loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Kursi papat utawa enem kanggo meja makan? Kepiye cara milih meja sing apik?

Gaya sakabèhé dekorasi kulawarga utamané kritis. Ing proses tuku kabeh perabot, saben tautan kudu dikontrol kanthi ketat. Senajan meja panedhaan cilik ora fokus, iku uga utamané kritis kanggo kulawarga. Wong-wong bakal mangan telung dhaharan ing meja, mula nalika milih meja, kita uga kudu milih meja sing cocog miturut jumlah wong ing kulawarga. Sabanjure, ayo analisa apa arep tuku 4 kursi utawa 6 kursi ing meja? Kepiye carane milih meja sing apik?Papat utawa enem kursi kanggo meja makanStandar yaiku 4 kursi. Yen meja makan persegi panjang, ukurane 80 kali 60 cm. Yen kothak, ukurane 60 kali 60 cm lan dhuwure 75 cm. Ing wektu iki, paling apik duwe 4 meja lan kursi makan.

Kursi papat utawa enem kanggo meja makan? Kepiye cara milih meja sing apik? 1

Yen dawane meja makan 120 nganti 150 cm, ambane 80 nganti 90 cm lan dhuwure 75 cm, luwih becik milih 6 kursi, yaiku, ora ngenggoni papan sing akeh lan luwih cocog kanggo kulawarga 6 wong.Carane milih meja sing apik1. Material: nalika tuku meja panedhaan, reresik trep minangka premis pisanan kanggo tindakake. Bisa nggunakake desktop marmer karo kaki meja kayu kanggo rekonsiliasi. Meja makan kayu nduweni karakteristik perlindungan lingkungan lan karemenan, sing entheng banget. Cocog banget kanggo reuni kulawarga.

2. Wangun: bentuk meja makan kudu biasa, luwih becik bunder lan persegi. Iki luwih cocog karo kosmologi tradisional "langit bunder lan panggonan". Meja makan bunder uga kondusif kanggo agregasi popularitas lan harmoni anggota kulawarga. Meja dhahar alun-alun mulus lan mantep, tegese ajeg lan adil.3. Spasi: nemtokake area maksimal ruang makan. Yen ana restoran independen, sampeyan bisa milih sing cocog karo meja lan ruang makan sing abot. Yen kulawarga cilik karo area restaurant winates bisa supaya Tabel muter macem-macem peran, kita kudu ora mung nimbang apa meja bisa nyukupi kabutuhan kabeh anggota kulawarga, nanging uga nimbang penak saka nggunakake. Disaranake milih meja teleskopik.4. Gaya: meja panedhaan kudu milih gaya sing cocog karo gaya dekorasi kamar. Yen kamar turu mewah, sampeyan kudu milih gaya Eropa gaya klasik; Yen gaya kamar turu prasaja, sampeyan bisa milih gaya prasaja modern saka countertop kaca; Yen sampeyan cenderung kanggo gaya alam, sampeyan bisa malah mindhah asli kayu ngalangi lawas-gaya meja dining langsung menyang ngarep anyar. Anggere sampeyan nyebar taplak meja kanthi warna sing terkoordinasi, bakal dadi elegan.

Iku kabeh kanggo introduksi khusus apa tuku 4 kursi utawa 6 kursi ing meja lan carane milih meja sing apik. Ngadhepi pilihan meja, kita kudu duwe pangerten sing komprehensif lan nggawe awake dhewe luwih ngerti liwat pemahaman dhewe. Kanggo saben wong, milih meja sing cocok iku sing paling penting. Nalika nggawe keputusan, wong kudu nangkep populasi lan kabutuhan kulawarga, Supaya wong pancene bisa mesthekake yen meja cocok kanggo kabeh wong.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Napa Sampeyan Mbutuhake Kursi Restoran Aluminium ing Bisnis Sampeyan?
Apa sampeyan butuh kursi anyar kanggo restoran sampeyan? Priksa keuntungan saka kursi restoran aluminium!
A Guide ing Metal Restaurant Kursi
Apa sampeyan nggoleki kursi sing apik kanggo restoran sampeyan? Coba metal restaurant chairs ; Iku game-changer kanggo saben restoran.
Hotel Banquet Kursi -tips kanggo Pilihan saka Furnitur Metal
Kursi perjamuan hotel - tips kanggo milih furnitur logamSaiki, amarga kayu alami sing winates, industri mebel saya cenderung duwe macem-macem.
Kursi Perjamuan Hotel -Apa Gaya Furnitur Hotel Modern-
Kursi perjamuan hotel - Apa gaya perabot hotel modern? Perabot hotel gaya tradisional kipas partisi impian Cina kuno lan antik, hood, layar,
Apa cilaka lem semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa
Apa sing gawe piala saka lim semprotan banyu kanggo pabrik Furnitur kanggo awak manungsa Sawise Festival Spring, iku hiasan puncak. Saliyane geni ing bui
Apa Karakteristik Macem-macem Meja Makan Cina Anyar?
Apa karakteristik saka macem-macem meja panedhaan Cina anyar? Saiki Furnitur Cina anyar wis akeh populer, kang praktis ayu lan loman f
Carane Ngembangake Industri Furnitur Banquet Hotel? -Cor Company Dinamis -hotel Perabot Banquet,
Carane ngembangake industri mebel banquet hotel? Kepiye carane industri mebel banquet hotel berkembang? Ing taun anyar, kompetisi pasar kanggo banquet furn
-Profit Furnitur Beda, saengga Furnitur Bisa Digunakake sajrone 20 Taun lan Bisa Kaya Anyar
-Profit Furnitur beda, supaya Furnitur bisa digunakake kanggo 20 taun lan bisa kaya anyar Saiki, akeh wong seneng Furnitur gaya Amerika utawa Cina. Gene
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect