loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Rega Meja Makan Kayu Solid lan Kursi? Kepiye Tuku Meja lan Kursi Makan Kayu Solid?

Meja lan kursi makan kayu padhet wis dadi mainstream meja lan kursi dhaharan kluwarga, lan rega meja lan kursi kayu padhet beda-beda gumantung karo macem-macem jinis kayu. Umume rega meja lan kursi sing digawe saka wit sing cepet tuwuh bakal relatif murah, dene rega meja lan kursi sing digawe saka kayu langka mesthi bakal larang. Mula utamane dideleng rega meja lan kursi kayu solid lan carane tuku saka bahane.Rega meja lan kursi kayu solid?1. Meja lan kursi kayu padhet saka elm populer banget. Asalé saka gandum alam sing éndah saka elm, tekstur sing kuwat, tekstur sing lurus lan kasar, perasaan tangan sing jujur ​​​​lan nyaman. Kajaba iku, warna lan pesona elm sing prasaja lan alami sing unik makili gaya lan budaya. Furnitur Elm kanthi wangun umum sing apik, bahan sing apik banget lan karya sing apik banget kudu dikumpulake. Mulane, rega meja elm kelas dhuwur uga larang. Rega paling anyar antara 3500 yuan lan 4500 yuan, lan rega kursi makan antara 540 yuan lan 600 yuan.

Rega Meja Makan Kayu Solid lan Kursi? Kepiye Tuku Meja lan Kursi Makan Kayu Solid? 1

2. Kaya sing dicritakake, "elm lor lan beech kidul", apa ciri-ciri beech? Beech minangka kayu unik ing sisih kidul Kali Yangtze. Teksture bening, teksture seragam, lan nadae alus lan alus. Luwih abot lan luwih angel tinimbang kayu atos biasa. Dibandhingake karo beech kuning, beech lan beech biasa liyane, beech abang duwe werna abang luwih, nggantheng lan mewah, lan tekstur banget hard. Iku banget tresna dening donya. Iki minangka bahan utama furnitur ing pasar mewah sing paling dhuwur. Mesthi, rega meja beech abang ora murah. Rega paling anyar antara 3099 yuan lan 5000 yuan, lan rega kursi makan antara 480 yuan lan 600 yuan.

3. Kayu oak meja lan kursi relatif hard, nglukis, stabil, cetha tekstur, awet, prasaja lan modern, utamané cocok kanggo gaya pastoral Eropah utawa Korea. Rega paling anyar saka meja makan kayu oak antara 1500 yuan lan 3000 yuan, lan rega kursi makan antarane 450 yuan lan 550 yuan.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Napa Sampeyan Mbutuhake Kursi Restoran Aluminium ing Bisnis Sampeyan?
Apa sampeyan butuh kursi anyar kanggo restoran sampeyan? Priksa keuntungan saka kursi restoran aluminium!
A Guide ing Metal Restaurant Kursi
Apa sampeyan nggoleki kursi sing apik kanggo restoran sampeyan? Coba metal restaurant chairs ; Iku game-changer kanggo saben restoran.
Hotel Banquet Kursi -tips kanggo Pilihan saka Furnitur Metal
Kursi perjamuan hotel - tips kanggo milih furnitur logamSaiki, amarga kayu alami sing winates, industri mebel saya cenderung duwe macem-macem.
Kursi Perjamuan Hotel -Apa Gaya Furnitur Hotel Modern-
Kursi perjamuan hotel - Apa gaya perabot hotel modern? Perabot hotel gaya tradisional kipas partisi impian Cina kuno lan antik, hood, layar,
Apa cilaka lem semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa
Apa sing gawe piala saka lim semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa Sawise Festival Spring, iku hiasan puncak. Saliyane geni ing bui
Apa Karakteristik Macem-macem Meja Makan Cina Anyar?
Apa karakteristik saka macem-macem meja panedhaan Cina anyar? Saiki Furnitur Cina anyar wis akeh populer, kang praktis ayu lan loman f
Carane Ngembangake Industri Furnitur Banquet Hotel? -Cor Company Dinamis -hotel Perabot Banquet,
Carane ngembangake industri mebel banquet hotel? Kepiye carane industri mebel banquet hotel berkembang? Ing taun anyar, kompetisi pasar kanggo banquet furn
-Profit Furnitur Beda, saengga Furnitur Bisa Digunakake sajrone 20 Taun lan Bisa Kaya Anyar
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect