilihan kursi restoran kita bakal pas karo ruang makan sampeyan. Saliyane kursi lipat biasa, kursi khusus luwih gampang dilipat lan disimpen.

Kursi Chiavari gampang ditemokake lan bisa didol utawa disewakake, nanging uga bisa digawe miturut pilihan sampeyan dhewe. Bisa dicocogake karo bantal kursi sing bisa dicopot lan kasedhiya ing macem-macem warna sing cocog karo skema warna acara utawa pesta apa wae. Beda karo jaman biyen, nalika nggoleki perabot apa wae ing pasar, utamane kursi kanggo kegiatan, kita bakal nemokake macem-macem pilihan.

Alasan Tambah Grosir Kursi Acara menyang Karya Sampeyan Dina iki 2

Nalika nerangake furnishing kamar pesta, materi saka kursi bisa duwe impact ageng ing acara sakabèhé. Donya desain lan seni ora ana wates; mulane, saka wektu kanggo wektu kita tetep macem-macem anyar lan gaya kursi acara. Sawetara kursi acara sing paling canggih yaiku kursi Chiavari, sing apik ing desain lan gaya. Koordinator acara uga bisa nambah sabuk, lacing, busur, utawa sarung kursi kanggo dekorasi tambahan.

Versatility saka kursi chiavari, wuda utawa decorated, apa tansah pelanggan lan perencana partai milih mau bola-bali. Sing nggawe dheweke nyengsemaken yaiku bisa digunakake ing meh kabeh acara. Kursi lipat plastik sing berkualitas minangka pilihan sing terjangkau kanggo pesta pernikahan, acara sekolah, barbecue, game wengi, lan acara katering. Kursi Chiavari biasane digawe saka kayu berkualitas tinggi, nanging amarga popularitas sing akeh banget, saiki uga digawe saka aluminium lan resin.

Dadi, apa sing ngatur rapat bisnis utawa nyiyapake kursi kanggo pesta, sampeyan bisa tansah takon karo profesional kanggo mbantu nggawe pilihan sing tepat. Kursi Chiavari bisa ditumpuk saka 6 nganti 8 kursi ing dhuwur tanpa tipping utawa kesel. Dheweke uga duwe tapak sing relatif cilik, biasane mung 16 "x 24", ngidini luwih akeh wong ing sak kamar lan luwih akeh kursi ing gudang. A sawetara saka sudhut opsi, ease saka maneuvering lan profil slim nggawe kursi iki aset terkenal kanggo perusahaan katering, perusahaan rental party lan malah dining restaurant projects.

Kita uga ndhukung inovasi lan nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo proyek anyar kayata perabot listrik sing nawakake setelan ergonomis, pangisi daya piranti lan liya-liyane. Solusi kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan tampilan paling canggih lan inovatif saiki, lan kita bisa nggarap sampeyan kanggo nggawe rekomendasi khusus kanggo mbantu sampeyan ngatur risiko tartamtu.

Produk sampeyan ora kudu didol akeh lan sampeyan ora bisa menehi diskon dagang. Nggawe bagean kanggo pesenan mbutuhake investasi awal sing luwih murah, nanging proses manual bisa uga tegese wektu sing luwih dawa. Nggawe seni minangka investasi lan angel kanggo ngitung wektu, biaya bahan, lan bakat tinimbang rega adol.

Nawakake wawasan sing luwih jero sing bisa mbantu sampeyan ngenali aspek khusus desain produk, ngilangi kelingan produk kanggo ndhukung integritas merek, lan ngerti kabutuhan pasar anyar. Ngenali prioritas pribadi lan ngerti urip sing dikarepake dhewe ing njaba studio minangka bagean penting kanggo nggawe model bisnis sing cocog kanggo sampeyan.

Mbangun pertumbuhan bisnis sing konsisten kanthi basis produksi saben minggu, kita terus menehi komisi sel anyar ing fasilitas kita ing Meksiko lan terus kerja kanggo nambah produksi ing fasilitas kita ing Amerika Serikat. Biaya bakal digunakake kanggo modernisasi toko Galeri Furnitur La-Z-Boy; modernisasi pabrik lan fasilitas distribusi ing Neosho, Missouri; fasilitas manufaktur anyar ing Meksiko; uga investasi lan solusi teknologi ing saindhenging organisasi. Ing kuartal kaping pindho taun kepungkur, pabrik-pabrik mung mbukak, lan konsumen nerusake tuku perabot. Lan kita bakal terus ndeleng asil efisiensi ing Meksiko amarga wong-wong ing kana dadi luwih apik lan luwih apik ing nggawe perabotan.

Ing wektu iku, dodolan ing Galeri Furnitur La-Z-Boy luar biasa dhuwur ing 34%. Ing babagan toko sing diduweni perusahaan, kita duwe bisnis ritel sing sukses banget sing entuk bathi saka bathi grosir lan eceran sing terintegrasi. Kita terus ndarbeni toko Galeri Furnitur La-Z-Boy independen kanggo nglengkapi portofolio sing cocog kanggo kita lan pengecer.

Umume perabot lan barang sing paling gedhe, abot utawa khusus dikirim nganggo truk. Pengiriman barang biasane dikirim ing 7-14 dina kerja sawise ninggalake gudang.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect