loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Akeh Keluarga Ora Tuku Meja lan Kursi Kabeh. This Design Is More Land-sa

Saiki, pembangunan ekonomi China cepet banget. Bisa dideleng yen kualitas uripe manungsa saya suwe saya suwe saya apik. Akeh kanca sing kerja ing papan liya sing pengin tuku omah ing kutha, nanging tekanan kanggo tuku omah pancen gedhe. Sawise kabeh, rega omah saiki larang banget, lan kudu dekorasi lan dekorasi sawise tuku omah. Bisa diarani yen butuh tenaga lan dhuwit sing akeh. Dekorasi lan dekorasi omah banget troublesome, Yen sampeyan ora mbayar manungsa waé kanggo sawetara rincian, iku gampang kanggo duwe masalah. Nalika dekorasi omah, saliyane kanggo nimbang estetika, kepraktisan uga penting banget. Njupuk meja panedhaan sing digunakake nalika mangan. Ing jaman biyen, wong tuku kabeh set kanggo kaendahan. Aja tuku kabeh set meja lan kursi ing omah. Wong sugih nggunakake desain iki tinimbang. It's really smart.

Akeh Keluarga Ora Tuku Meja lan Kursi Kabeh. This Design Is More Land-sa 1

1 Card seat Restaurant

Sampeyan bisa ndeleng ing restoran utawa bar. Dibandhingake karo meja makan tradisional, meja makan jinis iki uga akeh kaluwihan. Kaping pisanan, meja iki bisa nampung luwih akeh wong. Yen ana luwih akeh tamu ing omah, meja iki bisa nampung luwih akeh tamu. Yen ana luwih sithik wong ing omah, uga fleksibel kanggo nyelehake kursi sing luwih sithik. Kapindho yaiku luwih gratis tinimbang meja makan tradisional. Amarga macem-macem jinis, bisa ketemu gaya dekorasi kulawarga kita. Katelu yaiku nggunakake papan kanthi lengkap. Kepiye carane nggunakake spasi? Ana akeh spasi ing sangisore kursi kertu, sing bisa nampung apa sing biasane kita butuhake, lan praktis uga relatif dhuwur.

Lan meja gaya Eropa lan Amerika iki uga bisa digunakake minangka papan kanggo ngombe teh utawa kopi. Menawi kadang wonten ing ngomah wonten wekdal senggang, ugi saged dipundadosaken papan luang. Iku uga pilihan apik kanggo nggunakake minangka meja panedhaan nalika sampeyan kudu mangan lan minangka papan istirahat nalika sampeyan kudu ngendhokke. Iki jenis nduwèni kertu luwih kreatif lan novel saka meja kita biasane ndeleng, kang uga bakal nggawa kita raos beda lan raos. Lan meja makan utawa kursi meja makan iki ora gedhe lan abot kaya meja makan sing biasane digunakake, mula bakal luwih gampang dipindhah utawa diresiki. Yen sampeyan pengin nginstal jinis meja iki, disaranake sampeyan bisa nyetel sawetara dekorasi ing meja, kayata pot kembang, lsp. Ing wektu sing padha, sampeyan uga bisa nghias tembok sethithik, lan kabeh bakal menehi perasaan sing beda.2 Titik kunci desain dekorasi lan cocog karo sofa kursi kertu restoran.

1. Pilihan warnaKanggo nggunakake werna kursi kertu restoran, werna alam, kuning, abang lan sistem werna anget liyane kudu diadopsi, amarga ing psikologi werna, werna anget kondusif kanggo mromosiaken napsu.2. Choice of dining room sofa

Akeh Keluarga Ora Tuku Meja lan Kursi Kabeh. This Design Is More Land-sa 2

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nemtokake gaya favorit, banjur sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo koordinasi karo ukuran spasi. Ruang cilik karo meja makan gedhe, utawa ruang gedhe karo meja makan cilik ora cocok. Pilih meja stretchable, kang ora mung ora Occupy kakehan papan, nanging uga solves masalah perlu meja gedhe nalika nglipur kanca.3. Kembang lan hiasan tanduranSelehake kembang, tanduran pot ijo utawa vas kanthi unsur tanduran ing tengah meja kanggo nggawe swasana alam.

4. Hiasan tembok Kanggo nambah rasa seni ing restoran, sampeyan bisa nyikat siji tembok menyang warna favorit. Kajaba iku, ornamen ing tembok ora bisa diabaikan. Foto lelungan, pemandangan alam, utawa foto urip saben dina minangka hiasan sing apik.5. Receive

Kanggo sampeyan sing seneng anggur, lemari anggur kayu padhet sing apik paling cocok kanggo nyimpen anggur sing larang regane. Laci ing ndhuwur kabinèt anggur uga bisa diklasifikasikaké kanggo nyeleh tableware lan kain serbet, kang trep banget kanggo nggunakake.6. Desain dekorasi lampuPateni lampu langit-langit meja makan lan gunakake sawetara lilin kanggo nggawe suasana romantis lan anget.

3 Klasifikasi desain restoran kursi kertu1. Wadhah kertu berbentuk IYen restoran sempit lan dawa, kursi kertu siji baris minangka desain sing cocog banget. Wadah kertu jinis iki nduweni fungsi panyimpenan sing kuwat lan bisa digunakake minangka restoran utawa malah ruang tamu. Desain spasi banget fleksibel.

2. Desain wadhah kertu L-shaped Padha karo kursi kertu baris pindho L-shaped, kursi mobil L-shaped dirancang. Kulawarga telu bisa lungguh kanthi bener. Kanthi kursi siji, kulawarga papat bisa lungguh. Senajan keluwesan punika sethitik winates, iku worth kanggo ngirit papan aktivitas liyane.3. Design of U-shaped card holder

Kursi kertu sudhut mlengkung bisa njagong ing panggonan liyane, kang bisa digunakake karo meja bunder cilik. Nalika tamu teka ing omah, ora perlu kuwatir yen ora ana papan kanggo lungguh. Nalika ngrancang restoran kursi kertu, paling apik kanggo nyelehake ing jendhela, mangan lan nikmati pemandangan ing njaba, sing super nyaman.4. Wadah kertu khusus Ing kasus apa wae, restoran kursi kertu bakal ngirit ruang luwih akeh tinimbang restoran normal, sing praktis banget. Kajaba iku, umume kursi kertu digunakake ing warung kopi, toko teh susu lan panggonan liyane sadurunge, sing menehi wong perasaan sing luwih emosional. Piye menurutmu? Apa sampeyan seneng restoran kursi kertu?

Sampeyan bisa uga mikir yen cara kursi kertu larang banget, nanging nyatane, luwih murah tinimbang tuku meja makan sing lengkap. Kajaba iku, gampang banget golek master kanggo nginstal. Sampeyan bisa ngirit wektu kanggo tuku meja makan. Saiki, uripe wong cepet banget, sampeyan bisa nyimpen siji perkara.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Napa Sampeyan Mbutuhake Kursi Restoran Aluminium ing Bisnis Sampeyan?
Apa sampeyan butuh kursi anyar kanggo restoran sampeyan? Priksa keuntungan saka kursi restoran aluminium!
A Guide ing Metal Restaurant Kursi
Apa sampeyan nggoleki kursi sing apik kanggo restoran sampeyan? Coba metal restaurant chairs ; Iku game-changer kanggo saben restoran.
Hotel Banquet Kursi -tips kanggo Pilihan saka Furnitur Metal
Kursi perjamuan hotel - tips kanggo milih furnitur logamSaiki, amarga kayu alami sing winates, industri mebel saya cenderung duwe macem-macem.
Kursi Perjamuan Hotel -Apa Gaya Furnitur Hotel Modern-
Kursi perjamuan hotel - Apa gaya perabot hotel modern? Perabot hotel gaya tradisional kipas partisi impian Cina kuno lan antik, hood, layar,
Apa cilaka lem semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa
Apa sing gawe piala saka lim semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa Sawise Festival Spring, iku hiasan puncak. Saliyane geni ing bui
Apa Karakteristik Macem-macem Meja Makan Cina Anyar?
Apa karakteristik saka macem-macem meja panedhaan Cina anyar? Saiki Furnitur Cina anyar wis akeh populer, kang praktis ayu lan loman f
Carane Ngembangake Industri Furnitur Banquet Hotel? -Cor Company Dinamis -hotel Perabot Banquet,
Carane ngembangake industri mebel banquet hotel? Kepiye carane industri mebel banquet hotel berkembang? Ing taun anyar, kompetisi pasar kanggo banquet furn
-Profit Furnitur Beda, saengga Furnitur Bisa Digunakake sajrone 20 Taun lan Bisa Kaya Anyar
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect