loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 1
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 2
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 3
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 4
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 1
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 2
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 3
Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya 4

Nyaman Stackable Hotel Banquet Kursi Grosir YL1198-PB Yumeya

YL1198-PB ngemot gabungan kekiatan, kenyamanan, lan keanggunan sing sampurna. Digawe kanggo nahan panjaluk sing ketat saka balai pesta sing rame, iki minangka pilihan utama kanggo bisnis sampeyan. Pesona langgeng kursi iki ora mung nyenengake para tamu kanthi kepenak, nanging uga njamin kaendahan bale sampeyan
Size:
H910 * SH470 * W450 * D620mm
COM:
0.8 yard
Stack:
Tumpukan 10 pcs
Package:
Cartom
Application scenarios:
Hotel, Balai Perjamuan, Ruang Rapat, Ruang Fungsi, Ruang Konferensi
Supply Ability:
100.000 pcs saben wulan
MOQ:
100pcs
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Pilihan Ideal


    YL1198-PB ngetokake kecanggihan, nampilake awak logam sing tahan banting kanthi pigura sing mulus sing nampilake tanpa cacat, tanpa tandha welding. Desain sing entheng lan bisa ditumpuk menehi kepraktisan, dene kapasitas sing nyengsemaken kanggo nahan nganti 500 lbs tanpa deformasi, bebarengan karo bantal sing njaga bentuk, njamin daya tahan lan kenyamanan. Kanthi estetika sing nggumunake lan atribut fungsional, dadi pilihan sing cocog kanggo kursi banquet komersial

    未标题-2 (35)

    Kursi Banquet Metal Awet Lan Kuwat


    Desain sing langgeng, dipasangake kanthi kepenak sing luar biasa, nggawe panggung kanggo rapat-rapat sing luar biasa. Awet lan entheng, kursi iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem kesempatan. Apa iku pesta gedhe utawa hubungan intim, YL1198-PB Aluminium Banquet Hall Chair njamin tamu nemu loro kemewahan lan comfort langgeng, nggawe saben acara saestu paweling.

    1 (117)

    Fitur Utama


    --- 10 taun garansi pigura

    --- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    --- Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

    --- Tumpukan 10 pcs dhuwur

    --- jas bubuk macan digunakake, nambah 3 kaping nyandhang resistance

    Nyaman


    Backrest YL1198-PB direkayasa kanggo kenyamanan elit, ngecor kanggo wangun individu. Dhukungan sing suwe ora nekanake otot punggung lan awak maneh, njamin rasa nyaman. Sanajan sawise pirang-pirang taun digunakake saben dina, umpluk tetep wujud asline.

    2 (96)
    7 (51)

    Rincian sing apik banget


    Kursi perjamuan YL1198-PB dirancang kanthi tliti kanggo tampilan sing canggih lan berkelas ing area lelenggahan sampeyan. Bantal stands metu karo firmness unggul lan Rampung sampurna. Upholsteri ahli ora ninggalake benang utawa kain sing longgar, nyetel standar dhuwur kanggo keanggunan 

    Safety


    YL1198-PB digawe saka aluminium berkualitas tinggi, kanthi pigura logam sing kuat sing bisa ndhukung nganti 500 lbs. Sanajan desaine entheng, kursi iki menehi stabilitas sing luar biasa. Digawe kanthi presisi, mesthekake ora ana burr logam sing cetha sing ditinggalake kanggo nyebabake cilaka. 

    5 (66)
    4 (77)

    Standar


    Kita nggunakake bahan kualitas premium kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi nilai sing paling apik. Saben produk ngalami pemeriksaan sing ketat kanggo njamin kualitas paling dhuwur.  Yumeya nggunakake peralatan canggih sing diimpor saka Jepang kanggo produksi, ngontrol kesalahan ing 3mm.

    Apa Katon ing Hotel Banquet?


    YL1198-PB ngemot kemewahan lan kenyamanan. Desain ergonomis njamin kenyamanan tamu ing saben lungguh. Kursi balai pesta iki bisa ditumpuk lan entheng, saengga gampang dipindhah Yumeya kerjo bareng karo jas bubuk Macan sing nggawe resistance nyandhang lumahing pigura 3 kaping luwih dhuwur tinimbang produk liyane padha. Kekiatan kasebut njamin bisa tahan panggunaan sing ketat. Ing Yumeya, kita prioritasake kualitas paling apik kanggo nambah bisnis, nggawe produk kanthi ati-ati lan manungsa waé rinci.

    Duwe pitakonan sing gegandhengan karo produk iki?
    Takon pitakonan sing gegandhengan karo produk. Kanggo kabeh pitakonan liyane,  isi formulir ing ngisor iki.
    Customer service
    detect