loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Kursi Hotel sing Didol: Kursi Hotel Anyar sing Didol ing Pasar

Contract Furniture minangka perusahaan gedhe. Kita seneng layanan pelanggan sing diwenehake lan cara ndhukung produk amarga kita minangka restoran gedhe. Kita duwe lokasi sing unik lan biasane duwe syarat desain khusus sing kudu memenuhi standar kualitas komersial, lan produk sampeyan bisa nyukupi kabutuhan (Carlo Sidechair minangka kursi sing bisa ditumpuk kanthi pigura beech Eropa sing wis rampung).

Kursi Hotel sing Didol: Kursi Hotel Anyar sing Didol ing Pasar 1

Kanthi pabrik lan showroom dumunung ing Amerika Serikat, kita bangga kanggo kurban anggota masyarakat kita kesempatan kanggo tuku restaurant lan hotel Furnitur lokal. We nyedhiyani pilihan saka sudhut kayu-kayuan loungers srengenge, payung, srengenge loungers lan meja ruangan ing diskon prices kanggo ndhuwur resorts, klub pantai, asosiasi kang duwe omah, manager property, pools umum, restoran lan hotel. Pungkasan, kita uga nawakake loungers srengenge hotel sing dioptimalake kanggo nggunakake resort pantai lan mesthi asale saka merek sing padha. Saliyane koleksi gedhe saka kursi komersial lan loungers srengenge, kita uga nawakake pilihan saka sudhut meja ruangan lan ndhuwur meja.

Set furnitur iki kasedhiya ing matte utawa glossy finish, gumantung saka pilihan sampeyan. Digawe saka bahan sing awet lan desain sing apik, produk kasebut cukup menarik kanggo narik kawigaten para pelanggan lan kudu ana ing hotel lan restoran. Tuku set perabot kontemporer iki saka pemasok meja lan kursi hotel sing misuwur lan grosir kanthi rega sing apik lan rega sing terjangkau.

Ing situs web kita sampeyan bakal nemokake macem-macem pilihan sprei, panedhaan, ruang tamu lan perabot kantor omah. Kita bangga nawakake macem-macem perabot hotel sing terjangkau kanthi pengiriman gratis. Kita bangga kanggo kurban Furnitur hotel diskon lan kursi tamu kanggo surprise tamu lan nggawe kunjungan luwih nyenengake.

Sampeyan ora kudu ngemis ing lawang hotel kanggo entuk perabot lan aksesoris sing berkualitas kanthi rega murah. Sampeyan ndeleng, nalika hotel direnovasi, biasane ngedol perabotan sing wis lawas lan usang menyang likuidator. Akeh hotel sing nyumbang perabot sing ora bisa didol maneh, mula ora ana sing dibuwang. Luwih apik, hotel bisa ngedol perabotan langsung menyang likuidator, sing bakal tanggung jawab kanggo adol barang kasebut.

Kursi Hotel sing Didol: Kursi Hotel Anyar sing Didol ing Pasar 2

Uga ngidini hotel lan bisnis liyane kanggo tuku Furnitur kualitas ing rega suda Ngartekno. Sawetara hotel kanthi perabot sing apik banget, kayata Waldorf Astoria ing Manhattan, nganakake lelang kanggo barang-barang sing akeh digoleki. Panyedhiya perawatan omah lan hotel murah asring tuku surplus saka toko hotel supaya bisa nglengkapi omah kanthi perabot sing luwih apik tinimbang sing bisa tuku sing anyar.

Hotel bintang lima cenderung direnovasi luwih asring tinimbang hotel biasa, mula asring mbuwang aset ing kahanan sing apik. Iku mbantu banget nalika produk diklompokaké miturut kategori tinimbang hotel (kaya sing asring kedadeyan). Mulane penting banget kanggo nyedhiyakake kabeh persediaan lan peralatan hotel sing paling apik kanthi akeh.

Hotel mbutuhake macem-macem perabot, amarga ana sawetara wilayah sing kudu dilengkapi karo papan lungguh sing nyaman, kayata area check-in, lan meja lan kursi dibutuhake kanggo restoran utawa bar. Saiki nimbang manawa hotel uga duwe atusan kamar lan puluhan wilayah umum, sing tegese jumlah perabot sing diselehake ing hotel akeh banget. Hotel ing saindhenging donya dibukak dening ewonan lelungan saben taun, sing tegese Furnitur digunakake lan dikonsumsi ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang Furnitur omah.

Akeh hotel utawa kamar nginep lengkap dilengkapi piranti kayata gelombang mikro, kulkas, lan malah kompor - barang sing cocog kanggo asrama utawa apartemen cilik. Lan asring, sampeyan bisa nglengkapi kantor cilik kanthi meja, kursi kantor, lan meja konferensi sing didol ing kamar hotel lan mall. Grosir Interiors nawakake perabot kamar hotel, perabot lobi hotel, perabot lobi lan perabot kamar hotel apik gayane ing rega diskon.

Resort Kursi mung sadean Furnitur ruangan saka manufaktur paling apik kanggo mesthekake yen sampeyan nampa mung Furnitur ruangan kualitas paling dhuwur. Ora mung merek kita kualitas paling apik, kita uga nawakake tawaran apik lan pengiriman cepet.

Klien kita nutupi macem-macem pasar lan makili sawetara merek terkemuka ing donya ing perabot hotel komersial, perabot restoran komersial lan perabot medis komersial. Pasar Kursi wis meh 40 taun ing industri restoran lan perhotelan lan kita seneng mbukak ruang pameran anyar ing Miami, Florida.

Surplus Outlet Hotel minangka tujuan Los Angeles sing populer kanggo para pembeli furnitur sing cerdas. Kajaba iku, Hotel Surplus Outlet minangka toko perabotan anyar kanggo luwih saka 25 merek furnitur utama lan manufaktur sing bisa nggawe katalog perabotan anyar. Grosfillex Commercial Pool & Patio Furnitur nawakake salah siji saka garis paling gedhe Kolam Polymer ruangan komersial lan Furnitur Taman, ana ing paling dijamin kurang prices diskon Grosir kanggo resorts, restoran, klub bilyar, kang duwe omah lan hotel.

Pilihan akeh loungers srengenge blumbang komersial kita dirancang kanggo nggunakake heavy-tugas, kayata ing hotel utawa resort, nalika ngramut dipikir seger. loungers srengenge kita becik kanggo hotel lan resorts, ngijini sampeyan kanggo nggawe swarga ruangan watara blumbang utawa pantai.

Kabeh 21 kamar hotel nawakake views saka Segara Karibia. Saben kamar duwe teras gedhe ing ngendi para tamu bisa mangan (utamane sajrone jam emas). Ing Inn - Hotel Lark kaping lima ing pulo kasebut lan nomer papat ing desa bersejarah Edgartown - saben nginep kalebu sarapan saben dina gratis (mikir oatmeal, nugget endhog panggang, roti lan kue-kue, kabeh digawe krasan), lan saben kamar nduweni fasilitas sing apik. kaya tas pantai lan kursi srengenge. Sanajan dadi hotel rantai anonim ing jaman kepungkur, 212 kamar kasebut nggawe sampeyan rumangsa kaya ing hotel butik sing luwih cilik. Bangunan hotel bersejarah $ 15 yuta wis direnovasi kanthi dcor kontemporer sing apik, lan penthouse papat kamar anyar wis ditambahake ing lantai ndhuwur.

Sanajan balconies, spa lan bar lounge mung mbukak kanggo tamu hotel, restoran vegetarian India lan bar koktail mbukak kanggo umum lan mesthi bakal dadi magnet trendi kutha.

Meja liyane duwe sofa dawa lan kursi kulit coklat leleh. Dirancang dening Gachot Studios, kursi gaya bistro sing gedhe banget iki bisa mbantu ngatasi nyeri punggung kanthi sudhut bunder sing sampurna.

Lan, amarga umume penjual kita nawakake pengiriman gratis-kita mikir sampeyan bakal setuju karo sampeyan kanggo tuku hotel kursi iki ing salah sawijining rega paling apik online. Coba pikirake carane meri kanca-kanca nalika sampeyan ngandhani yen sampeyan tuku kursi hotel ing AliExpress. Yen sampeyan isih ora yakin babagan kursi hotel lan nimbang milih produk sing padha, AliExpress minangka papan sing apik kanggo mbandhingake rega lan penjual.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect